Barclays Premier League Season 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Факе
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ебате навијачите....15 минути пред крај Олд Трафорд празен, зашто??? Сега највеќе требаше навивачите да бидат со тимот...вакво нешто на Енфилд никогаш немало.
Кога Арсенал загуби 8-2, навивачите останаа до самиот крај и пееа "I'm Arsenal til I die".
Убаво си го покажаа губитничкиот карактер навивачите на Манчестер.

Гљори Гљори!!!

Како што редот налага да се пошегуваме малку со браќата од Манчестер ( Јунајтед )

images
images

ИГРАЈТЕ СУПЕР МАРИО ДОДЕКА ЈА СЛУШАТЕ ПРСТЕН И ЗЛАТНИ ЛАНАЦ ( дат' че ти Босанац)
:pos::pos::pos:

Ебате навијачите....15 минути пред крај Олд Трафорд празен, зашто??? Сега највеќе требаше навивачите да бидат со тимот...вакво нешто на Енфилд никогаш немало.
Лол пола се Индијци и Пакистанци. Кога и да го дадат Фергусон или гостинскиот тренер зад нив има 5-6 со турбани.

Znaete kaj otidoa pravite navivaci posle 2005, mnogu pati e objasnuvano na forumov. Mada toa ne e opravduvanje, jas da imam sezonska karta i 10-0 izgubile ke sedam do sam kraj. :)

Fanovite sto imaat away karti se sto pati podobri od ovie doma.

Кога Арсенал загуби 8-2, навивачите останаа до самиот крај и пееа "I'm Arsenal til I die".
Убаво си го покажаа губитничкиот карактер навивачите на Манчестер.

Гљори Гљори!!!
Заминаа 100 навивачи и се испразнил Олд Трафорд хахахахахааахаха
Ајде пушете!
GGMU

вакви работи болат, и мислам дека не е хумано да се заебаваме на туѓа несреќа(да не не фати и нас карма)
иначе јунајтед некако апла ги потценија сити што мислам дека видовте колку скапо има наплатија за тоа, исто така еванс беше клучниот момент кога безврска направи црвен и ги остави на цедило кога требаше да се вратат во игра (типично за јунајтед). САФ требаше одма да ја затвори дупката а некако се здрви кутриот после црвениот, несакам да задевам никој, ништо не е изгубено јунајтед напротив мисам дека сити имаат проблем со континуитет што може да ги кошта на крајот

Секаков ремет заслужуваме, секаков !!! Тоа е кога го немаш капитенот, да им бапне по една, гледаат дека нема никаква шанса да им се даде уште 2 гола, и напаѓаат ко улави да го засрамат клубот и навивачите, отишле сите напред, боли навистина ...

Испуши го ти, имаш доволно материјал. :icon_mrgr:
Имам, најуспешен англиски клуб сме, материја колку сакаш.
Ајде за година две очекувам и ти како и други ваши фанови да ги смените боите за што сте најдобри. клошари!

п.с. бај д веј, вас ве плеснавме и затоа пуши!

вакви работи болат, и мислам дека не е хумано да се заебаваме на туѓа несреќа(да не не фати и нас карма)
Многу пати ни се случувало ( можеби не толку убедлив пораз ) и се заебавале со нас. Е сега малку да вратиме да видиме како е од другата страна :D

Кога ќе играт кај Сити, треба да продаваат карти за цела утакмица, и за едно полувреме. :pos:

For Stoke fans, when you want to record today's score on your cave walls, that's three scratches for us and one for you.:pos:

Six and the City :icon_lol:

Man U fans. Your '19' flags and scarves, turned upside down, would make ideal Christmas presents for City supporting relatives.

Кога ќе играт кај Сити, треба да продаваат карти за цела утакмица, или само за едно полувреме. :pos:
Таму друга песна, други ќе напуштаат терен. Значи за нашите цела :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom