Фан Клуб: Србија

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.655
Поени од реакции
1.272
Више почнаа приказни околу смена на Пижон, а „Новости“ состави листа од потенцијални кандитати. Мене најупечатлив ми е овој:

MILORAD KOSANOVIĆ (60 godina)
ZA: Iskustvo, znanje i organizacione sposobnosti aduti su najstarijeg u nizu potencijalnih kandidata. Kosanović je poznat većini aktuelnih reprezentativaca i lako bi izgradio dobar odnos s njima. Ima i selektorsko iskustvo sa Malte i iz mladog tima SCG.
PROTIV: Otkako je 2004. napustio kineski Dalijen, nije imao trenerskih uspeha. Vodeći mladu reprezentaciju beležio je slabe rezultate i podneo je ostavku posle višemesečnog konflikta srpske i crnogorske strane zbog njegovog odnosa prema igračima.
Овие мора да се заебаваат :pos: Знаење и Косановиќ, два различни поими :pos:

Еве го целиот текст: http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.html:348940-Koga-za-selektora-Mihu-Piksija-Tumbu
Од овие Пикси и Михајловиќ ми се фаворити.

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.298
Поени од реакции
3.339
Tолку многу го болеше некој ова што и се случи на Србија ??? Браво браво...

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Овие изроди се жални што дркаат на слаба игра на Србија, сваќам да мрзиш некого со кој си живеел околу 70 години тоа се комплекси и сваќам да има исфрустрирани типови кои сум сигурен дека не се родени порано од 1991, ама неможам да сватам за тие "македонци" како можат да пратат само како игра Србија додека нивната репрезентација е катастрофа и во иднина би ги замолил да гледаат во свој двор ... и да ја сум за Рајевац или Милутиновиќ!!!

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.912
Поени од реакции
23.621
Овие изроди се жални што дркаат на слаба игра на Србија, сваќам да мрзиш некого со кој си живеел околу 70 години тоа се комплекси и сваќам да има исфрустрирани типови кои сум сигурен дека не се родени порано од 1991, ама неможам да сватам за тие "македонци" како можат да пратат само како игра Србија додека нивната репрезентација е катастрофа и во иднина би ги замолил да гледаат во свој двор ... и да ја сум за Рајевац или Милутиновиќ!!!
Ти си очигледно на некои дроги...?
Како да мразам некој со кој сум живеел 70 години, а јас роден пред 20?
Према кој да имам комплекси бе? Државата што секоја година е се помала?
Иначе, дека ги мрзам србите...не е точно. Немам ништо ни за ниту против нив.
Ги мрзам србоманите кои ги има во Македонија. ( незнам сега за тебе )
Ми смета некој што е роден македонец, и е 10 колена по потекло македонец, а он ја сака Србија. Ова не е изрод?

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Ми смета некој што е роден македонец, и е 10 колена по потекло македонец, а он ја сака Србија. Ова не е изрод?
Значи за тебе е изрод само оној кој ја сака Србија, а оној кој ја сака Италија, Франција или Шпанија не е. И престани да доаѓаш да провоцираш, те молам.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Морам да се согласам со тебе дека секој ден е се помала и помала, но колку и да е помала секогаш е поголема од твојата и од географски и од фудбалски аспект, и дај ако имате нешто за фубдал да кажете зборувајте лечење комплекси во психијатрија...

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
П

Паспарту

Гостин
Волков ја избра Црна Гора

Владимир Волков ги разочара српските фудбалски фанови со одлуката да го одбие нашиот северен сосед и наместо за Србија, во иднина да го носи дресот на Црна Гора. Одличниот лев бек игра фантастично во дресот на Партизан, па јасно е зошто Србите се надеваа дека тој ќе прерасне во еден од лидерите на националниот тим веќе од следниот квалификациски циклус. Волков, кој е роден во Белград, долго време флертуваше на оваа тема, за на крајот да шокира многумина со одлуката да настапува за репрезентацијата на Црна Гора.

Водевме неколку разговори, на последниот присуствуваа и Дејан Савичевиќ и Саво Милошевиќ, по што Волков реши да ја прифати нашата покана и во иднина да настапува за Црна Гора. Неговата одлука е дефинитивна и нема да се промени ниту во случај тој во блиска иднина да добие покана за настап за селекцијата на Србија. Договорот е постигнат на обострано задоволство, јас лично сум пресреќен што добивам на располагање играч со вонсериски квалитети“ - изјави селекторот на Црна Гора, Бранко Брновиќ.

Поради недоволното време за собирање на сета потребна документација, Владимир Волков нема да може да настапува за Црна Гора на претстојните бараж средби со Чешка за пласман на ЕП 2012. Останува да се види како ваквата одлука на левиот бек ќе се одрази врз неговиот статус во Партизан, бидејќи евентуална преселба на Волков на клупата за резерви ќе значи и поголема минутажа за македонскиот репрезентативец Александар Лазевски.

http://ekipa.mk/News.aspx?newsId=1971

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
Значи за тебе е изрод само оној кој ја сака Србија, а оној кој ја сака Италија, Франција или Шпанија не е. И престани да доаѓаш да провоцираш, те молам.
али србија је нокија! :X3:

Kajgana Shop

На врв Bottom