Ф
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ке може да ми пратиш есеј на маил?јас ја прочитав убаво до 100 страна и пола сватив а пола не затоа понатаму пола читам пола скокав
убава е содржината на книгата но ако се разбере убаво
сепак мислам дека книга со толку метафори и алегории не е погодна за деца на 15-16 години
ако на некој му треба есеј за пеколот нека ми пише:smir:
истотоака ако може и мене да ми пратиш на маил добро би било треба деновиве да почанам да ја читам па сакам да видам накратко што се работи за да можам подобро да ја разберам...јас ја прочитав убаво до 100 страна и пола сватив а пола не затоа понатаму пола читам пола скокав
убава е содржината на книгата но ако се разбере убаво
сепак мислам дека книга со толку метафори и алегории не е погодна за деца на 15-16 години
ако на некој му треба есеј за пеколот нека ми пише:smir:
ДА ! Ја повторив реченицава после третата песна.Типов бил на јака дрога.
Ja pochnav da ja chitam i se napizdiv.
Fraerot nemozel da go kaze toa so go mislel na chovechki nachin?
I sea ja neam druga rabota da go dekodiram toa sho go pishal ko idiJot?
Епа пошто ти си фраеров у случајов.. пробај сам разберија.
Да не сакаш некој друг да ти го изџвака јадењето па да ти го даде само да го голтнеш а?!
Zatoa shto knigata e krajno dosadna i ima lugje sto nejkat da citaat klasicna i neinteresna literatura.А зошто те мрзи да ја прочиташ? И сама да си ја најдеш содржината на книгата? Нели мислиш дека со читање на целата книга ќе добиеш еден огромен плус за тебе како личност?
Океј е да те фати мрза за орање/копање/пишување по форуми....ама за читање бе
ц ц ц ц ципирипи генерацииве значи![]()
Баш е интересна книгата според мене, за разлика од овие нашиве драми кои се обработуваат оваа е многу поинтересна.Zatoa shto knigata e krajno dosadna i ima lugje sto nejkat da citaat klasicna i neinteresna literatura.