I
IBIZA SOUND
Гостин
a kaj vidi ti deka ja se zalam za nereseniot rezultatуште не го преболе бе?
samo mislam deka podebeliot kraj ke go izvlece granada,a mozebi i se cuvaat za vas pa pazete se
a kaj vidi ti deka ja se zalam za nereseniot rezultatуште не го преболе бе?
Мора со овај состав, мора да замолчиме многу хејтерски муцки и пропаднати обложувачиВалдесДани Маскерано АбидалБускетсЧави ИниестаПедро Меси ВиљаЦеск
Не си јак ама за појак немам слушнатолеле погоди ме право во срце со смајлито
поздрав цигани
10 сеМонтоја и Куенка патуваат за Гранада. Пеп видел нешто во Куенка, често го играше на пријателските, го пушти и против Плзен, 2 пати по ред го повикува со тимот во Ла Лига.
Сите повикани:
Валдес, Пинто
Алвес, Маскерано, Абидал, Адриано, Фонтас, Монтоја, Максвел
Чави, Иниеста, Бускетс, Фабрегас, Тиаго, Кеита
Меси, Виља, Педро, Куенка
Пујол вели дека наскоро ќе биде 100% фит. Ако и оваа сезона не успее да ги совлада повредите, големи се шансите ова да му биде последна или претпоследна сезона на капитенот. За играч кој 3 пати кренал трофеј од ЛШ, мора за збогување барем уште еднаш да му дозволиме да го почуствува тоа задоволство. Дај Боже тие прогнози да не се остварат, Пујол има 33 години, што за стопер како него не е многу. Може да игра уште неколку сезони на добро ниво, голема е разликата кога тој е на теренот и кога го нема.
Јас сум за да се стартува со ова против Гранада:
ВалдесАлвес - Маскерано - АбидалЧави - Бускетс - ИниестаФабрегасМеси - ВиљаЕ, нека дојде некој сега против оваа 11ка.
Хахах, поправено. Го заборавив Тиаго.10 се
Уште Педро фали напред или Адриано10 се
Педро нека поседи малку на клупа. Да му дојде паметот, изгубено ми делува напред. Адриано, може. Ама против Гранада, повеќе од одлично ќе биде ако излеземе со:Уште Педро фали напред или Адриано