КОД на Канал 5

• Креатор на темата Креатор на темата Hip.Hop_MKD
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ја следите емисијата?

• Да!

Гласови: 7 22,6%
  • Не!

Гласови: 6 19,4%
  • Кога имам слободно време.

Гласови: 18 58,1%

• Вкупно гласачи
    31
H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Провокативна емисија, која во последно време на народот му презентираше некој случаеви кој долго време беа тајна и скриени од јавноста. Провокативна и интересна би рекол. Истражување и презентирање на фактите....

Стара најава на емисијата:

Вечерва тема ќе биде Велес против државата, проблемот што со децении ги труеше Велешани.

Oвие ми беа интересни теми

Ги има неколку епизоди на Макс тв видеотеката гледам по некогаш кога нема што да се гледа нешто што не е толку мрачно како Код,

Баш ме интересира што ќе биде исходот од Велес, во никој случај не би требало да се дозволи рестартирање тоа би било погубно за самите жители!

Вечерва сликите од велешките бебиња ме згрозија. Тема беше велешка топилница, последиците врз граѓаните, родилките и идните генетски мутации. Споменати меѓу другите беа и Жанко Чадо, бившиот министер и некои лица негови соработници...лекот на градоначалникот за деконтаминација-ќе сади рози :eek:
На гугле ова име е поврзано воглавно со мноштво афери.
50 милиони евра е еднаков на помошта што Македонија ја добива од Европската комисија за помош на реформите!
http://www.google.com/#q=жанко чадо&bav=cf.osb&fp=cc8a13cf836992fa&biw=1280&bih=615
Али битно е граѓаните не плаќале даноци, јеах...бааги сме испрани мозоци. Во секој случај алал да и е на жената, јаки теми вади.
бтв, колку чини да се премести велешка? И која нова локација би била погодна?

тоа е грешна поставеност на таа фабрика ама што да правиш Тито се слушал каде што сите среќни и вработени кому му било гајле какви последици ќе направи? Зошто не биле вграден филтри незнаење или нешто намерно е направено

тоа е грешна поставеност на таа фабрика ама што да правиш Тито се слушал каде што сите среќни и вработени кому му било гајле какви последици ќе направи? Зошто не биле вграден филтри незнаење или нешто намерно е направено

Затоа што државата би требала да ги плати тие филтри.

А може да ми каже кога иде премиерата на оваа емисија(ден и час). Ја имам 2-3 пати фатено и ми делува за интересна. Последно нешто што фатив беше за некој наш затвореник шо бил на Голи оток..

А може да ми каже кога иде премиерата на оваа емисија(ден и час). Ја имам 2-3 пати фатено и ми делува за интересна. Последно нешто што фатив беше за некој наш затвореник шо бил на Голи оток..
КОД во недела 19.30 на Канал 5. После дневникот одма. :)

На следниот линк можете да ги гледате сите епизоди
ЛИНК

Лупевкса е креаторот на истажувачкото новинарство во Македонија секоја емисија и е интересна на некој начин ,ретко имам време да ја гледам ама остава впечаток и дефинитивно допира не само до јавноста туку и до институциите на државата.

Лупевска е новинарката која ги откри батките со калашникови во Танушевци (2001), кои потоа беа претставени како странска делегација за берење грозје
Код сум го гледал слабо....
целосно ја гледав епизодата за почетокот на крајот на Југославија, кога за туѓи територија гинеа војници од Македонија
и ако не се лажам пред една недела имаше епизода за Голи Оток

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom