Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
^Па на тој глеам и јас, али сецка не знам зашто, супер ми е нетот...

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.878
Поени од реакции
21.801
тапа џонс .... на супер брз напад поставаена супер спора одбрана( еванс рио и евра кој му направија втор анус ) со катастрофален среден ред ( флечер) и сетрилен напад ( велбек - кој само стои у средина и чека да му податат)

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Кој ќе гледа пак преокрет :), можеме ние многу појако...а добро почнавме со Јанг по левата страна, се збуни Ричардс, но ете гол примивме...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Abe mozeme ama koga vikam jas cesto go fakaat Evra nadvor od pozicija... Ne za golot, nekolku pati taka primetiv, Young izigravase bek. I sto bea udarine na Ando i Roo, ja ke gi fatam, ko na trening :))) Zdravje, vtoro poluvreme :)

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Абе не играме лошо, само што не сме многу конкретни, според ова што гледа доста поорганизирани сме од нив, и повеќе посед имаме, само треба нешто посериозно напред! Смалинг многу нестабилен ми е у одбраната, и андерсон некако ко да се заебава! И кај ви е сега клеверли што толку го најавувавте???

Член од
5 август 2008
Мислења
6.016
Поени од реакции
5.340
тапа џонс .... на супер брз напад поставаена супер спора одбрана( еванс рио и евра кој му направија втор анус ) со катастрофален среден ред ( флечер) и сетрилен напад ( велбек - кој само стои у средина и чека да му податат)
За разлика од минатите натпревари Флечер овој пат игра многу подобро.. Даде неколку добри топки покрива во одбрана пресече некој топки.. Андерсон иисто така добро се движи по терен .. Мене средниот ред баш ми е добар овој натпревар! Само Велбек тапа е.. У второ нека влага Бербатов да ги отвори малце у одбрана и да има повише простар за Руни..

Kajgana Shop

На врв Bottom