Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Jap Mak Sun

Регент
Член од
19 октомври 2011
Мислења
155
Поени од реакции
45
Нагатомо има само брзина и има воедно добри движење, и добар шут додека за дефанзива е тапа, па затоа може да се искористи странични во средниот ред, според мене.
А Киву е исто слабо решение за лев бек, како централен дефанзивец е многу подобар, затоа под итно во јануари мора да се купи лев бек, што мислите останатите.

Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287
Нагатомо има само брзина и има воедно добри движење, и добар шут додека за дефанзива е тапа, па затоа може да се искористи странични во средниот ред, според мене.
А Киву е исто слабо решение за лев бек, како централен дефанзивец е многу подобар, затоа под итно во јануари мора да се купи лев бек, што мислите останатите.
Па ете ако е вистина тоа со Хуан од Интернационал дека ке дојде во Јануари..тогаш е решен проблемот.
--- надополнето: Oct 24, 2011 1:34 PM ---
мене ептен ми праи мерак Киву централно , добар и вчера и со Лил
Овие два натпревари му се врв до сега во Интер ...според мене ...конечно да изигра два натпревари,а да нема кикс од негова страна или некој испади.

Jap Mak Sun

Регент
Член од
19 октомври 2011
Мислења
155
Поени од реакции
45
Па ете ако е вистина тоа со Хуан од Интернационал дека ке дојде во Јануари..тогаш е решен проблемот.
--- надополнето: Oct 24, 2011 1:34 PM ---

Овие два натпревари му се врв до сега во Интер ...според мене ...конечно да изигра два натпревари,а да нема кикс од негова страна или некој испади.
Доколку дојде Хуан ќе биде решен проблемот, наликува по малку на Мајкон, висок е 183, брз е и вешт со топката како и секој Бразилец, и многу цврст и добар во скоковите, може да игра и лев бек и стопер, само да дојде!

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
После Роберто Карлос сме немале некој асалан лев бек или пак некој што би одиграл солидно на таа позиција!
Ова кавасакиво нека го седнат на клупа,да не го прават мајмун просечни играчи!

Jap Mak Sun

Регент
Член од
19 октомври 2011
Мислења
155
Поени од реакции
45
После Роберто Карлос сме немале некој асалан лев бек или пак некој што би одиграл солидно на таа позиција!
Ова кавасакиво нека го седнат на клупа,да не го прават мајмун просечни играчи![/quoteТака е Георгатос,Силвестре,Грешко,Пасквале,Коко,Гросо,Максвел,Киву... долга низа на играчи кои не ги задоволуваат критериумите на тим како Интер!
Дај конечно да пристигне некој добар, ако не можат да го донесат Жуан, нека пробаат со Балзарети од Палермо, ќе биде ефтин, а добар е во одбрана и во напад, има страшен центаршут кој ќе биде корисен за Пацини, Милито и Форлан.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.328
Поени од реакции
15.587
Балзарети солидно ја изигра претходната сезона али мислам дека не е за голем клуб. А и тешко дека ќе дојде за мали пари...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.227
Поени од реакции
46.532
Балцарети 30 години има ( сеа у Декември ќе ги пуни ), кој кур ќе им е, ја повеќе би сакал Фараони и Џонатан да се испробаат таму без разлика што се деснаци а инаку Максвел беше одличен на левата бековска позиција но замина ради проблемите со Мурињо и барањето да има побогат договор кој му истекуваше за година ипол ( Мино Риола му беше агент, мислам дека сеуште му е ), а не дека играше лошо, напротив, одличен беше во Интер он.

Како и да ја вртиме, Киву е еден од подобрите леви бекови на Интер у последниве 10 години, и првотимец у онаа златна генерација 09-10. :icon_mrgr:

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.674
Поени од реакции
7.319
Армеро/Коларов еден од овие да се донесе во лето, ќе биде топ. :)

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Член од
14 март 2010
Мислења
16.986
Поени од реакции
16.425
Армеро/Коларов еден од овие да се донесе во лето, ќе биде топ. :)
За што ќе дојди во лето, ќе нема амбиции да игра за нас, излез во Европа ќе неаме.:D
Зимоска да земиме нешто, лето ако чекаме, сме наебале.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.227
Поени од реакции
46.532
Ќе немаме излез во Европа ако Челзи, Сити, Реал Мадрид, Баерн Минхен, Јунајтед и компанија се дел од лигава, а не Јуве со Пепе и Џакерини.

Конкуренцијава на Интер ја направивте у пм, а ништо посебно не е, моментално се на 6 бодови од тимот кој е на третото место, Јуве, е сега ако Раниери си игра курташак со составот и ми го игра Мунтари ондак тоа е веќе друг муабет.

Мене у принцип не ме плашат останатите тимови, ме плаши овој лузеров што ги води и неговиот игнорантен однос кон младите фудбалери. Со Аталанта од старт да ги пушти Оби, Алварез, Зарате уз Снајдер и Милито/Пацини убеден сум дека рутински ќе дојдат до победата, без мачење, а потоа и од 60та,70та минута и на Кастаињос да му се даде шанса.

Kajgana Shop

На врв Bottom