Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
јас па си реков кој умрел...добро бре...кој гледа толку ТР серии...мислам ок е...турците ни се браќа ама ја претераа нашиве сатлит телевизии со програмата...цело време ТР серии

Член од
1 декември 2010
Мислења
1.294
Поени од реакции
2.781
јас па си реков кој умрел...добро бре...кој гледа толку ТР серии...мислам ок е...турците ни се браќа ама ја претераа нашиве сатлит телевизии со програмата...цело време ТР серии
Турците ни се браќа? од кога ? o_O

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.815
Поени од реакции
1.565
Грешка си не се само Турски има и индиски :pos:. Епа перење мозок ти се сериве колку само урлаа Шител Кога Долина на Волците се даваше на А1 тв дека незнам каде ја забраниле па како се пушта во несоодветен термин и сличнио а сега тие ја пуштат во 16,00 . Немаме никаква образовна програма па не очекувам да добиеме некое идно паметно општество туку насилничко општество поделено и змразено меѓу себе

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Грешка си не се само Турски има и индиски :pos:. Епа перење мозок ти се сериве колку само урлаа Шител Кога Долина на Волците се даваше на А1 тв дека незнам каде ја забраниле па како се пушта во несоодветен термин и сличнио а сега тие ја пуштат во 16,00 . Немаме никаква образовна програма па не очекувам да добиеме некое идно паметно општество туку насилничко општество поделено и змразено меѓу себе
че имаш батки кои ќе се колат по училишта зашто другиот го погледнал коцкесто, ја боцнал женска му или симпатијата на фб
итн :)
Турците ни се браќа? од кога ? o_O
секој кој мрази грци ми е брат

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.794
Поени од реакции
39.980
Преку кур веќе, вчера или завчера умре тој италијанецот од Мото ГП, никој кур не го болеше, сеа умрел некој си лик од ебана серија сите цвикаат, маме им ебам !!!:mad:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Преку кур веќе, вчера или завчера умре тој италијанецот од Мото ГП, никој кур не го болеше, сеа умрел некој си лик од ебана серија сите цвикаат, маме им ебам !!!:mad:
Преку Стојна ми дојдоа веќе со ова, ајде бе гет а лајф, па и овие што викаат дека не гледале први се потепаа статус за али риза да пишат на ФБ. А и што фајде коа за неполни 24 саата друга ебано глупа серија ќе стартува. Срамота што се дава по нашиве телевизии, ми пукна филмот прееска. Во државава само завршуваат едни турски серии и почнуваат нови, само тоа се прави, ништо друго.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.794
Поени од реакции
39.980
Преку Стојна ми дојдоа веќе со ова, ајде бе гет а лајф, па и овие што викаат дека не гледале први се потепаа статус за али риза да пишат на ФБ. А и што фајде коа за неполни 24 саата друга ебано глупа серија ќе стартува. Срамота што се дава по нашиве телевизии, ми пукна филмот прееска. Во државава само завршуваат едни турски серии и почнуваат нови, само тоа се прави, ништо друго.
Таман се отарасивме од тоа шпанско-венецуелски-аргентинско-панамски серии, почнаа да го дрват со отоманиве.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Таман се отарасивме од тоа шпанско-венецуелски-аргентинско-панамски серии, почнаа да го дрват со отоманиве.
Прееска баба ми ми вика „Да не беа серииве ќе немаше што да гледаме по телевизииве.“

:(:mad::confused::eek::rolleyes::cautious::place:o_O:tapp::ROFLMAO:*аватаров мој*

М

Мартин`

Гостин
Прееска баба ми ми вика „Да не беа серииве ќе немаше што да гледаме по телевизииве.“

:(:mad::confused::eek::rolleyes::cautious::place:o_O:tapp::ROFLMAO:*аватаров мој*
Абе ај постари луѓе да разберам 40+ ама овие бе до 30 години што гледаат ?
Подобро ќе ги гледам квизовиве што треба да се јавиш буква да погодиш отколку овие серии :ROFLMAO:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Pane Panev
Odamna vejke ne obrnuvam vnimanie na tugite komentari i mislenja,ne me dopira zlobnosta na ljubomornite lujge.Ziveam onaka kako mene mi se sviga so lujgeto koi me sakaat i postuvaat.Drugite neka mislat sto sakaat,i jas imam mislenje za niv. :)

Иначе не сакате да читате коментари подоле ..
ПОИМ ЗА МУЖ !!

:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom