macko i
Локален шериф
- Член од
- 8 јуни 2011
- Мислења
- 2.815
- Поени од реакции
- 1.565
Турците ни се браќа? од кога ?јас па си реков кој умрел...добро бре...кој гледа толку ТР серии...мислам ок е...турците ни се браќа ама ја претераа нашиве сатлит телевизии со програмата...цело време ТР серии
Грешка си не се само Турски има и индиски . Епа перење мозок ти се сериве колку само урлаа Шител Кога Долина на Волците се даваше на А1 тв дека незнам каде ја забраниле па како се пушта во несоодветен термин и сличнио а сега тие ја пуштат во 16,00 . Немаме никаква образовна програма па не очекувам да добиеме некое идно паметно општество туку насилничко општество поделено и змразено меѓу себејас па си реков кој умрел...добро бре...кој гледа толку ТР серии...мислам ок е...турците ни се браќа ама ја претераа нашиве сатлит телевизии со програмата...цело време ТР серии
че имаш батки кои ќе се колат по училишта зашто другиот го погледнал коцкесто, ја боцнал женска му или симпатијата на фбГрешка си не се само Турски има и индиски . Епа перење мозок ти се сериве колку само урлаа Шител Кога Долина на Волците се даваше на А1 тв дека незнам каде ја забраниле па како се пушта во несоодветен термин и сличнио а сега тие ја пуштат во 16,00 . Немаме никаква образовна програма па не очекувам да добиеме некое идно паметно општество туку насилничко општество поделено и змразено меѓу себе
секој кој мрази грци ми е братТурците ни се браќа? од кога ?
Преку Стојна ми дојдоа веќе со ова, ајде бе гет а лајф, па и овие што викаат дека не гледале први се потепаа статус за али риза да пишат на ФБ. А и што фајде коа за неполни 24 саата друга ебано глупа серија ќе стартува. Срамота што се дава по нашиве телевизии, ми пукна филмот прееска. Во државава само завршуваат едни турски серии и почнуваат нови, само тоа се прави, ништо друго.Преку кур веќе, вчера или завчера умре тој италијанецот од Мото ГП, никој кур не го болеше, сеа умрел некој си лик од ебана серија сите цвикаат, маме им ебам !!!
Таман се отарасивме од тоа шпанско-венецуелски-аргентинско-панамски серии, почнаа да го дрват со отоманиве.Преку Стојна ми дојдоа веќе со ова, ајде бе гет а лајф, па и овие што викаат дека не гледале први се потепаа статус за али риза да пишат на ФБ. А и што фајде коа за неполни 24 саата друга ебано глупа серија ќе стартува. Срамота што се дава по нашиве телевизии, ми пукна филмот прееска. Во државава само завршуваат едни турски серии и почнуваат нови, само тоа се прави, ништо друго.
Прееска баба ми ми вика „Да не беа серииве ќе немаше што да гледаме по телевизииве.“Таман се отарасивме од тоа шпанско-венецуелски-аргентинско-панамски серии, почнаа да го дрват со отоманиве.
Абе ај постари луѓе да разберам 40+ ама овие бе до 30 години што гледаат ?Прееска баба ми ми вика „Да не беа серииве ќе немаше што да гледаме по телевизииве.“
*аватаров мој*