Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.806
Поени од реакции
11.421
Ти ко почна да навиваш за Манчестер Јунајтед, која епитет му беше најприкладен од овие два?

Мислам, аман бре луѓе... историја, пари, ташак, ...

Јадовте шеска и бидете мажи бре да му ебам .... шо мешаш „сите што навиваат за Сити сега, вака онака“
Никакво плачење, си го сиснавме поштено, тоа е.
Ама дека Манчестер трошел рационално пари е факт, кој сити не го поседува. И ете тоа е разликата од вчера. И не мешам баби и жаби, едноставно фан базата на сити почна да се зголемува од вчера, јбг.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Јас знам дека нема да освои ама друго ми е муабетот. позз
Муабетот ти е дека со пари клуб не се создава.Сите големи екипи во некој момент биле како Сити сега ама претходно барем имале некои успеси.Сити нити имале нити ќе имаат некој голем успех така а не се грижи :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Никакво плачење, си го сиснавме поштено, тоа е.
Ама дека Манчестер трошел рационално пари е факт, кој сити не го поседува. И ете тоа е разликата од вчера. И не мешам баби и жаби, едноставно фан базата на сити почна да се зголемува од вчера, јбг.
Не се зголеми фан базата на Сити туку бројот на хејтери на Јунајтед ;)

G

Gray Foxx

Гостин
Ајде, бар најде утеха во нешто. Мора у нешто да се бара утеха, наали дено, нали ?
Ама сепаак .. сепааак .. не можам да го заборавам муабетот од месец јули.. не можам. Не може да го облече маркерот. Кое дегениште еј. Мава деца со стрелки пикадо. Го акнал масератито во дрво. Мавал бабичка со камења. Се степал на тренинг со Де Јонг, а Манчини го мавал со куфери на сред прес конференција. Неќни глупакон фрлал петарди и палел огномет со другарите од малото минијатурно прозорче од вц-то во неговиот дом и ги запалил пешкирите на дедо му, кој доаѓал да го рани секој викенд, најчесто пица му носел вегетаријанска од Бреша, пошто нали овој дегенериков не знае ни маргарин ни паштета да си намачка на леб.

After 3 months ..

Супер Марио Глупотели !
Бесценето !

Тажен е твојов пост другарче, а не мојата твитерајка. Во знак на немоќ доаѓа и ми КЛАВА слика од она човечено од вчера, што сигурно серот шкотски му го излижал газето пред натпреварот со Челси.

Очекував подобро враќање од тебе другарче, мноогу подобро, али ме разочара да бидам искрен.

(n)
Муабетот уште си стои, а бидејќи го спомна јасно е дека тебе уште те боли и мислиш не си сфатен као шо треба. Муабетот уште е точен, Балотели уште е глуп ама плус на своето конто има бонус од два гола, два гола, нова блуза :) и победа над Манчестер шо било кој од Челзи ќе ја сонува да ја оствари на театарот. Ова се факти кои никако нема да ја скријат твојата изопаченост кога станува збор за супер Марио :). Опседнат си со ликот човече, не чини. За челзи си. И доста шириш виртуелна беда и сиромаштија од карактерот, признај дека си за Шити и мн полесно ќе биде. Поозбилно ќе те сфаќаат. Барем јас нема да те гледам као изопачен балотелиманијакален збир на клетки. :)
А боже ме опрости да ги исполнам твоите критериуми за подобро враќање, no thank you. :)
Да се навратам на фудбалскиот дел: не покакаа и е доста болно и сум првпат сведок на вакво нешо, дебакл, декласирање и додадетеушенекојзбор за тежок пораз. Криво ми е за Серот...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
А најако ќе биде у мај ако ја освоиме титулата, иста прича ко лани. Дрндаа цело време (свака част на исклучоци) и после мечот со Блекбурн кога ја освоивме место да се честита 50 страни ко сеа 50 страни со сеир што се напунија, 2-3ца честитаа и одма се сврте муабет.... Абе знаеш, Блекпул дали ќе испаднат, многу симпатична екипа, не смеат бе, не е фер животов, Холовеј топ менаџер :( :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: И после бевме криви Блекпул што отпаднал :pos:

Али сфаќам, ретко се дешава Манчестер да киксне, последно беше против Ливерпул пред 2 и пол години, ама како викаат, кој чека ќе дочека :icon_lol:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Немојте многу да грижите за Балотели ние ќе го собереме на зима или налето!:pos: Дечкото почна и куќата да си ја пали за да може да си купи нова во Милано!! :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
А најако ќе биде у мај ако ја освоиме титулата, иста прича ко лани. Дрндаа цело време (свака част на исклучоци) и после мечот со Блекбурн кога ја освоивме место да се честита 50 страни ко сеа 50 страни со сеир што се напунија, 2-3ца честитаа и одма се сврте муабет.... Абе знаеш, Блекпул дали ќе испаднат, многу симпатична екипа, не смеат бе, не е фер животов, Холовеј топ менаџер :( :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: И после бевме криви Блекпул што отпаднал :pos:

Али сфаќам, ретко се дешава Манчестер да киксне, последно беше против Ливерпул пред 2 и пол години, ама како викаат, кој чека ќе дочека :icon_lol:
Што малер екипа сте.Еднаш ќе ве победи некоја послаба екипа и одма ќе отпаднат.Така беше и пред 2 сезони така беше и лани.Ај баш ме интересира кој ќе ве победи оваа сезона.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Што е со расизмот на играчите во последно време? Или пак некои играчи ја злоупотребуваат казната која се дава за расизам.
Прво Евра го тужи Суарез, па Кануте го тужи Фабрегас, вчера Антон Фердинанд го тужи Тери за расистички навреди.

Патем, Хант кажал дека за време на второто полувреме добивал смртни закани од навивачи на Јунајтед.

"United’s owners, the Glazers, then faced an angry mob en route to their helicopter which was taking them to see their NFL team, the Tampa Bay Buccaneers, lose at Wembley.

Read more: http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2052646/Hart-death-threats-claim-Manchester-derby-turns-ugly.html#ixzz1bht3FYJ5"

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Друже Јунајтед не троши пари како луд. Како што потрошија Челзи и Шити за 2 години, Јунајтед нема потрошено од кога е дојден Фергусон!
Друга работа, од Ферги Јунајтед беше граден 5-6 години за да постигне некој успех, не го изграде клубот со пари туку со сопствен кадар и ти тоа добро го знаеш. Ферги чекаше 5 години за да земе трофеј, без многу трошење.
Ама џабе да ти кажувам кога не знаеш
Знаеш што не ми е јасно? Што има врска колку пари троши тимот? Како некој што има пари да му речеш абе зашто возиш Мерцедес а не Фичо?? Кој има ќе троши а кој нема ќе си ќути. Битен е крајниот резултат, ако им донесе титула тогаш се исплатело, а ако не тоа е друга работа. Во секој бизнис е така па и во фудбалот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom