имаш во Микеи....Каде можам да најдам Фантомки?
Каде е тоа?имаш во Микеи....
Кај полициска станица Беко до Француски Културен ЦентарКаде е тоа?
Бата, моделот е сосем ист и се двојно поефтини. Слични имаш и во Office Shoes.кај да најдам чизми од типот на timberland секако од причина што овие чинат мало богатство од 10.000
Во ТРИ. Е за цена не знам ама кога се појави мислам дека беше 600 денари.Ангели и Дем(на македонски),каде и по која цена?
idi vo Peko imas slicni modeli ali se skupicki okolu10.000Бата, моделот е сосем ист и се двојно поефтини. Слични имаш и во Office Shoes.
Тоа ти што бараш е УВ-лампа („неонка). Не е црна, туку е виолетова. Ги има во сите добро снабдени продавници за осветлување, ми се чини дека последен пат видов таква во Конрад во ГТЦ.Decki kaj mozam da najdam po skopjevo neonka crno svetlo ( belo so reagirar na nea po diskava ja imat) inace mi trebit za vsoba i dali znajte od prilika so pari e
Книжара Три, на саемот беше 350 денари, сега е 500.Ангели и Дем(на македонски),каде и по која цена?
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1325116107882&set=a.1136422470659.18327.1830278721&type=3&theaterКаде можам да најдам Фантомки?