Фан Клуб: Челзи

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Cech, Malouda, Terry & Anelka the only players yet to be booked...

Ајде Фој, можеш ти :tapp:

• Ми се допаѓа
Reactions: D_T
Член од
19 октомври 2010
Мислења
576
Поени од реакции
344
Oвој леукемијава ќе го претплатам доживотно у Бардовци!

A

Auditore

Гостин
Катастрофален меч, кога највеќе требаше да победиме ние изгубивме, али тоа е, добро им се државме со двајца играчи помалку.
Колку што беше Челзи виновен за резултатот денес, дупло повиновен беше судијата, едноставно ја упропасти играта, створи премногу нервоза, и што е најтрагично воопшто не покажа карактер и да го задржи истиот критериум, катастрофално судење.
2 пенала чисти имаше над Лампард и Луиз, колку само играње со рака од страна на КПР, колку фаули за црвен и жолт картон според неговиот картон од страна на КПР кои останаа неказнети, тоа може да го види само човек кој ја гледал утакмицава.
ФЕЈЛ ФОЈ!

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Тоа беше се, само победа не. И веруј ми, и тие го знаат тоа.. :)
Aко имаа појма за тоа нешо,глава сечам :).Патем не може да се тера инает со судија.Беше расположен за картони остана до крај така :).Нашиве имаа шанси за реализација не искористија.Чех не дозволи уште еден гол можеме да бидеме задоволни.Ама ми се згади да гледам Премиер Лига со вакви судии :)

В

Вори

Гостин
Подобро овие гниди да не доаѓаат на Стемфорд во Април месец.Подобро КПР да не излегува на терен,зошто ќе го јаде немиен.10 гола не им бегаат.
Се радуваа како ЛШ да освоиле,све да им ебам гнасно.
Со двајца играчи помалку,со судија против нас,и неправедно досуден пенал,пак бевме цела утакмица подобри од нив,и стваравме повеќе шанси.
Нека умрат копилињата и нека се радуваат на победава,зошто ќе им биде последна во Премиер Лига.Затоа што од наредна година,ќе се вратат онаму од каде што припаѓаат,во втора лига.Гниди едни никакви.

А тој Фој,да даде Господ,Вилас Боас и цел Челзи да му ги ебат жена му и ќерките,и деца од нив да носат.
Сељак еден.
Најтенденциозното судење ever.Мамето негово.Ако изгубиле Манчестер,не мора да значи дека мора и Челзи да изгуби,ти се мочам и во лига и во федерација посрана.

Но ја сум горд на играчиве,им докажаа на лузерите второлигашки дека и со осум играчи се подобри од нив.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Анелка уште игра во Челзи ?

Супер ! Топ ! Браос ! Палец ! (y) Два палци ! (y)(y)

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
на мостот ако не ги наполниме ќе бидам разочаран, дај боже да испаднат матер му ебам

Kajgana Shop

На врв Bottom