Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
23 октомври 2011
Мислења
887
Поени од реакции
2.207
Ebate orospiata ccc izvini vaka brat ama ovaa treba da se ubie :D
Брат си има она уште габарит, не е ова најстрашното . :O :D
Станува збор за девојче збеснато од пари, незнае што има, и незнае на што да се надене веќе ... што да ти кажам !

Alan Shearer

Newcastle
Член од
6 јули 2011
Мислења
388
Поени од реакции
136
Брат си има она уште габарит, не е ова најстрашното . :O :D
Станува збор за девојче збеснато од пари, незнае што има, и незнае на што да се надене веќе ... што да ти кажам !
Druze znaes kolku devojki znam sto imaat pari poveke od nejze pa ne se ebat :pos: znaci nekoja se ebe od pari a nekoja poradi pari :pos: toa so parite samo si teraat pricina

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Иначе нешто друго што денес стварно ме разочара, незнам дали беше од ненаспаност, притисок или возбуда. Се трудам да добијам ерекција,а вака кога сум опуштен на промаја што се вика ми се крева. Иронија, во град ќе помине некоја пицната покрај тебе , дури пукаат фармерки. А тука се напињам .
Tрема :D

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Офффф ... ајде и јас да си ја кажам маката, за тоа се регистрирав иако редовно ве читам.

Ми се случи првиот сексуален однос, се погоди со типка помала од мене ама поискусна а јас неискусен. Глупо ми беше да и кажам дека ми прв пат, и вртев филмови - знаете стандард ко секое машко. Само да кажам дека типката не ми е девојка, се договоривме да бидеме seks buddies . И почнуваме, а она е една напалена тинејџерка која едвај чека да ја прескокне предиграта и на главното да отиде. Не дека сум јас нешто мн постар од нејзе, ама барем си ги контролирав хормоните. Катастрофа, самиот чин траеше мн кратко, ако можеше да се каже чин. Претходно јас од возбуда цела ноќ немав спиено, ненаспан под притисок и тако даље. Што се вели се обрукукав, меѓутоа тука читав на темата "Колку време траеше вашиот прв секс", мојот чин не беше ништо поразличен од другите што го пишале (мала утеха) . Видов слични ситуации на мојата, неискусен дечко, искусна типка, самиот чин неколку минути, живи срамови и тн.

Девојкава примети дека нешто не иде не е у ред, едноставно во мене проработе машкото его, неможев бе да и признаам дека ми е прв пат, јебига . И и реков дека имам девојка (ЗНАМ ГРЕШКА ), затоа ми е тешко не ми иде , демек неможам да ја изварам, немам срце за тоа. Ми се врти она и ми вика па и јас имам дечко, ама сеуште со него немам односи на почеток сме. Ај сеа ... на крај потрошивме пакетче кондоми, јас жив срам невиден, ми идеше во земја да пропаднам.

Даун сум некако многу, од поискусните ако може некој совет како да се обели образот. Да не биде пак да отидам кај нејзе и истото . Помагајте, ако сеуште може . :/
Oд возбуда, трема и неискуство ти се десило. Опушти се и не бери гајле. И да те откачи, не е страшно.Ќе најдеш друга ;)

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Повеќе од 1 месец контакирам со една девојка,учиме во исто училиште,не сме иста смена па сум ја видел неколку пати се имаме поздравено,како си ова она...и така. Е сега..прво кога се пишевме на фб вртевме онака дифолт муабети,па потоа еден период нешто посериозни муабети пуштавме лов сонгс и така све убаво ....Работата е што не ја зедов работата за сериозно :S касно ми текна,глуп сум знам....девојката е супер,убава,мирна...последен пат кога ја видов беше онака ладна само се поздравивме и толку, и на фб е таква сега .А и во последно гледам друг се врти наоколу :S Дајте некој совет.Како да ја воскреснам целава ситуација ? Да знае дека сакам да има нешто помеѓу нас...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Повеќе од 1 месец контакирам со една девојка,учиме во исто училиште,не сме иста смена па сум ја видел неколку пати се имаме поздравено,како си ова она...и така. Е сега..прво кога се пишевме на фб вртевме онака дифолт муабети,па потоа еден период нешто посериозни муабети пуштавме лов сонгс и така све убаво ....Работата е што не ја зедов работата за сериозно :S касно ми текна,глуп сум знам....девојката е супер,убава,мирна...последен пат кога ја видов беше онака ладна само се поздравивме и толку, и на фб е таква сега .А и во последно гледам друг се врти наоколу :S Дајте некој совет.Како да ја воскреснам целава ситуација ? Да знае дека сакам да има нешто помеѓу нас...
Да ја викнеш да излезете или не ти се бендисува опцијава? Ако не си срамежлив ќе и кажеш тогаш што мислиш за неа. Ако и кажеш преку ФБ може да си помисли дека се зезаш, секакви девојчиња има, затоа.

• Ми се допаѓа
Reactions: Al.

Мортидо

занаетчија дете
Член од
15 февруари 2009
Мислења
1.874
Поени од реакции
1.087
Aх бе пријателе,кога чувствуваш нешто кон некоја кажи и го тоа влице,нека знае.Па таа како ќе се постави после нејзин проблем.Искреноста е многу битна.Ништо,закажи и состанок што побрзо и кажи и што чувствуваш.Другото од неа зависи.Може и она те свиѓа но мисли ти неа не.Искажи и се дур не ти ја лапнал другиот.И да ја лапне барем нема совест да те гризе.

• Ми се допаѓа
Reactions: Al.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Да...мора да ја викнам да излеземе што побрзо и да и кажам што мислам.Ако не бидне ќе жалам :/

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.589
Поени од реакции
8.652
Има уште еден у прикаскава. Ха ха ха . Оној во кој што она е заљубена и го сака, ама не е со него . Пред да си одам почна и за него да ми плаче, зш само него го сакала. Ама ич не ми е лесно ....
Е, да бидам искрена, ич не ти е.....

D

devojcence

Гостин
AI moj sovet: znaci batali so taa devojka zaboravi ja, brkaj druga. od slednata pricina posto si nedorasnat i neznaes sto sakas drolj ( bez da te navredam) si ja povredil so toa sto ne si ja svatil seriozno. a devojce pa i najgolema k...a da e ke se povredi a ne pa najobicno devojce sto ti pisuvalo i ti pokazalo interes. znaci moj sovet e da si baras druga i drug pat pamet vo glava.
--- надополнето: Oct 24, 2011 2:57 AM ---
ligar decko od sto se sramis od takva devojka ???1. ako ja sakas batali ja. 2. ako ne ja sakas - opustise i uzivaj dodeka mozes.

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Zdravo decki..Imam eden problem se nadevam deka ke mi pomognete da go resam..Vo vrska sum so decko podolgo vreme,no problemot e toa sto me laze mnogu,znaci celo vreme i sekogas misli deka mu veruvam...jas veke ne mozam da go kontroliram toa sekoja laga do sega mu ja fativ...kaze te mi sto da pravam dali da prodolzam so takov covek da idam ili???koe e resenieto ???
Остај го бе...нека му порасне носот ко на Пинокио.

Види сеа...нареден пат кога ќе те излаже за нешто,извади му го тоа на нос јако....и во секоја прилика кога ќе седите во друштво кажувај пред сите,колку те лаже и како нема осет дека е возрасна личност....т.е понижувај го за да сфати колку е тапа.

п.с да не ве чуди што одговарам на одамна пишан пост....битно е да му се најде на некој.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Воскресни го својот мртов однос спрема живиот свет, нормално со тоа и спрема нејзе. Спектакл ти треба. Не како онаа рекламата со Виктор Арсов, ама направи нешто неочекувано, јас од секогаш сум бил за шокантни ситуации. Секогаш ги решаваат работите, или ќе ја добиеш веднаш, или ќе знаеш точно дека нема шанси за повеќе. На пример, претходниот ден прати и по порака на фб LMFAO - Sexy and I know it, а следниот ден залепи и ливче на влезна врата и на него напиши „Маја Арсовска е sexy and she knows it“. Само она ќе знае дека ти си го залепил тоа. Нормално, гледај никој да не те види, кидни од еден час, иди до веце, напраи нешо без да те видат, само биди сигурен дека она ќе го прочита тоа.

Ако пак ти биде далечна и не ти искоментира, следен потег е истото ливче шкртнато она „sexy and she knows it“ и врз него напишано „курва nad I know it“. :) И чао пријатно. :)
Crusader напиша:
Aх бе пријателе,кога чувствуваш нешто кон некоја кажи и го тоа влице,нека знае.Па таа како ќе се постави после нејзин проблем.Искреноста е многу битна.Ништо,закажи и состанок што побрзо и кажи и што чувствуваш.Другото од неа зависи.Може и она те свиѓа но мисли ти неа не.Искажи и се дур не ти ја лапнал другиот.И да ја лапне барем нема совест да те гризе.
Еве, иако намерата и поентата ти е сосема океј, ова е совет којшто никој не смее да го примени, од едноставна причина што никој не сака искреност. Искреноста е досадна, не е возбудлива, бидејќи кога си искрен, си реален, а реалноста е досадна. Затоа сите се палат на дрога и алкохол, зашто со тоа се бега од реалноста. Со сексот се бега од реалноста и затоа највеќе секс имаат оние што се нереални.

Секс се добива со лажење, почит се добива со искреност, па вие видете што сакате од девојкава.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.706
Поени од реакции
13.376
Да...мора да ја викнам да излеземе што побрзо и да и кажам што мислам.Ако не бидне ќе жалам :/
Сине остај искреност - во твојот случај е сосема непотребна. На самиот почеток си и треба да импровизираш - да правиш интересно. А реалноста као што ти вика „стариов“ над мене е здодевна на почетокот. Искреност е за после - кога ќе градиш стабилна врска. Сеа спремај нешто да ја импресионираш, напраи го тоа оригинално, не избрзувај во донесување на заклучоци - гадно може после да биде.
И во секој случај излезете заедно на кафе онака пријателски но во тој разговор истражувај ја. Знаеш. што не сака, што не и` е по ќејф, за да после изградиш некој план за нејзино импресионирање.

Мортидо

занаетчија дете
Член од
15 февруари 2009
Мислења
1.874
Поени од реакции
1.087
Еве, иако намерата и поентата ти е сосема океј, ова е совет којшто никој не смее да го примени, од едноставна причина што никој не сака искреност. Искреноста е досадна, не е возбудлива, бидејќи кога си искрен, си реален, а реалноста е досадна. Затоа сите се палат на дрога и алкохол, зашто со тоа се бега од реалноста. Со сексот се бега од реалноста и затоа највеќе секс имаат оние што се нереални.

Секс се добива со лажење, почит се добива со искреност, па вие видете што сакате од девојкава.
Се зависи како ќе се искаже.Ако и се отвори со срамежлива насмевка на лице,кнедла во грло,дрхтење на екстремитети и недај боже помисла дека со тоа аутоматски е под неа и она ја има топката,тогаш нае8ал.Нека и каже дечкото што чувствува но тоа нека и го каже со сериозна фаца,цврст став,да и даде до знаење дека он пак има достоинство и дека не може он да го ’’гази’’ ако он и се отворил.Незнам колку ме сваќате и колку може он да постапи вака,зависи егото колку му е high.Океј.

Kajgana Shop

На врв Bottom