Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Не ја постирај овде срце ни се кине коа ја гледаме... не сум спал ноќва поради промашениот пенал:tapp:. Падобранец

Голем кур 0-0 ако сме изиграле на крај се бројат бодовите не сега.

Добро, зарем не сфативте дека дечките едноставно си ја почитуваат традицијата секоја година? Се сеќава некој лани кога фановите на Реал на Бернабе скокаа дека Реал излегол пред Барса на табела? :pos: Сценариото е исто секоја година - почни лошо, направи серија, направи некој кикс за да скокаат фановите на Реал и да допре надежта за титула до нив...и на крај докрајчи ги во Ел Класико.

Гледајте позитивно на работите. :D
Досега изигравме со голем број од појаките екипи. Виљареал, Валенсија, Атлетико, незгодниот Хихон и со Севиља. Од појаките остануваат само уште Реал, Леванте и пациентите еспањол. :D

Со Пујол се е ок ... Заради претпазливост не бил во тимот вчера ....

Се карам со едно дете, вие Ибрахимович за колку милјони евра го зедовте + Ето? Ако може линк од нешто..

Аман бе многу се потресовте !

Да сме изгубиле со 5 : 0 или 2 : 6 па да паничиме !

Долга е сезоната има време !

Се карам со едно дете, вие Ибрахимович за колку милјони евра го зедовте + Ето? Ако може линк од нешто..

He signed a 5-year contract,[28] for 46 million ($65 million)[28] and the exchange of Eto'o (valued at €20 million) and loan ofAlexander Hleb (with an option to buy for a €10 million fee),[28] with a €250 million release clause,[28] making Ibrahimović worth €66 million ($94 million). However, as the Hleb deal collapsed, eventually Ibrahimović cost Barcelona €69.884 million (including other fees).[29] Inter received €69.5 million,[30][31] and part of the Inter fee (about 0.45%) was redistributed to youth clubs as solidarity contribution (except Juventus.[32])

леле дур сеа гледам овоа копелето кануте шо направил. па крфчичката да му ебам, ќе го згазам да е пред мене. да му ебам устичката

а вие падобранци, аее мршшш од тука еден да не видам

леле дур сеа гледам овоа копелето кануте шо направил. па крфчичката да му ебам, ќе го згазам да е пред мене. да му ебам устичката

а вие падобранци, аее мршшш од тука еден да не видам

:pos:

Се очекува Санчез да добие зелено светло за играње од медицинскиот тим за десетина дена. Но прво изгледа дека ќе настапи со Чиле, па потоа со Барса.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom