Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
хахахахахахах интересно интересно.... титулата директно ќе се решава на Бернабе. Ми се допаѓа како звучи :vozbud:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
хахахахахахах интересно интересно.... титулата директно ќе се решава на Бернабе. Ми се допаѓа како звучи :vozbud:
Директно ќе се решаваше ако изгубевте од Валенсија, вака не.

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Да им каже Пеп едно ГОЛЕМО БЛАГОДАРАМ на судиите.
Ако вака судеа во Билбао, живи немаше да излезат од стадионот.:)
Бодот за Барселона излезе како кец на 10ка за нив...
Ама претстојат три пеколно тешки утакмици за барса, каде што ќе треба екстра напори, па да се надеваме на еден сплет на околности дека титулата ќе си остане во Мадрид.:)
Иако, не верувам баш сега за сега...

krkic

Boixos Nois
Член од
7 декември 2008
Мислења
237
Поени од реакции
5
po toa sto go citam ne mozam da razberam dali sme imale sansi za pobeda nad valensija nemav moznost da ja gledam utakmicata pa ako saka nekoj da mi kaze kakva bese igrata na barca i ako moze golovite i da se nadevame deka utre real ke kiksne...

I

IBIZA SOUND

Гостин
po toa sto go citam ne mozam da razberam dali sme imale sansi za pobeda nad valensija nemav moznost da ja gledam utakmicata pa ako saka nekoj da mi kaze kakva bese igrata na barca i ako moze golovite i da se nadevame deka utre real ke kiksne...
epa vaka krkic
igrata recisi bese za nikade ili potocno kazano igrata bese slicna kako taa lanskata igra so ja igravme samo kruzevme okolu sesnaesetnikot na valensija ama bez nekoj poznacaen rezultat ali dobro e i vaka so izvadivme 2 2
ako na site prethodni timovi so igrase barsa ne mu davase da disat sega na valensija i bese dozvolen mnogu prostor za igra
odbranata bese za nikade na celo so puyol epten slabo izigra kapitenot,pike mi ostavi podobar vpecatok od site cetvorica so se vo odbrana
sredniot red ne se ni premetuvase epten slabo na trojcata vo sredniot red
napadot do nekade bese dobar ama pak ke recam bez zavrsnici,bez ideja
pa sega ostanuva da gi deklasirame celzi i real

P

pepito*

Гостин
Мислам дека многу не се замараа за победата,повеќе мислеа на натпреварите во Вторник со Челси и во Сабота/Недела(нз кога)со Реал Мадрид

Член од
24 октомври 2008
Мислења
1.382
Поени од реакции
248
mislev deka ke tepame na livcceto uplateno pagam samo na Barca,vcera nisto ne izigraa,valdes kiksna pri kornerot,daj boze da ne mu se povtori na slednite utakmici do kraj,Messi koo da ne bese vo igra ii da se nadevame na pobeda na bernabe i site drugi utakmici

I

IBIZA SOUND

Гостин
i da izgube na bernabe i da pobede edno e jasno
a toa deka barsa ke bide sampion vo spanija
no nema da bidam ic zadovolen ako barsa zeme samo edna titula ovaa godina
a siguren sum deka znaete i vie deka real na eden natprevar ke kiskne dali so sevila barsa valensija ili vilareal nema sansi site da gi pobede ovie cetiri tima posebno koga e ranet sega real so 3 igraci koi so se klucni za reeal

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
Не ја гледав утакмицава и не можам да коментирам многу многу. Многу значајно бодче за нас. Сега мотивацијата со Челзи ќе биде на највисоко ниво, играчите ќе сакаат да не ја повторат играта од вчера. Не верувам дека Реал ќе победи со Севиља, така да бод е она што ни требаше од утакмицава.

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Титула нема да осигураме на Бернабеу тоа е сигурно сега...

Значи може да се очекува слична игра во Мадрид како вчерашната ако Мадрид не победат вечер.

Ако победат вечер ќе треба да одиме на победа што е можно затоа што немаме повредени и суспендирани играчи.

За вчера, играта не беше на највисоко ниво но Валенсија е според мене најтешката од сите утакмици што ни преостанаа, (без класико нормално) и задоволен сум со бод.

Можеби можевме да победиме ама Алвес, Чави и Ето играа со страв да не добијат жолт картон така да не беа внесени 100% во играта.

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853
Да им каже Пеп едно ГОЛЕМО БЛАГОДАРАМ на судиите.
Ако вака судеа во Билбао, живи немаше да излезат од стадионот.:)
Бодот за Барселона излезе како кец на 10ка за нив...
Ама претстојат три пеколно тешки утакмици за барса, каде што ќе треба екстра напори, па да се надеваме на еден сплет на околности дека титулата ќе си остане во Мадрид.:)
Иако, не верувам баш сега за сега...
Oti na sudiite,sudiite vo najmala raka nesto pogresija(nemoj sega da se izbrukas i da recis golot so go postigna anri od faul bese poso mnogu ubo se vide deka ni F nemase od faul).Inaku igrata ne bese na zavidno nivo no toa bese razbirlivo ednostavon igravme na tezok teren protiv tezok protivnik.
Inaku kazi mi ti eden natprevar godinava kade sto real bas dominiral i konktretno go dobil t.e zasluzil da pobedi-pa real site natprevari ima sreka,kako djupka se vadi.:salut:

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Mnogu vazen bod zedovte sinojka.Mislam deka toj ke odluci ama da pocekame do krajot.Inaku na Bernabeu ke izgubite 100%.
HAHAHAAAAAAAAA mn rano pocna da si ja slavis pobedata vo derbito ali edno prasanje sto ke se sluci ako ne pobedi real.Kakov takov zemavme bod vase e da vidime sto ke napravite denes eve vi sansa pobedete na eden od najteskite gostinski tereni,namalete ja bodovnata razlika.Licno ne veruvam da zemite 3ri boda denes kao sto ne veruvam i dek ke ja pobedite BARSA koja za razlika od vas vodi bitka na uste dva fronta za zal vie ko jak tim prerano gi zagubivte.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom