Се зависи како ќе се искаже.Ако и се отвори со срамежлива насмевка на лице,кнедла во грло,дрхтење на екстремитети и недај боже помисла дека со тоа аутоматски е под неа и она ја има топката,тогаш нае8ал.Нека и каже дечкото што чувствува но тоа нека и го каже со сериозна фаца,цврст став,да и даде до знаење дека он пак има достоинство и дека не може он да го ’’гази’’ ако он и се отворил.Незнам колку ме сваќате и колку може он да постапи вака,зависи егото колку му е high.Океј.
И што кога ќе и каже дека му се свиѓа? Што мислиш дека ќе се деси? Не е ниту он Том Круз, ниту таа Кејти Холмс, мислиш дека е ова филм? Не е! Секој којшто на некоја девојка пред да имаат нешто и кажал дека му се допаѓа добил „И ја сеа шо да праам со тоа?“
Какво сака нека му биде егото и самодовербата, самото кажување дека некој ти се свиѓа е ставање на скалило подоле. Ако нешто ти се свиѓа - го зимаш. Ако нешто ти се свиѓа и прашуваш дали може да го земеш, ќе ти речат не може. Едноставен е принципот во природата.
Ligar напиша:
Благодарам за одговорот .
Те прашувам тебе како женско, пошто навистина ценам женски совети. Дали да и кажам дека немам девојка, дека уствари ми било прв пат или да премолчам следниот пат, ако го има. Може ќе ми кажеш биди искрен , ама тогаш може ќе ме шутне. Не ми е мене дека ако ме шутне, неможам да најдам друга, туку работава е да се обели образот тоа пишав во првиот пост.
И се обрати на македонка директно, ама ќе ми дозволиш да кажам мислење.
Прво, ти веќе образот си го „исцрнил“. Нема враќање назад. Не си се покажал и тоа ќе си го носиш цел живот, нема тука мењање.
Второ, искреност не се цени, а образот нема да си го обелиш никако. Она што треба да го направиш е да бидеш мирен и да ја чекаш шансата да си ја вратиш (то ест изградиш) репутацијата. Жените све си кажуваат меѓу себе. Ама СВЕ. Така што, од другарки и познанички нејзини бегај. Исто така и од нејзе, неможеш ништо да поправиш таму.
Трето, ако нешто ептен сакаш да и кажеш, тогаш префрли и ја вината. Тоа што си го кажал, дека имаш девојка е сосема океј. Никој нема да ти верува на тоа, ама океј изговор е. Ако нешто чуеш муабет, што е сосема возможно, дека се десило тоа што се десило, искреност НИ-КА-КО зашто резилот ќе ти биде уште поголем ако ја кажеш вистината. Мој совет, ако чуеш муабет, да кажеш све против нејзе. Ако она била толку идиот вашата интима да ја пренесе во јавност, ти биди идиот нејзе да и ја префрлиш вината. На пример, и смрдел ужасно здивот или нешто друго (знаеш на што мислам), дебела е (ова боли највише)
не знае што треба да праи у кревет, џабе се ебела со пола град, а се ебела, она ми кажа, и така натака, смисли злобни ствари, ваљда е тоа лесно.
Фин дечко со фини девојки. Ако не чуеш муабет, гајле немај, ама ако чуеш... нема играње Mister nice guy.