Како заврши вашата последна врска?

• Креатор на темата Креатор на темата dijana007
  • Време на започнување Време на започнување
Скандалозно!!!
Повеќечасовна караница, во која тонот на мојот глас беше на највисока можна децибелажа, а неговиот на најниска и на крај изгледа му пукна филмот и стана се стрча накај мене и прерамките на фустанот ми ги скина...
Јас го погледнав само како да е психопат и си отидов...
Ниту сум го видела од тогаш, ниту сакам да го видам...Не ми недостига, ама ич... (y)

Извини,ама морам :pos:

Ми раскина преку други.....онака по пратеник како да сме 17 век да му ебам, ама кој ја еба повеќе :D

Скандалозно!!!
Повеќечасовна караница, во која тонот на мојот глас беше на највисока можна децибелажа, а неговиот на најниска и на крај изгледа му пукна филмот и стана се стрча накај мене и прерамките на фустанот ми ги скина...
Ниту сум го видела од тогаш, ниту сакам да го видам...Не ми недостига, ама ич... (y)

not sure if u were the bitch, or he was the psycho... or both...

nadezno vtoroto :P

Мојата последна врска заврши со смирен тон од мојата страна, а од другата страна молење, клечење на коленици и плачење, закани за самоубиство... Ова се случи 8 месеци од денот кога се запознавме, на истото место како и на почетокот, само сега одлучив да раскинам поради едното јавно и простено неверство, и две скришни неверства од негова страна. Воопшто не ми недостасува. Поубаво ми е вака, си имам пријатели на кои им значам и ми значат. Научив подобро да ги проценувам луѓето. :)

он плачеше ...ја бев мирна ..ме молеше да останееме у контакт да се дружиме ја му реков од принцип нејкам..и така...:)

Дали вие му раскинавте на партнерот/ката или тој(таа) вам?
Која беше причината за тоа ?
Што се случува во животот на вашиот бивш партнер/ка кога веќе не е со вас?

Јас, пред 2 месеци. Зошто имавме проблеми да не речам цела врска, од типот на неоснована љубомора, недоверба и претерана контрола од негова страна. Ама знаеше дека е крив па се добро заврши, го спремав прво полека полека месец дена и после го седнав убаво на муабет, зборевме, и тоа е тоа... Се слушаме сеа од време на време, ми изгледа ко да е океј, излегува со луѓе, се дружи, не седи дома, тоа прави мене да ми е полесно, драго ми е за него.

Скандалозно!!!
Зошто како ? :D

Он : Кај мене све на културен начин се завршуе. :)

он плачеше ...ја бев мирна ..ме молеше да останееме у контакт да се дружиме ја му реков од принцип нејкам..и така...:)
Ти си јака риба, така и треба, машките да плачат по тебе. И мора да се држиш до принципи. ;)

Ти си јака риба, така и треба, машките да плачат по тебе. И мора да се држиш до принципи. ;)
ја нејкам да плаче никој али ете му беше криво зашто му реков дека више амин гледање и слушање :) а тоа ми е принцип правило пошто што ке ми е да го гледам или слушам коа завршило све...

Како што и почна, преќутно и стихијно, без драми, што беше прилично олеснителна околност, земајќи го фактот што самата врска беше полна со сценски настапи.

ја нејкам да плаче никој али ете му беше криво зашто му реков дека више амин гледање и слушање :) а тоа ми е принцип правило пошто што ке ми е да го гледам или слушам коа завршило све...
Јасно ми е у каква ситуација си била, зашто и ја многупати се најдувам у таква ситуација. Ми плаче, а ја сум многу јак дечко и немам време за една девојка кога ме мават уште 7-8.

Јасно ми е у каква ситуација си била, зашто и ја многупати се најдувам у таква ситуација. Ми плаче, а ја сум многу јак дечко и немам време за една девојка кога ме мават уште 7-8.

ххахахахаах Немој да ја цитираш може некогаш ќе свати :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom