Не си здрав ти ..неам друга работа во 5 насабајле и ја читам темава од почеток дур да ме фати дремка.
Знаеш како беше, изгорен бев за играње и си легнувам и мислам ќе се делиме пред утакмица и станувам овие веќе се поделиле, ваков беведит хахахах Кајзер "Што не кажете дека веќе се делите. Гледам плавите се веќе топ формирани така да црвени ќе бидам
." . -Неко меѓу нама није наш
![]()
И ти си се жртвувал како мене гледам, јас на првата утакмица видов многу дечки со црвени дресови, па викам ај греота од плавите ја - со жут дрес.Знаеш како беше, изгорен бев за играње и си легнувам и мислам ќе се делиме пред утакмица и станувам овие веќе се поделиле, ваков бев.
И си викам ќе нема место за мене и гледам у плавите Ацид и Мистичен (знаеш Ацид авторитет ова она) и си викам овие се ТОП формирани, сите се знаат меѓу себе, јас не сум играл неколку години, со кондиција ТАПА па да не им го кварам тимот и да слушам критики од Ацид ако изгубам топка
. Освен тоа мислев црвените губиме па си реков ајде барем нема никој да примети ако сум слаб
.
Ете затоа отидов кај ЦРВЕНИТЕ и тепавме 7:0 со играч помалку, СРЕЌА, инаку сеа ќе го носев БОКИ на аватар и плус другар ми Џеко ви го собрав на што сум посебно горд![]()
.
Пс. Црвен сум јас у душа, не ги давам моите за нишо.
Ппс. Ти стварно си ја читал темава од почеток не си здрав.
Затоа минатиот пат кај нас се пишаИ ти си се жртвувал како мене гледам, јас на првата утакмица видов многу дечки со црвени дресови, па викам ај греота од плавите ја - со жут дрес.
Кај отидов таму, кај се запустив.![]()
Си зависи колку е квалитетен отпадокот!Decki se inzacitav i pak ne najdov toa sto barav... sekoja nedela se istite timovi ili primate nekad i po nekoj otpadok ?
Se izvinuvam za latinicata....
Не го примајте бе, сега залажува отпадок ово оно, а везе по теренотСи зависи колку е квалитетен отпадокот!
Не озбилно некои се откажуваат или неможат да играат имаат некоја работа по ваљда ќе можеш да фатиш место.
Иначе дечки ја ќе паузирам за 2 недели(фактички иде не овој четврток нареден) :S
Mу кажавме со Рашнкид,секогаш има место... Нека се стави во список и нека биде поредок на темава сигурно ќе фати местоНе го примајте бе, сега залажува отпадок ово оно, а везе по теренот
Ставете го во сината екипа и сигурно тепате![]()
Може да се почне вторник навечер,зш вака што викаш имаме лошо искуствоПраење списоци од понеделник или од вторник да не се натегаме 5 дена и на крај да испаднеме 20 луѓе.