Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Абе не играме лошо, само што не сме многу конкретни, според ова што гледа доста поорганизирани сме од нив, и повеќе посед имаме, само треба нешто посериозно напред! Смалинг многу нестабилен ми е у одбраната, и андерсон некако ко да се заебава! И кај ви е сега клеверли што толку го најавувавте???
Pa ne mozes 14 fudbaleri da stavis na klupa. Eve i Jones se pokaza protiv City na Wembley pa na klupa dreme. Kojznae kakva takticka zamisla ima stariot, da mu veruvame.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.380
Поени од реакции
4.932
Welbeck,Fletch out Chicha,Jones in .. И пресврт 2-1 и сите среќни :cool:

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Ајде бе уживаjте.. знајте дека шити даваат голови без асолна иницијатива, јес да голот супер беше, али во многу подобра позиција сме него комунити шилдот :D
Ајде.. ке се најде некој во 94та да му го збибери :D Доброто е што имаме игра, само нани нешто слабо се одлучува за соло продор.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ајде бе уживаjте.. знајте дека шити даваат голови без асолна иницијатива, јес да голот супер беше, али во многу подобра позиција сме него комунити шилдот :D
Ајде.. ке се најде некој во 94та да му го збибери :D Доброто е што имаме игра, само нани нешто слабо се одлучува за соло продор.
Брз е многу Клиши , не можи покрај него соло продор ...

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Јас па мислам Смолинг супер си е, Андерсон треба побрзо да се ослободува од отпката, одма го рушат тие говедата дупло се од него, тешко дека преку средината ќе ги пробиеме Сити, очекувам потези од Јанг и Нани па да изедначиме што побрзо.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.912
Поени од реакции
7.491
Одбраната е добра,можеби мали грешки има при испадите на бековите во напад ама се корегира тоа...средината ми е сосема ок ,добро движење на топката јак пресинг..во нападот има малку анемичност..треба да се внесе Чичарито место Велбек...ќе донесе многу свежина...Руни да се повлече на лево и да му остави простор на Чичата...ќе ја свртиме со сигурност..
А тоа што го промаши Еванс ...неверојатно...само да ја погодеше топката...7 метра е голот:icon_mrgr:
Идеме јако во второ ајде...GLORY!!!!

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Брз е многу Клиши , не можи покрај него соло продор ...
Да, ама јас би го играл валенсија, не смојлинг во таква ситуација, така што ке се удвои крилото и боље игра ке има. Андерсон ич не ме бендисува, никаква креативност. Оној човек не е за во среден ред.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.630
Поени од реакции
6.437
Средниот ред е добар, тоа го покажува и поседот на топка, подобри бевме првото но имаат среќа ѓупците.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Да, ама јас би го играл валенсија, не смојлинг во таква ситуација, така што ке се удвои крилото и боље игра ке има. Андерсон ич не ме бендисува, никаква креативност. Оној човек не е за во среден ред.
За Валенсија до некаде се согласувам ,ама во дефанзива е некако многу несигурен,а Андерсон не е така лош како што велиш,па и крај краишта немаме некој друг поасолен средина играч од Андерсон..

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Pa ne mozes 14 fudbaleri da stavis na klupa. Eve i Jones se pokaza protiv City na Wembley pa na klupa dreme. Kojznae kakva takticka zamisla ima stariot, da mu veruvame.
Јасно ама толку најави и препукувања од последниве 10 страни сигурно пола постови се за тоа како Клеверли ќе се врати со фасцинантен натпревар против сити итн.итн.... и ништо од тоа.....

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Јасно ама толку најави и препукувања од последниве 10 страни сигурно пола постови се за тоа како Клеверли ќе се врати со фасцинантен натпревар против сити итн.итн.... и ништо од тоа.....
Pa dobro, i SAF go najavuvase seto toa ama ocigledno misli ili deka ne e spremen ili druga taktika spremil. Eve na trening sabajle vezbale pa sosema treta. Ima uste 45 min eve ke vidime :)

Kajgana Shop

На врв Bottom