СУГС Раде Јовчевски - Корчагин

• Креатор на темата Креатор на темата .mARIJA.
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам дали беше прва или втора година кога ни го даде тој тестот со преку 50 прашања, али знам дека еден другар ја отера у пичку матер тогаш, али најозбилно. За глупи работи му кратела бодови ( дечкото лош ракопис имаше ) и коа му го даде тестот, он малце поживчан дека е, и се развика, али убаво дерење, едвај сме го смириле од страна, и нормално го избрка од час. Али после како и се смени односот спрема него. Нагалено се го викаше, му персираше, се 5ки му ставаше, мислам си учеше дечкото али ептен и се смени односот спрема него. Ја мислам он е едини човек у Корчагин што и се има развикано на Петранка.
Се сеќавам дека ја 4ка добив на тој тест и пошо не ми веруваше дека сум научил ме дигна на табла да ме испрашуе :pos: Требаше и ја 5ка да иам пошо и мене за глупости ми кратела поени али не се замарав уопште нејќев да се карам, и баталив.... :)
У 2ра ни го имаше даено тој тест и ја имав 4ка и типката ми имаше кратено бодови за глупости АМА БАШ ГЛУПОСТИ !!! сум згрешила буква у зборот и зашо сум се обидела да ја попраам -.-' каде со тој памет бе алооооо !!! тоа е :D ај битно се оттарасивме од неа :D

Абе ја уште коа ја видов првиот ден си реков оваа жена душата не ни ја вади ! :(

Тебе ти е Екатрина. Уф ми олесна :D
Да -.- срце е жената.. не ја прифаќа дефиницијата за знак дека знак е нешто што укажува на нешто друго на тест.. коа почна на сите кец , двојка , кец , двојка , тројка.. со пенкало у дневник :pos:

Да -.- срце е жената.. не ја прифаќа дефиницијата за знак дека знак е нешто што укажува на нешто друго на тест.. коа почна на сите кец , двојка , кец , двојка , тројка.. со пенкало у дневник :pos:
the fuck is wrong with it? Нашава уште не ни ги дала. Боље да не ни ги даде :D

абе не ви е основно ова...се иде директ у дневник :D

Осеќам ќе се празни корчагин после прво полугодие :pos:

Сите зборат така, а дали 2-3 ќе си отидат. Ќе видиш. Плус, верувај дека во Орце и во ЈБТ е бетер. Барем од она што ми кажуваат другари/другарки што учат таму.

Напраивме еден тон тестови сеа резултати,надеж за најдобро :) Али македонски дали е до професорката дали до тестот дали до нас, од кај нас у клас сите се жалат тежок е никој ништо не решил,не знам што ке биде

Напраивме еден тон тестови сеа резултати,надеж за најдобро :) Али македонски дали е до професорката дали до тестот дали до нас, од кај нас у клас сите се жалат тежок е никој ништо не решил,не знам што ке биде
Како не, те лажат. И кај мене така никој не решил и на крај сите 5ки, само јас слабо.

Добро толку ли е лоша Петранка историја? Јас сега сум 2-ра, претходно Вера ни предаваше, и не гледам некоја разлика, освен тоа што лекциите малце поспоро ги зимаме со Петранка, али и малце подобро објаснува. (не дека Вера не објаснуваше убаво, напротив)
Што се тиче оценувањето, вчера испрашуваше, и воопшто не беше строга. Тоа што не научиле повеќето од другариве кои ги крена е друга работа. Јас планирам утре да се кренам доброволец (и онака ќе ме крене на ред сум уште неколку броја али ај...:)), баш сакам 5-ка да извадам. Тест сеуште немаме правено, изгледа кога се работи за тестови е построга а? :)

Добро толку ли е лоша Петранка историја? Јас сега сум 2-ра, претходно Вера ни предаваше, и не гледам некоја разлика, освен тоа што лекциите малце поспоро ги зимаме со Петранка, али и малце подобро објаснува. (не дека Вера не објаснуваше убаво, напротив)
Што се тиче оценувањето, вчера испрашуваше, и воопшто не беше строга. Тоа што не научиле повеќето од другариве кои ги крена е друга работа. Јас планирам утре да се кренам доброволец (и онака ќе ме крене на ред сум уште неколку броја али ај...:)), баш сакам 5-ка да извадам. Тест сеуште немаме правено, изгледа кога се работи за тестови е построга а? :)
Мислам дека рече нема да давала тестови, ама незнам.
Ја денес добив историја 4 или 5, а македонски 2 :S

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom