Фан Клуб: Барселона

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Пујол не е повикан ни за мечот со Гранада. Не верувам ни годинава да игра многу, повредите како хроника му стануваат. На два меча ќе игра, на три нема да игра. :(

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Валдес​
Дани Маскерано Абидал​
Бускетс​
Чави Иниеста​
Педро Меси Виља​
Цеск​

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Валдес​
Дани Маскерано Абидал​
Бускетс​
Чави Иниеста​
Педро Меси Виља​
Цеск​
Мора со овај состав, мора да замолчиме многу хејтерски муцки и пропаднати обложувачи

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Пујол изгледа само на важните натпревари ќе игра.Но барем нека го форсираат малце и Фонтас.

I

IBIZA SOUND

Гостин
rekov jas pred pocetokot na sezona
deka i ovaa sezona puyol povike ke go nema od kolku sto ke go imame vo timot
najverojatno ke go spremaat samo za povaznite natprevari,a na ostanatite ke odmara

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.634
Поени од реакции
22.666
Монтоја и Куенка патуваат за Гранада. Пеп видел нешто во Куенка, често го играше на пријателските, го пушти и против Плзен, 2 пати по ред го повикува со тимот во Ла Лига.

Сите повикани:
Валдес, Пинто
Алвес, Маскерано, Абидал, Адриано, Фонтас, Монтоја, Максвел
Чави, Иниеста, Бускетс, Фабрегас, Тиаго, Кеита
Меси, Виља, Педро, Куенка

Пујол вели дека наскоро ќе биде 100% фит. Ако и оваа сезона не успее да ги совлада повредите, големи се шансите ова да му биде последна или претпоследна сезона на капитенот. За играч кој 3 пати кренал трофеј од ЛШ, мора за збогување барем уште еднаш да му дозволиме да го почуствува тоа задоволство. Дај Боже тие прогнози да не се остварат, Пујол има 33 години, што за стопер како него не е многу. Може да игра уште неколку сезони на добро ниво, голема е разликата кога тој е на теренот и кога го нема.

Јас сум за да се стартува со ова против Гранада:
Валдес
Алвес - Маскерано - Абидал
Чави - Бускетс - Тиаго - Иниеста
Фабрегас
Меси - Виља
Е, нека дојде некој сега против оваа 11ка.

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.830
Поени од реакции
2.665
Монтоја и Куенка патуваат за Гранада. Пеп видел нешто во Куенка, често го играше на пријателските, го пушти и против Плзен, 2 пати по ред го повикува со тимот во Ла Лига.

Сите повикани:
Валдес, Пинто
Алвес, Маскерано, Абидал, Адриано, Фонтас, Монтоја, Максвел
Чави, Иниеста, Бускетс, Фабрегас, Тиаго, Кеита
Меси, Виља, Педро, Куенка

Пујол вели дека наскоро ќе биде 100% фит. Ако и оваа сезона не успее да ги совлада повредите, големи се шансите ова да му биде последна или претпоследна сезона на капитенот. За играч кој 3 пати кренал трофеј од ЛШ, мора за збогување барем уште еднаш да му дозволиме да го почуствува тоа задоволство. Дај Боже тие прогнози да не се остварат, Пујол има 33 години, што за стопер како него не е многу. Може да игра уште неколку сезони на добро ниво, голема е разликата кога тој е на теренот и кога го нема.

Јас сум за да се стартува со ова против Гранада:
Валдес
Чави - Бускетс - Иниеста
Фабрегас
Меси - Виља
Е, нека дојде некој сега против оваа 11ка.
10 се :D

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.634
Поени од реакции
22.666
Уште Педро фали напред или Адриано
Педро нека поседи малку на клупа. Да му дојде паметот, изгубено ми делува напред. Адриано, може. Ама против Гранада, повеќе од одлично ќе биде ако излеземе со:
Валдес

Бускетс
Чави - - - - Тиаго
Иниеста

Фабрегас
Меси - Виља

Kajgana Shop

На врв Bottom