Што му фали на вашиот град или село?

• Креатор на темата Креатор на темата Hip.Hop_MKD
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сте задоволни од тоа што се прави во вашиот град/село?

• Вкупно гласачи
    56
Подобри патишта , почести возни линии не само на Јсп туку и на МЖ, решавање на проблемот со елекртичната енергија , кршење на момполот на телеком и кај нас

Јас сум од Куманово и делимично сум задоволен од мојот град, но она што ми фали е големо кино со секоја вечер по некое филмче, затворен и отворен базен кој ќе биде голем а не прчварник и да брцнеш на некој во око ако почнеш да пливаш, ми фали Инсомниа, ми фали Ентернет, ми фалат повеќе дискотеки и цивилизиран народ.

Аква Парк (или целосно забавен парк со луда железница и сите реквизити зш на лето не идат само старци по цркви),затворен базен, градски парк, едно 5-6 катни паркинзи, нормална автобуска, нормално пристаниште, нормален пат до Св. Наум, железничка станица итн.

Ќе надополнам ак ми текнит нешто после.

Аква парк има во Пробиштип

Куманово , несум задоволен , мада што у последњо време овј "наш" градоначалник троши народни пари на српски ѕвезди , еве сега нов што ќе има концерт е Аца Лукас , такви екстрадни личности много паре лапав кој знае колко е добија за настап у куманово , друго еве сала наместо да гу реновира да зголеми капацитет , зиме е ладно во сала , овј потрчко на Бранко Црвенковски најдобро си пере паре у куманово пред очи на народот , не го сакам .... сакам куманово да биде како скопје ....

Скопјево фалат почисти улици,повеќе канти за ѓубре кои нема после 2 недели да се искршат, контејнерите што се во секое маало почесто да се празнат и чистат бидејќи КОРНЕ ОД НИВ.Фали асален луна парк,преку к** од овој.Татко ми се возел на тие,јас сум се возел,а како тргнало и децата мои ќе се возат на тие прастари работи.Фали ИКЕА,Аква парк,Бургер Кинг,H&M,Старбакс, фалат повеќе солидни кафани со ок цени,бидејќи во Скопјево ги има само 5-6 асални и се изгор скапи.Фали почист Вардар.........

На моето село му фали не-сељачко однесување на луѓето....

• Ми се допаѓа
Reactions: JOE
buildings.jpg

Скопјево фалат почисти улици,повеќе канти за ѓубре кои нема после 2 недели да се искршат, контејнерите што се во секое маало почесто да се празнат и чистат бидејќи КОРНЕ ОД НИВ.Фали асален луна парк,преку к** од овој.Татко ми се возел на тие,јас сум се возел,а како тргнало и децата мои ќе се возат на тие прастари работи.Фали ИКЕА,Аква парк,Бургер Кинг,H&M,Старбакс, фалат повеќе солидни кафани со ок цени,бидејќи во Скопјево ги има само 5-6 асални и се изгор скапи.Фали почист Вардар.........
И клупи на кеј на кои нема да им се вадат даските :pos:
Си знаеш ти :icon_lol:

на миравци му фалат крила за да летне во некое подобро опкружување.
многу сме некако нефрекфентни

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom