........не се издржуе ова...А и да се случи такво нешто (во што се сомневам, ги знам луѓето кои ќе се присутни и никој не сака слика од тебе ) .
Аааааа, е више сум поласкан...тоа значи дека си оставил впечаток бре Мики, дека вредиш нешто па некој се измачил да те фотографира.
Воа од мене го препиша, признаааај....Чесен титов пионерски збор: !
Абе Мики. Јас сериозно, тоа повикав во друштво да попиеме по некое пивце, муабет и дружење, без никакви задни намери, настрана нашите несогласувања во мислењата. Не знам од каде толкава параноја.Море Атеист,
не се работе за никаков страв од атеисти, оти со таквија сум цел Божји ден сардисан и пак сум жив (не касаат...), туку се работе за можноста за нарушување на мојата приватност, со оглед на денес неброените можности за такво нешто. Доволно е, на пример, недопуштено/тајно фотографирање и објавување фотки, на пример, на форумов, во стилот „...еве го овој е тој и тој!...„. Мојата вера не советува лично (само)промовирање во јавност и трчање по овосветовна слава, без моја согласност.
Затоа сакам да бидам внимателен.
А немам кажано дека атеистите се лоши, оти дури и во верата, секој поединец е должен да тргне и да ја види пред се‘ својата лошотија, а не туѓата.
Не е во посен ден, четврток еНе е никаква параноја во прашање, скраја да е, туку како реков, од внимание. Разбира се, имам расположение за посочените средби, се надевам дека ќе ги има и понатаму (а петок не е баш ден за пиење и чебапи, оти е посен ден...) па не исклучувам можност за мое присуство.
Eve i jas se pridruzuvam kon komentarite na ostanatite deka mozes da si pomines samo na eden nacin - UBAVOДа сме живи и здрави до наредниот четврток...Ако е тоа ден одреден /резервиран за форумџиски средби.
Пошто разбираш англиски, ова може да ти е од корист:Jas sepak ja preferiram privatnosta...
Moeto vklucuvanje na forumov e so cel da iznesam stavovi, mislenja i da prenesam predupreduvanja..
Kako ova sto sega ke go ispratam..
(Zalam ako so ova vi ja rasipuvam zurkata)
* * *
“I Am Coming!”
zarem toa se zabranuva, so hristijanskoto ucenje, moze bibliski tekst.Мене ме интересира една работа. Зошто Православната Црква дозволува брак на бремена жена, кога тоа се коси со нејзиното учење? Може некој да ми објасни? Конкретно прашувам за МПЦ, не ме интересира никој друг, знам што кажува Библијата, ама зошто МПЦ не ја почитува.
Мислам дека нема да можам да ти најдам соодветен библиски цитат, тоа ќе го направат оние кои полесно се снаоѓаат во Библијата од мене.zarem toa se zabranuva, so hristijanskoto ucenje, moze bibliski tekst.