Џони.
Не е Џони.
- Член од
- 4 ноември 2009
- Мислења
- 1.554
- Поени од реакции
- 1.037
Што ќе ме частиш?Ако некој заврши со 5ка историја ја го частам....
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Што ќе ме частиш?Ако некој заврши со 5ка историја ја го частам....
Шо сакаш, само ти заврши со петка кај ПетранкаШто ќе ме частиш?![]()
Незнам како издржала другарка тиАЛОООООО ПРВАЧИЊА ПА И ОСТАЛИ НА КОИ ПО ПРВ ПАТ ВИ ПРЕДАВА ПЕПИ !!!!!!!
Значи НЕ СМЕЕТЕ да дозволите 1 кај Петранка !!! Уште нареден час јавувај се и поправај како знаеш и умееш !!! Не се заебавајте, зашо гадно ќе наебете !!! Ја коа дерела увек на првите 2 часа сум се јавувала како доброволец, зашо сите и бегаа...посебно 4та само по 9 души бевмеи без разлика дали ќе се јавиш као доброволец или не она ќе те крене и мн е попустлива тогаш и на сите 5ки ни ставаше, ама и ништо да не знаеш ќе ти дозволи и мн полесно ќе си попраиш после, а другите мака си тераа а ние си уживавме у права смисла на зборот !! Еве тие што се моја генерација и на кои Пепи ни предаваше 4 год. може да потврдат за тоа како иде со кецовите кај неа
Ја коа бев прва ни дае за тромесечие тест со незз колку прашања и никој немаше 5ка, ама затоа шпацови колку сакаши на една другарка и се заинати ама немате поим како ! Другаркава имаше 1 на тестот, а прашањата и беа точни одговорени и не доби притоа никакво образложение од Петранка зашто има 1 и зашто ниедно прашање не и е признаено ! Значи на пример денес ќе и речеше за нареден час да ми ја научиш таа тема и другаркава буквално ја пееше и коа ќе отидеше да ја испраша мислеше ќе и попраи, а Петранка и викаше па тебе кој ти рече да го учиш ова??? Ти ништо не си научила, ништо не знаеш ! Ја друга тема ти кажав -.- И така ја мачеше цела 1 година, за на крај да ја остави на полагање !!! И другаркава ја знаеше цела книга на памет мислам и кога отиде на полагање Петранка ги чувала прашањата уште од тогаш од тестот и и дала да си влече и другаркава ги извлече истите прашања и на тест што и се паднаа и си одговорила исто ама баш исто како на тестот кога си одговорила и на тоа Пепи и рекла ... аа ете сеа си можела да научиш, БРАВО ! Види што убаво си научила ! Следната година немој вака да ми правиш, него да си учиш како сега за полагањево !! Е ај после кажи дека не е да ја убиеш !!
![]()
Не знам коа планира да си иде, ама вие не спиете на тоа увоНезнам како издржала другарка тииначе коа мисли да си иде таа ?
Небев. Бев во болницаКвикСилвер као помина денес информатика ?
Уште фали кецовите у дневник да ги стаи и да идам да се обесам![]()
абе океј тоа,ама многу е не коректна.. на пример на сите класови им дала да најдат за кеопсова пирамида таму.. ставала плусеви.. а само на наш клас ништо не ни кажа -.-Не знам коа планира да си иде, ама вие не спиете на тоа увокоа ќе си отиде тогаш... а вие учете си
![]()
Очигледно не и е добро на таа. А уште па и класна ми еАЛОООООО ПРВАЧИЊА ПА И ОСТАЛИ НА КОИ ПО ПРВ ПАТ ВИ ПРЕДАВА ПЕПИ !!!!!!!
Значи НЕ СМЕЕТЕ да дозволите 1 кај Петранка !!! Уште нареден час јавувај се и поправај како знаеш и умееш !!! Не се заебавајте, зашо гадно ќе наебете !!! Ја коа дерела увек на првите 2 часа сум се јавувала како доброволец, зашо сите и бегаа...посебно 4та само по 9 души бевмеи без разлика дали ќе се јавиш као доброволец или не она ќе те крене и мн е попустлива тогаш и на сите 5ки ни ставаше, ама и ништо да не знаеш ќе ти дозволи и мн полесно ќе си попраиш после, а другите мака си тераа а ние си уживавме у права смисла на зборот !! Еве тие што се моја генерација и на кои Пепи ни предаваше 4 год. може да потврдат за тоа како иде со кецовите кај неа
Ја коа бев прва ни дае за тромесечие тест со незз колку прашања и никој немаше 5ка, ама затоа шпацови колку сакаши на една другарка и се заинати ама немате поим како ! Другаркава имаше 1 на тестот, а прашањата и беа точни одговорени и не доби притоа никакво образложение од Петранка зашто има 1 и зашто ниедно прашање не и е признаено ! Значи на пример денес ќе и речеше за нареден час да ми ја научиш таа тема и другаркава буквално ја пееше и коа ќе отидеше да ја испраша мислеше ќе и попраи, а Петранка и викаше па тебе кој ти рече да го учиш ова??? Ти ништо не си научила, ништо не знаеш ! Ја друга тема ти кажав -.- И така ја мачеше цела 1 година, за на крај да ја остави на полагање !!! И другаркава ја знаеше цела книга на памет мислам и кога отиде на полагање Петранка ги чувала прашањата уште од тогаш од тестот и и дала да си влече и другаркава ги извлече истите прашања и на тест што и се паднаа и си одговорила исто ама баш исто како на тестот кога си одговорила и на тоа Пепи и рекла ... аа ете сеа си можела да научиш, БРАВО ! Види што убаво си научила ! Следната година немој вака да ми правиш, него да си учиш како сега за полагањево !! Е ај после кажи дека не е да ја убиеш !!
![]()
Што бе тебе 2 пати те испрашала? :SОчигледно не и е добро на таа. А уште па и класна ми е![]()
Абе таква си е жената, никој до сеа не успеал да ја смени, така да ни виеабе океј тоа,ама многу е не коректна.. на пример на сите класови им дала да најдат за кеопсова пирамида таму.. ставала плусеви.. а само на наш клас ништо не ни кажа -.-
Не вика сум имала оценка...никој што го испраша веќе не го испраша пак...незнам само кај од 3 прашања жената ми заклучила оценка ама ајШто бе тебе 2 пати те испрашала? :S
Секогаш поставува само 3 прашањаНе вика сум имала оценка...никој што го испраша веќе не го испраша пак...незнам само кај од 3 прашања жената ми заклучила оценка ама ај
да, да знам на сите им постави толку...мислам 3/4 еве мене четири ми постави....али само мм па може да се каже пола прашање незнаев и првото кога и го одговорив ми вика : И само толку? - a не знам што друго сакаше и ми стаи 3ка мисламСекогаш поставува само 3 прашањатоа да си го знаете !
Не се секирај, класна ни е. Јас што добив хемија 1 што да речам? И другиве предмети незнам како ке поминамда, да знам на сите им постави толку...мислам 3/4 еве мене четири ми постави....али само мм па може да се каже пола прашање незнаев и првото кога и го одговорив ми вика : И само толку? - a не знам што друго сакаше и ми стаи 3ка мислам
Незнам дали беше прва или втора година кога ни го даде тој тестот со преку 50 прашања, али знам дека еден другар ја отера у пичку матер тогаш, али најозбилно. За глупи работи му кратела бодови ( дечкото лош ракопис имаше ) и коа му го даде тестот, он малце поживчан дека е, и се развика, али убаво дерење, едвај сме го смириле од страна, и нормално го избрка од час. Али после како и се смени односот спрема него. Нагалено се го викаше, му персираше, се 5ки му ставаше, мислам си учеше дечкото али ептен и се смени односот спрема него. Ја мислам он е едини човек у Корчагин што и се има развикано на Петранка.Ја коа бев прва ни дае за тромесечие тест со незз колку прашања и никој немаше 5ка, ама затоа шпацови колку сакаши на една другарка и се заинати ама немате поим како ! Другаркава имаше 1 на тестот, а прашањата и беа точни одговорени и не доби притоа никакво образложение од Петранка зашто има 1 и зашто ниедно прашање не и е признаено ! Значи на пример денес ќе и речеше за нареден час да ми ја научиш таа тема и другаркава буквално ја пееше и коа ќе отидеше да ја испраша мислеше ќе и попраи, а Петранка и викаше па тебе кој ти рече да го учиш ова??? Ти ништо не си научила, ништо не знаеш ! Ја друга тема ти кажав -.- И така ја мачеше цела 1 година, за на крај да ја остави на полагање !!!