Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Was is das!?:eek: Никој нема пишано цели 8 саата.Ќе обараме рекорд изгледа,чутење до наредна утакмица,ехх што убаво без притисок наредна утакмица! :D

G

_Ghost_

Гостин
74ти и 75ти пост на темава:

"Едните црвени, другите сини. и решен проблем."
"Еве ви предлог:
Навивачи на црвените тимови-Арсенал, Ливерпул, Баерн, Манчестер, Милан на една страна и навивачите на сините тимови-Челзи, Интер, Барса, Сити (ако има такви :)) на друга страна. Навивачи на Реал, Јувентус, Лион не примаме"

Вака започна Се.:D
неам друга работа во 5 насабајле и ја читам темава од почеток дур да ме фати дремка.

едит хахахах Кајзер "Што не кажете дека веќе се делите :D. Гледам плавите се веќе топ формирани така да црвени ќе бидам :)." . -Неко меѓу нама није наш :pos::pos::pos:

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
едит хахахах Кајзер "Што не кажете дека веќе се делите :D. Гледам плавите се веќе топ формирани така да црвени ќе бидам :)." . -Неко меѓу нама није наш :pos::pos::pos:
Знаеш како беше, изгорен бев за играње и си легнувам и мислам ќе се делиме пред утакмица и станувам овие веќе се поделиле, ваков бев :mad:.

И си викам ќе нема место за мене и гледам у плавите Ацид и Мистичен (знаеш Ацид авторитет ова она :icon_lol:) и си викам овие се ТОП формирани, сите се знаат меѓу себе, јас не сум играл неколку години, со кондиција ТАПА па да не им го кварам тимот и да слушам критики од Ацид ако изгубам топка :icon_lol:. Освен тоа мислев црвените губиме па си реков ајде барем нема никој да примети ако сум слаб :icon_lol:.

Ете затоа отидов кај ЦРВЕНИТЕ и тепавме 7:0 со играч помалку, СРЕЌА, инаку сеа ќе го носев БОКИ на аватар и плус другар ми Џеко ви го собрав на што сум посебно горд :rolleyes: :icon_lol:.

Пс. Црвен сум јас у душа, не ги давам моите за нишо :love:.

Ппс. Ти стварно си ја читал темава од почеток, не си здрав :pos:.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Знаеш како беше, изгорен бев за играње и си легнувам и мислам ќе се делиме пред утакмица и станувам овие веќе се поделиле, ваков бев :mad:.

И си викам ќе нема место за мене и гледам у плавите Ацид и Мистичен (знаеш Ацид авторитет ова она :icon_lol:) и си викам овие се ТОП формирани, сите се знаат меѓу себе, јас не сум играл неколку години, со кондиција ТАПА па да не им го кварам тимот и да слушам критики од Ацид ако изгубам топка :icon_lol:. Освен тоа мислев црвените губиме па си реков ајде барем нема никој да примети ако сум слаб :icon_lol:.

Ете затоа отидов кај ЦРВЕНИТЕ и тепавме 7:0 со играч помалку, СРЕЌА, инаку сеа ќе го носев БОКИ на аватар и плус другар ми Џеко ви го собрав на што сум посебно горд :rolleyes: :icon_lol:.

Пс. Црвен сум јас у душа, не ги давам моите за нишо :love:.

Ппс. Ти стварно си ја читал темава од почеток не си здрав :pos:.
И ти си се жртвувал како мене гледам, јас на првата утакмица видов многу дечки со црвени дресови, па викам ај греота од плавите ја - со жут дрес.

Кај отидов таму, кај се запустив. :D

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
И ти си се жртвувал како мене гледам, јас на првата утакмица видов многу дечки со црвени дресови, па викам ај греота од плавите ја - со жут дрес.

Кај отидов таму, кај се запустив. :D
Затоа минатиот пат кај нас се пиша :D.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Decki se inzacitav i pak ne najdov toa sto barav... sekoja nedela se istite timovi ili primate nekad i po nekoj otpadok ?:cautious:
Se izvinuvam za latinicata....

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Decki se inzacitav i pak ne najdov toa sto barav... sekoja nedela se istite timovi ili primate nekad i po nekoj otpadok ?:cautious:
Se izvinuvam za latinicata....
Си зависи колку е квалитетен отпадокот! :pos:
Не озбилно некои се откажуваат или неможат да играат имаат некоја работа по ваљда ќе можеш да фатиш место.
Иначе дечки ја ќе паузирам за 2 недели(фактички иде не овој четврток нареден :) ) :S

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.071
Поени од реакции
74.755
Си зависи колку е квалитетен отпадокот! :pos:
Не озбилно некои се откажуваат или неможат да играат имаат некоја работа по ваљда ќе можеш да фатиш место.
Иначе дечки ја ќе паузирам за 2 недели(фактички иде не овој четврток нареден :) ) :S
Не го примајте бе, сега залажува отпадок ово оно, а везе по теренот :D
Ставете го во сината екипа и сигурно тепате :)

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Не го примајте бе, сега залажува отпадок ово оно, а везе по теренот :D
Ставете го во сината екипа и сигурно тепате :)
Mу кажавме со Рашнкид,секогаш има место... Нека се стави во список и нека биде поредок на темава сигурно ќе фати место :).

В

Вори

Гостин
Секој е добредојден,само кога ќе ги правиме списоците нека ја ѕирнува темава и нека се пише.
А утре-задутре јас мислам да почнеме со правење на списокот,за да бидеме раат до четврток.

И некој нека ми одговори ако знае и може на прашањето погоре околу терминот.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Праење списоци од понеделник или од вторник да не се натегаме 5 дена и на крај да испаднеме 20 луѓе.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Праење списоци од понеделник или од вторник да не се натегаме 5 дена и на крај да испаднеме 20 луѓе.
Може да се почне вторник навечер,зш вака што викаш имаме лошо искуство :)

В

Вори

Гостин
Нема врска,и последен ден да прајме список,пак ќе се пријават повеќе луѓе.Нема бегање од тоа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom