Џони.
Не е Џони.
- Член од
- 4 ноември 2009
- Мислења
- 1.554
- Поени од реакции
- 1.037
Што ќе ме частиш?Ако некој заврши со 5ка историја ја го частам....
Што ќе ме частиш?Ако некој заврши со 5ка историја ја го частам....
Шо сакаш, само ти заврши со петка кај ПетранкаШто ќе ме частиш?
Незнам како издржала другарка ти иначе коа мисли да си иде таа ?АЛОООООО ПРВАЧИЊА ПА И ОСТАЛИ НА КОИ ПО ПРВ ПАТ ВИ ПРЕДАВА ПЕПИ !!!!!!!
Значи НЕ СМЕЕТЕ да дозволите 1 кај Петранка !!! Уште нареден час јавувај се и поправај како знаеш и умееш !!! Не се заебавајте, зашо гадно ќе наебете !!! Ја коа дерела увек на првите 2 часа сум се јавувала како доброволец, зашо сите и бегаа...посебно 4та само по 9 души бевме и без разлика дали ќе се јавиш као доброволец или не она ќе те крене и мн е попустлива тогаш и на сите 5ки ни ставаше, ама и ништо да не знаеш ќе ти дозволи и мн полесно ќе си попраиш после, а другите мака си тераа а ние си уживавме у права смисла на зборот !! Еве тие што се моја генерација и на кои Пепи ни предаваше 4 год. може да потврдат за тоа како иде со кецовите кај неа
Ја коа бев прва ни дае за тромесечие тест со незз колку прашања и никој немаше 5ка, ама затоа шпацови колку сакаш и на една другарка и се заинати ама немате поим како ! Другаркава имаше 1 на тестот, а прашањата и беа точни одговорени и не доби притоа никакво образложение од Петранка зашто има 1 и зашто ниедно прашање не и е признаено ! Значи на пример денес ќе и речеше за нареден час да ми ја научиш таа тема и другаркава буквално ја пееше и коа ќе отидеше да ја испраша мислеше ќе и попраи, а Петранка и викаше па тебе кој ти рече да го учиш ова??? Ти ништо не си научила, ништо не знаеш ! Ја друга тема ти кажав -.- И така ја мачеше цела 1 година, за на крај да ја остави на полагање !!! И другаркава ја знаеше цела книга на памет мислам и кога отиде на полагање Петранка ги чувала прашањата уште од тогаш од тестот и и дала да си влече и другаркава ги извлече истите прашања и на тест што и се паднаа и си одговорила исто ама баш исто како на тестот кога си одговорила и на тоа Пепи и рекла ... аа ете сеа си можела да научиш, БРАВО ! Види што убаво си научила ! Следната година немој вака да ми правиш, него да си учиш како сега за полагањево !! Е ај после кажи дека не е да ја убиеш !!
Не знам коа планира да си иде, ама вие не спиете на тоа уво коа ќе си отиде тогаш... а вие учете сиНезнам како издржала другарка ти иначе коа мисли да си иде таа ?
Небев. Бев во болницаКвикСилвер као помина денес информатика ?
Уште фали кецовите у дневник да ги стаи и да идам да се обесам
абе океј тоа,ама многу е не коректна.. на пример на сите класови им дала да најдат за кеопсова пирамида таму.. ставала плусеви.. а само на наш клас ништо не ни кажа -.-Не знам коа планира да си иде, ама вие не спиете на тоа уво коа ќе си отиде тогаш... а вие учете си
Очигледно не и е добро на таа. А уште па и класна ми еАЛОООООО ПРВАЧИЊА ПА И ОСТАЛИ НА КОИ ПО ПРВ ПАТ ВИ ПРЕДАВА ПЕПИ !!!!!!!
Значи НЕ СМЕЕТЕ да дозволите 1 кај Петранка !!! Уште нареден час јавувај се и поправај како знаеш и умееш !!! Не се заебавајте, зашо гадно ќе наебете !!! Ја коа дерела увек на првите 2 часа сум се јавувала како доброволец, зашо сите и бегаа...посебно 4та само по 9 души бевме и без разлика дали ќе се јавиш као доброволец или не она ќе те крене и мн е попустлива тогаш и на сите 5ки ни ставаше, ама и ништо да не знаеш ќе ти дозволи и мн полесно ќе си попраиш после, а другите мака си тераа а ние си уживавме у права смисла на зборот !! Еве тие што се моја генерација и на кои Пепи ни предаваше 4 год. може да потврдат за тоа како иде со кецовите кај неа
Ја коа бев прва ни дае за тромесечие тест со незз колку прашања и никој немаше 5ка, ама затоа шпацови колку сакаш и на една другарка и се заинати ама немате поим како ! Другаркава имаше 1 на тестот, а прашањата и беа точни одговорени и не доби притоа никакво образложение од Петранка зашто има 1 и зашто ниедно прашање не и е признаено ! Значи на пример денес ќе и речеше за нареден час да ми ја научиш таа тема и другаркава буквално ја пееше и коа ќе отидеше да ја испраша мислеше ќе и попраи, а Петранка и викаше па тебе кој ти рече да го учиш ова??? Ти ништо не си научила, ништо не знаеш ! Ја друга тема ти кажав -.- И така ја мачеше цела 1 година, за на крај да ја остави на полагање !!! И другаркава ја знаеше цела книга на памет мислам и кога отиде на полагање Петранка ги чувала прашањата уште од тогаш од тестот и и дала да си влече и другаркава ги извлече истите прашања и на тест што и се паднаа и си одговорила исто ама баш исто како на тестот кога си одговорила и на тоа Пепи и рекла ... аа ете сеа си можела да научиш, БРАВО ! Види што убаво си научила ! Следната година немој вака да ми правиш, него да си учиш како сега за полагањево !! Е ај после кажи дека не е да ја убиеш !!
Што бе тебе 2 пати те испрашала? :SОчигледно не и е добро на таа. А уште па и класна ми е
Абе таква си е жената, никој до сеа не успеал да ја смени, така да ни виеабе океј тоа,ама многу е не коректна.. на пример на сите класови им дала да најдат за кеопсова пирамида таму.. ставала плусеви.. а само на наш клас ништо не ни кажа -.-
Не вика сум имала оценка...никој што го испраша веќе не го испраша пак...незнам само кај од 3 прашања жената ми заклучила оценка ама ајШто бе тебе 2 пати те испрашала? :S
Секогаш поставува само 3 прашања тоа да си го знаете !Не вика сум имала оценка...никој што го испраша веќе не го испраша пак...незнам само кај од 3 прашања жената ми заклучила оценка ама ај
да, да знам на сите им постави толку...мислам 3/4 еве мене четири ми постави....али само мм па може да се каже пола прашање незнаев и првото кога и го одговорив ми вика : И само толку? - a не знам што друго сакаше и ми стаи 3ка мисламСекогаш поставува само 3 прашања тоа да си го знаете !
Не се секирај, класна ни е. Јас што добив хемија 1 што да речам? И другиве предмети незнам како ке поминамда, да знам на сите им постави толку...мислам 3/4 еве мене четири ми постави....али само мм па може да се каже пола прашање незнаев и првото кога и го одговорив ми вика : И само толку? - a не знам што друго сакаше и ми стаи 3ка мислам
Незнам дали беше прва или втора година кога ни го даде тој тестот со преку 50 прашања, али знам дека еден другар ја отера у пичку матер тогаш, али најозбилно. За глупи работи му кратела бодови ( дечкото лош ракопис имаше ) и коа му го даде тестот, он малце поживчан дека е, и се развика, али убаво дерење, едвај сме го смириле од страна, и нормално го избрка од час. Али после како и се смени односот спрема него. Нагалено се го викаше, му персираше, се 5ки му ставаше, мислам си учеше дечкото али ептен и се смени односот спрема него. Ја мислам он е едини човек у Корчагин што и се има развикано на Петранка.Ја коа бев прва ни дае за тромесечие тест со незз колку прашања и никој немаше 5ка, ама затоа шпацови колку сакаш и на една другарка и се заинати ама немате поим како ! Другаркава имаше 1 на тестот, а прашањата и беа точни одговорени и не доби притоа никакво образложение од Петранка зашто има 1 и зашто ниедно прашање не и е признаено ! Значи на пример денес ќе и речеше за нареден час да ми ја научиш таа тема и другаркава буквално ја пееше и коа ќе отидеше да ја испраша мислеше ќе и попраи, а Петранка и викаше па тебе кој ти рече да го учиш ова??? Ти ништо не си научила, ништо не знаеш ! Ја друга тема ти кажав -.- И така ја мачеше цела 1 година, за на крај да ја остави на полагање !!!