Дали и како може женската да го изгуби инаетот!

Член од
15 октомври 2009
Мислења
822
Поени од реакции
291
Па вака, оваа мојава ме нервира со тој нејзин инает кога ми го води.... на пр. небива филм да гледаш дојди на фб ќе си пишуваме , ако не ќе се лути бла бла .... или пак јас овој викенд неможам да излезам сакам и ти да не излезеш , некако многу и одам по кејф или шо е финтата, веќе почна да ме нервира ова, и за други работи почна многу да ми се инаети ! Помош како да го сменам тоа ?

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Без лутење пријателе али мислам дека го најдовме одговорот на темата - Што е тоа ПАПУЧАР...Искрено мене да ми рече овој викенд неможам да излезам сакам и ти да не излезеш,ќе и се скарам со уџум во секунда..

Член од
15 октомври 2009
Мислења
822
Поени од реакции
291
хехе, така ми вика. али јас излегувам али не до касно онака, изгледа уште ја нема таа доверба зошто живееме во различни градови на одалеченост од 30км , се гледаме во школо али некогаш за викенд не.... и така, немој погрешно да ме сфатиш , ама ме насмеа за папучар :D

Alan Shearer

Newcastle
Член од
6 јули 2011
Мислења
388
Поени од реакции
136
хехе, така ми вика. али јас излегувам али не до касно онака, изгледа уште ја нема таа доверба зошто живееме во различни градови на одалеченост од 30км , се гледаме во школо али некогаш за викенд не.... и така, немој погрешно да ме сфатиш , ама ме насмеа за папучар :D
Brat stavi pepel na takva vrska ;) go imam pominato toa razlicni gradovi, ligava i inaet zenska znam kako ti e

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.576
Па вака, оваа мојава ме нервира со тој нејзин инает кога ми го води.... на пр. небива филм да гледаш дојди на фб ќе си пишуваме , ако не ќе се лути бла бла .... или пак јас овој викенд неможам да излезам сакам и ти да не излезеш , некако многу и одам по кејф или шо е финтата, веќе почна да ме нервира ова, и за други работи почна многу да ми се инаети ! Помош како да го сменам тоа ?
Не го менувај, прекини го.

Член од
15 октомври 2009
Мислења
822
Поени од реакции
291
размислувам и на тоа :P ама потоа незнам како ке ми биде , кога ќе се сретнеме, како шо ти кажав у исто школо учиме

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Де бе го убивте човеков со коментари....

Прилателе од мене совет.... Запни малце ти и стави ја неа во твои раце.... Ова истово само обратно и така ќе биде мн подобро :)

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
размислувам и на тоа :P ама потоа незнам како ке ми биде , кога ќе се сретнеме, како шо ти кажав у исто школо учиме

Ова треба да заврши работа.
Не,шала на страна,на таа врска,арно рече Русо погоре,тури и пепелта.
Раскини и и крај.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.920
Поени од реакции
41.887
Мразам такви женски, извини али тоа е нешто најлигаво створење бегај додека е време барај си друга која ќе те разбира и ќе ти даде слобода во смисил да не те замара за глупости. Искрено тоа го прават женски од 15 години. Не дај боже да и побараш ќе ја фати инаетот и ќе нема да даде до прва брачна ноќ. :pos:
Кажи и дека не ти одговара тај однос што го има спрема тебе ако планира да се смене (y) ако не чао пријатно

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.711
Поени од реакции
13.393
АКо не може со тебе да биде тогаш не си ни должен да излегуваш кога таа ќе посака. Искрено сине, батали и не ја слушај. Која е она тебе да ти кажуе кога ти ќе искачаш а коа не? Башка во врската пожелно е да има и луфт простор за секој со своето друштво. Ако глеаш дека она ти го контролира животот а притоа не превземаш ништо, со среќа сине.

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
брат ти си мужот, ќе речеш неможе и неможе, батали ја таа што зборува не ја слушај.
ќе почне да ти се лути игнорирај ја, ќе видиш како ќе почне да трча по тебе и повеќе да те цени. Постави се како доминантен ебате

Член од
11 септември 2011
Мислења
358
Поени од реакции
608
Ако постои голем инает кај девојката, не го менувај инаетот, смени ја девојката ;)

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Сигурно се сакаш сам себеси во многу поголема мера отколку неа (ако воопшто ја сакаш :D)!Па гледај и тебе да ти е убо.
1.Пробај сврти ја работата во твоја корист (самата ти давала примери како) и игнорирај ги нејзините желби (да не речам наредби) и терај си го твојот филм ;
2.Ако немаш резултати прекини ја врската ;
3.Ако во следната врска ти се дешават истото, ти си крив.

Alan Shearer

Newcastle
Член од
6 јули 2011
Мислења
388
Поени од реакции
136
Brat i sigurno i koga ke izlezes sam non stop te bara na tel pa ti ja upropastuva vecerta? kaj mene taka bese, jas razbiram javuvanje ednas dva pati aj i tri pati ama na sekoja minuta mnogu e :D

Kajgana Shop

На врв Bottom