element_xxx
....
- Член од
- 4 август 2009
- Мислења
- 75
- Поени од реакции
- 3
Колеги што мислите за надворешна трговија дали може да се помине со прашањата од либро ??? ![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Колега или колешке, ај ако ги имаш задачите што сте ги решавале по макроекономија да ми ги пратиш по е-маил затоа што јас сум вонредно и немам појма што се решава? Те молам одговори ми ако можеш па ке ти дадам е-маил-важи?Колеги формулите од макроекономија сите треба или само оние со кои имаме решавано до сега ? И дали има задачи на колоквиумот финансиски пазари и ако има какви се ?
А инаку да ти кажам за Финансиски пазари дека е многу лесен испитот затоа што јас полагав во септември. Има 10 Т/Н, има 5 прашања на дополнување и уште 13 мислам на заокружување ви кои има како задачи за да се пресмета каматна стапка(но со веќе дадени одговори). Со тие одлибро се слични!Колеги формулите од макроекономија сите треба или само оние со кои имаме решавано до сега ? И дали има задачи на колоквиумот финансиски пазари и ако има какви се ?
Не се задолжителни.Ако сакаш за плус поени можеш да направиш.Ако не - не мораш.Колега или колешке, ај ако ги имаш задачите што сте ги решавале по макроекономија да ми ги пратиш по е-маил затоа што јас сум вонредно и немам појма што се решава? Те молам одговори ми ако можеш па ке ти дадам е-маил-важи?
--- надополнето: Oct 22, 2011 10:29 AM ---
А инаку да ти кажам за Финансиски пазари дека е многу лесен испитот затоа што јас полагав во септември. Има 10 Т/Н, има 5 прашања на дополнување и уште 13 мислам на заокружување ви кои има како задачи за да се пресмета каматна стапка(но со веќе дадени одговори). Со тие одлибро се слични!
--- надополнето: Oct 22, 2011 10:35 AM ---
Колеги ако може некој да ми каже дали семинарските се задолжителни?!!?
прва и втора глава-значи до 226 страна, а притоа не треба да се учи од 136та до 161 страна и од 175 до 181 страна.До каде е колоквиумот по Банкарство?
ФАЛА!Не се задолжителни.Ако сакаш за плус поени можеш да направиш.Ако не - не мораш.
Што треба да се однесе до следниот петок?до следниот петок