Каде може да најдам? (Општи прашања)

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Никаква пластика/гума не може да замени природно.
Ама коа некои ги заебала природата бараат чаре у валијант.:D
Небарам ја вибратор,си го имам ја од коа сум роден :D Него ми викаат модерно било да се иде, а ја секогаш ја пратам модата :P

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Да :)

Слушнав добиле нов модел на кукла, La Leandra се викала (француска производња иначе) па решив да си ја купам :D
Добро е еден степен погоре ќе отидеш, досега на постер од гвујо завршуваше работа, гледаш малку по малку те оправаме. Здравје за некоја година па женско ќе допреш трпение Цитро спасение :icon_lol:

Член од
6 март 2009
Мислења
979
Поени од реакции
853
Каде можам да најдам калиум нитрат или натриум нитрат во прав. . ?

Член од
11 јули 2009
Мислења
1.415
Поени од реакции
962
Каде можам да најдам калиум нитрат или натриум нитрат во прав. . ?
Во земјоделска аптека како ШАЛИТРА ќе ја бараш ,ама кога ке видиш колку прашања ке те прашаат од типот " за што ти е " - "димни бомби да не праиш" ќе ти се смачи :P

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.980
Поени од реакции
34.367
Држачи за два LNB-a?
Еден ми треба за Hotbird 13E и Astra19Е а вториот за 7Е (плус нешто како 23.5Е или можеби 28.2Е)

L

.Lost Angel.

Гостин
помладиот Сотир Ставридис е во државна, така да со картонче иде таму, а постариот Сашо Ставридис има приватна ординација, и вреди за сите пари
Ај кажи ми кај се наоѓа приватната ординација ако сакаш да ми кажеш инаку фала многу (y)

mandak

матапрчо
Член од
26 март 2009
Мислења
799
Поени од реакции
525
Батерија за лаптоп тошиба???
пиши што поточно имаш конфигурација ке ти најдам...
--- надополнето: Oct 16, 2011 2:08 AM ---
Таа емисијата на МТВ што беше за Македонија, се имаше од осамостојувањето до сега (аферата ТАТ, протести на студенти, албанци) ако случајно ја има по нетов :D
http://forum.kajgana.com/threads/МАКЕДОНСКА-НЕЗАВИСНОСТ-документарна-емисија-серијал-на-МТВ.54765/
пиши што поточно имаш конфигурација ке ти најдам...

http://forum.kajgana.com/threads/МАКЕДОНСКА-НЕЗАВИСНОСТ-документарна-емисија-серијал-на-МТВ.54765/
ја има и на ју туб
--- надополнето: Oct 16, 2011 2:15 AM ---
каде да ја најдам рекламата со ламбе скокај и виктор побрзај ако се секава некој од постарите?

Член од
13 јули 2010
Мислења
2.795
Поени од реакции
6.209
Каде можам да најдам Dreamcatcher во Скопје?
Во СЕВА на плоштад
--- надополнето: Oct 16, 2011 8:32 AM ---
Здраво дали некој знае каде можам да најдам ФИМО ... ?
Фала :);)
Во КасвесрЦ на потегот Соборен-Храм Кинг Бургер или во Арт анд Хоби во Капиштец во кулата зад Беверли,а може да има во Рамстор на штандот за ракотворби до карикатуристите Сајгон и Сарачини

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Каде може да најдам од оние фонтани на струја малку поголема димензија (околу 1.20 м x 1.0 м).

Kajgana Shop

На врв Bottom