Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Иако има уште 4 кола сепак ќе кажам "ЧЕСТИТО нека ни е ТИТУЛА", освоена во голем стил, феноменална игра од сите, а исто многу ми е мерак што се уверија и фановите на Реал па и оние неутралните дека оваа сезона Барса се КЛАСА над нив иако разликата во бодови и не го отсликува тоа.
УШТЕ ЕДНАШ ,ЧЕСТИТО ТИТУЛА И ГОЛЕМО БЛАГОДАРАМ ЗА ПЕП И ЗА FC BARCELONA ЗА УБАВИТЕ МОМЕНТИ И РАДОСТА ШТО НИ ЈА НОСАТ!!!!

Се постигна 100ката на најсладок начин.:vozbud:

Искрено оваа игра на Барселона е подобра од оргазам, ова ко комплимент сватете го.:pos:

Ко магариња изгубија овие... :pos2:

Дојде време Пике и Пујол сефте да праа на Реал :):)

Шо да ви кажам,освен ЧЕСТИТО ТИТУЛА..Ги потопивте во Мадрид

Честитки и од мене за големата победа над Реал М. и секако честито титула :smir:

Не за победата. Честитки за впишана Историја
ПС. Реал греота сте нејќам да чујам збор! :pos2:

Јас да бев како Реал ќе се скриев во една дупка и никогаш немаше да излезам :pos2:

:pos2::pos2::pos2:
uste nemozam da zamislam sto mu se sluci na real:vozbud::vozbud:
ednostavno ovaa igra na barsa ne moze da se opise so zborovi tuku samo da se gleda pred TV
nemaa nitu edna ubava akcija igracite na real za da go zagrozat golot na valdes osven roben koj sto probuvase nesto da napravi ama ne mu ni uspevase mnogu
i edno golemo bravo za pike ednostavno deteto mu gi kriese topkite na igracite na real:vozbud::vozbud:

Samo da ve pozdravam od srceto na katalonija. Ovde e neverojatna ludnica.....

VISCA EL BARCA
VISCA CATALUNYA

Маестрална беше Барса вечерва.Секоја чест !
На овој натпревар бев за Реал и мислев дека има шанси да победи,но вечерва ми се разјасни кој е кој во Шпанија :smir:
Ако играте барем приближно како денес и Челзи лошо ќе помине во среда.

БРАВО!!!
Честитки за големата победа, за одличната игра и секако честитки за титулата ја заслуживте(ја заслужувате и европската но да видиме што ќе се случи таму). Секако сакам да ви се заблагодарам што го растуривте селскиот Реал Мадрид, мојот најомразен клуб.:smir:

Ѕверој се нема шо секоја чест ... па со Арсенал да се видиме во финале на ЛШ :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom