Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
таман работа...па они само по 2-3 милиони даваат во трансфер период...онака, за безимени играчи....и тоа само од годишни влезници што зимаат пари, други приливи немаат....!!

Па кај бевте бе со истово размислување во времето на Хикс и Жилет, кога ЛФЦ го продаде Чаби Алонсо, а го купи јованович....го шитна масчерано а го купи Поулсен....остана без лев бек и го купи Кончески.....!!! Или тогаш беше.....шо да ви праам кога немате пари и добри скаути....сеа го издевоте од финансиски моќните...па парите играле.....абеееееее...!!!!
Зато во бизнис има стратегија и тактика , шо да се купи шо да се продај .. ;) Никој не ви е крив шо сака вашите газди да лапаат пари а за евтини пари да купат исти такви играчи ... :)

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
таман работа...па они само по 2-3 милиони даваат во трансфер период...онака, за безимени играчи....и тоа само од годишни влезници што зимаат пари, други приливи немаат....!!

Па кај бевте бе со истово размислување во времето на Хикс и Жилет, кога ЛФЦ го продаде Чаби Алонсо, а го купи јованович....го шитна масчерано а го купи Поулсен....остана без лев бек и го купи Кончески.....!!! Или тогаш беше.....шо да ви праам кога немате пари и добри скаути....сеа го издевоте од финансиски моќните...па парите играле.....абеееееее...!!!!
Друже Јунајтед не троши пари како луд. Како што потрошија Челзи и Шити за 2 години, Јунајтед нема потрошено од кога е дојден Фергусон!
Друга работа, од Ферги Јунајтед беше граден 5-6 години за да постигне некој успех, не го изграде клубот со пари туку со сопствен кадар и ти тоа добро го знаеш. Ферги чекаше 5 години за да земе трофеј, без многу трошење.
Ама џабе да ти кажувам кога не знаеш

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Зато во бизнис има стратегија и тактика , шо да се купи шо да се продај .. ;) Никој не ви е крив шо сака вашите газди да лапаат пари а за евтини пари да купат исти такви играчи ... :)
Oвој трансфер период, Манчестер Сити беше во минус 56 милиони, Јунајтед во минус 57 милиони.
Go figure.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Глеам вие Глејзери ги милувате.....просто секоја утакмица има транспаренти на ОТ со искажана љубов према нив...!! :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Глеам вие Глејзери ги милувате.....просто секоја утакмица има транспаренти на ОТ со искажана љубов према нив...!! :)
Секој различно мислење бе.Некој ги хејтаат , некој курац ги боли .... јебига ... шо ме интересира мене кој како води клуб, јас да ти кажам од цименто не се акам ако се случи ова ако се случи она.
На крај краишта не е мој клубот,и јас сум ФАН,не сум навивач ;).

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Друже Јунајтед не троши пари како луд. Како што потрошија Челзи и Шити за 2 години, Јунајтед нема потрошено од кога е дојден Фергусон!
Друга работа, од Ферги Јунајтед беше граден 5-6 години за да постигне некој успех, не го изграде клубот со пари туку со сопствен кадар и ти тоа добро го знаеш. Ферги чекаше 5 години за да земе трофеј, без многу трошење.
Ама џабе да ти кажувам кога не знаеш
Ако јунајтед не троши, тогаш очигледно ти незнаеш....ако е нетрошење 35 мил за Бербатов...ако е нетрошење за Андерсон 30 мил, за нани 25 мил...итн итн....

ако ова е стварно НЕ трошење.....добро, нека биде...извини

и никој не ја подцени работата на Фергусон, сам го вметна во конверзација....

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Секој различно мислење бе.Некој ги хејтаат , некој курац ги боли .... јебига ... шо ме интересира мене кој како води клуб, јас да ти кажам од цименто не се акам ако се случи ова ако се случи она.
На крај краишта не е мој клубот,и јас сум ФАН,не сум навивач ;).
акање, не акање....твое си е, јас како фан и навивач (зошто нели, треба да гледаш утакмица во живо, за да бидеш навиваш на тим.....јас ја имаав таа среќа Ливерпул да игра очајно сезониве...да се бори за ЕЛ...па да игра во Скопје) се удирам од земја...иако на некој тоа му изгледа чудно...!!! Е сеа....дали навивачите ги боли за Глејзери....и што прават....ПА и не би рекол!!! Тоа е само мислење на еден фан (ти)..а се кладам дека пола од тука, фанови на Ман Ју не го делат истото мислење со тебе..!!!

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
^
Кој најде да кажува хахах хехехеххе
Фан на Челзи упс! Манчестер Сити? :eek:
ХУУХУХ аххааххаа па и не е голема разлика од темно-плава на светло-плава (y)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Добро е ова било па поминало.Дај да збориме за следно коло.
Евертон оваа сезона многу слабо треба да вади поени за опстанок.А со кого подобро ако не со Јунајтед :).
Арсенал неколку мечеви по ред победуваат време е пак да изгубат.А од кој друг ако не од Челзи.
:D

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
акање, не акање....твое си е, јас како фан и навивач (зошто нели, треба да гледаш утакмица во живо, за да бидеш навиваш на тим.....јас ја имаав таа среќа Ливерпул да игра очајно сезониве...да се бори за ЕЛ...па да игра во Скопје) се удирам од земја...иако на некој тоа му изгледа чудно...!!! Е сеа....дали навивачите ги боли за Глејзери....и што прават....ПА и не би рекол!!! Тоа е само мислење на еден фан (ти)..а се кладам дека пола од тука, фанови на Ман Ју не го делат истото мислење со тебе..!!!
Еве вака по твое шо треба да напрам? Да земам воздушнава пушка од дома и да одам до Манчестер (пешки,со точак) неам пари за расфрлање , и да ги убијам глејзери? И на доживотна робија да лежам?
Секако дека не се согласувам со тоа што гледаат шо ппвеќе профит да направат , како и секој !
Така да овие малце поочигледно и во нивна сопственост си е клубот.
Моја работа од пред ПЦ не е да кењам за Глејзери и не се замарам.Навивачите се тие шо вадат таму разно разни транспаренти и сл.
Јас шо ќе извам пред телевизија еден подолг така и да го тапкам а?

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Ако јунајтед не троши, тогаш очигледно ти незнаеш....ако е нетрошење 35 мил за Бербатов...ако е нетрошење за Андерсон 30 мил, за нани 25 мил...итн итн....

ако ова е стварно НЕ трошење.....добро, нека биде...извини

и никој не ја подцени работата на Фергусон, сам го вметна во конверзација....
А зошто плати толку за нив забораваш?
Се појавија екипи како Челшит, од порано беа Реал, сега Шити и Анжи така да фудбалерите добија нереални цени!

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
А зошто плати толку за нив забораваш?
Се појавија екипи како Челшит, од порано беа Реал, сега Шити и Анжи така да фудбалерите добија нереални цени!
Да бе така е тоа само ние сме ви криви :).
И ние да не сме криви што Ливерпул платија 40 милиона за Керол?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom