element_xxx
....
- Член од
- 4 август 2009
- Мислења
- 75
- Поени од реакции
- 3
Колеги што мислите за надворешна трговија дали може да се помине со прашањата од либро ??? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колеги формулите од макроекономија сите треба или само оние со кои имаме решавано до сега ? И дали има задачи на колоквиумот финансиски пазари и ако има какви се ?
Колеги формулите од макроекономија сите треба или само оние со кои имаме решавано до сега ? И дали има задачи на колоквиумот финансиски пазари и ако има какви се ?
Колега или колешке, ај ако ги имаш задачите што сте ги решавале по макроекономија да ми ги пратиш по е-маил затоа што јас сум вонредно и немам појма што се решава? Те молам одговори ми ако можеш па ке ти дадам е-маил-важи?
--- надополнето: Oct 22, 2011 10:29 AM ---
А инаку да ти кажам за Финансиски пазари дека е многу лесен испитот затоа што јас полагав во септември. Има 10 Т/Н, има 5 прашања на дополнување и уште 13 мислам на заокружување ви кои има како задачи за да се пресмета каматна стапка(но со веќе дадени одговори). Со тие одлибро се слични!
--- надополнето: Oct 22, 2011 10:35 AM ---
Колеги ако може некој да ми каже дали семинарските се задолжителни?!!?
До каде е колоквиумот по Банкарство?
Не се задолжителни.Ако сакаш за плус поени можеш да направиш.Ако не - не мораш.
до следниот петок