Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .
Имате среќа што вчера не ви почина Фабрегас, не се налути многу Кануте иначе мамата негова ќе леташе, имаше да го дави два дена:icon_lol:

Од Севиља велат дека за Кануте да направи такво нешто, сигурно Фабрегас му кажал нешто сериозно, бидејќи тој се карактеризира како мирен играч и никогаш не одговарал на провокацијата на противникот. Некаде се шпекулира дека го нарекол муслимански терорист..

Мирен седеше Фабрегас у Арсенал бе :icon_mrgr:

Па да не не е ко терорист? Гледај му ја фацата, ист талибанец:pos:

200918153223149621_8.jpg

:icon_lol:

Од Севиља велат дека за Кануте да направи такво нешто, сигурно Фабрегас му кажал нешто сериозно, бидејќи тој се карактеризира како мирен играч и никогаш не одговарал на провокацијата на противникот. Некаде се шпекулира дека го нарекол муслимански терорист..

Исто како и Озил што беше навредуван во Супер Купот .... И Мурињо беше провоциран па затоа му бркна во око на човекот на кој името не му го знаеше ....

И да биле провоцирани и Мурињо и Кануте и Озил, провоцирањето е едно, фаќањето за шија и бркањето во око се НЕЧОВЕЧКИ РАБОТИ !!!!!

Исто како и Озил што беше навредуван во Супер Купот .... И Мурињо беше провоциран па затоа му бркна во око на човекот на кој името не му го знаеше ....

И да биле провоцирани и Мурињо и Кануте и Озил, провоцирањето е едно, фаќањето за шија и бркањето во око се НЕЧОВЕЧКИ РАБОТИ !!!!!

Добро бе што се губиш ? Кој ти ги спомна Озил и Мурињо сега па што ме цитираш ? Каква врска имаат тие со Фабрегас и Кануте ? Јас никаде ни сум рекол нешто против Фабрегас ни ништо, само напишав тука зошто Кануте изреагира така, затоа што нема каде на друго место да пишам.. Ако толку сакаш да зборуваш против Мурињо пиши си, не мора да ме цитираш мене затоа што ти нема никаква врска тоа што си го пишал.

Секогаш имало и ќе има вакви падобранци..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom