Каде може да најдам? (Општи прашања)

mandak

матапрчо
Член од
26 март 2009
Мислења
799
Поени од реакции
525
каде да ја најдам рекламата со ламбе скокај и виктор побрзај ако се секава некој од постарите?

smole

Ѕверотилук
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.699
Поени од реакции
288
Батерија за лаптоп тошиба???
Во млечен трговскиот има една као продавничка за делови за лаптопи, пробај таму. Мислам дека се вика Се за лаптоп.

Држачи за два LNB-a?
Еден ми треба за Hotbird 13E и Astra19Е а вториот за 7Е (плус нешто како 23.5Е или можеби 28.2Е)
Во стариот Капиштец трговскиот или во ТЦ Антико К4, двете се продавници за сателитска опрема.

Е сеа мене ме интересира - кој е најголемиот српски форум - као српаска кајгана :)

М

Мартин`

Гостин
Кај се наоѓа точно Музејот на Македонската борба & ВМРО ? од плоштад кога одиш по камени после лево или десно ? :)

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.980
Поени од реакции
34.367
Квалитетен јачмен со крупни здрави зрна (житарка)?

Во неколку земјоделски аптеки каде прашав, немаа.

Rabrobil

Seduce and Destroy
Член од
1 јули 2010
Мислења
886
Поени од реакции
294
Кај се наоѓа точно Музејот на Македонската борба & ВМРО ? од плоштад кога одиш по камени после лево или десно ? :)
Лево скроз право па пак од лева страна е немоеш да го утнеш мал е :D

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
кај да најдам чизми од типот на timberland секако од причина што овие чинат мало богатство од 10.000 :D

Член од
13 јули 2010
Мислења
2.795
Поени од реакции
6.209
кај да најдам чизми од типот на timberland секако од причина што овие чинат мало богатство од 10.000 :D
....во МК тешко дека ќе најдеш квалитетни ....кај нас стига само отпад ати го продаваат по цена на квалитет.....еднаш се изгорев....повеќе не....инаку имаше горе во Рамстор...и во Пирамида во ГТЦ.....

...мој совет ако веќе сакаш добри чизми и цената не ти е голем проблем....Планика, Катерпилер или Мартинки...се друго се џабе пшотрошени пари

Член од
13 октомври 2011
Мислења
6
Поени од реакции
0
Каде можам во Скопје да однесам керамичка шоља и да ми ја изгравираат?

Kajgana Shop

На врв Bottom