Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

^Па на тој глеам и јас, али сецка не знам зашто, супер ми е нетот...

тапа џонс .... на супер брз напад поставаена супер спора одбрана( еванс рио и евра кој му направија втор анус ) со катастрофален среден ред ( флечер) и сетрилен напад ( велбек - кој само стои у средина и чека да му податат)

Кој ќе гледа пак преокрет :), можеме ние многу појако...а добро почнавме со Јанг по левата страна, се збуни Ричардс, но ете гол примивме...

Abe mozeme ama koga vikam jas cesto go fakaat Evra nadvor od pozicija... Ne za golot, nekolku pati taka primetiv, Young izigravase bek. I sto bea udarine na Ando i Roo, ja ke gi fatam, ko na trening :))) Zdravje, vtoro poluvreme :)

Абе не играме лошо, само што не сме многу конкретни, според ова што гледа доста поорганизирани сме од нив, и повеќе посед имаме, само треба нешто посериозно напред! Смалинг многу нестабилен ми е у одбраната, и андерсон некако ко да се заебава! И кај ви е сега клеверли што толку го најавувавте???

тапа џонс .... на супер брз напад поставаена супер спора одбрана( еванс рио и евра кој му направија втор анус ) со катастрофален среден ред ( флечер) и сетрилен напад ( велбек - кој само стои у средина и чека да му податат)

За разлика од минатите натпревари Флечер овој пат игра многу подобро.. Даде неколку добри топки покрива во одбрана пресече некој топки.. Андерсон иисто така добро се движи по терен .. Мене средниот ред баш ми е добар овој натпревар! Само Велбек тапа е.. У второ нека влага Бербатов да ги отвори малце у одбрана и да има повише простар за Руни..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom