Alien_sr
Ultimate Survivor!
- Член од
- 14 мај 2007
- Мислења
- 2.977
- Поени од реакции
- 143
Јас се молам да не ме чуе, само грешка претпоставка да ми еЧул те господ, дај боже
Јас се молам да не ме чуе, само грешка претпоставка да ми еЧул те господ, дај боже
Директно ќе се решаваше ако изгубевте од Валенсија, вака не.хахахахахахах интересно интересно.... титулата директно ќе се решава на Бернабе. Ми се допаѓа како звучи
Абе утре нека победи Реал и ќе биде многу многу интересно на Бернабе.Директно ќе се решаваше ако изгубевте од Валенсија, вака не.
epa vaka krkicpo toa sto go citam ne mozam da razberam dali sme imale sansi za pobeda nad valensija nemav moznost da ja gledam utakmicata pa ako saka nekoj da mi kaze kakva bese igrata na barca i ako moze golovite i da se nadevame deka utre real ke kiksne...
Oti na sudiite,sudiite vo najmala raka nesto pogresija(nemoj sega da se izbrukas i da recis golot so go postigna anri od faul bese poso mnogu ubo se vide deka ni F nemase od faul).Inaku igrata ne bese na zavidno nivo no toa bese razbirlivo ednostavon igravme na tezok teren protiv tezok protivnik.Да им каже Пеп едно ГОЛЕМО БЛАГОДАРАМ на судиите.
Ако вака судеа во Билбао, живи немаше да излезат од стадионот.
Бодот за Барселона излезе како кец на 10ка за нив...
Ама претстојат три пеколно тешки утакмици за барса, каде што ќе треба екстра напори, па да се надеваме на еден сплет на околности дека титулата ќе си остане во Мадрид.
Иако, не верувам баш сега за сега...
HAHAHAAAAAAAAA mn rano pocna da si ja slavis pobedata vo derbito ali edno prasanje sto ke se sluci ako ne pobedi real.Kakov takov zemavme bod vase e da vidime sto ke napravite denes eve vi sansa pobedete na eden od najteskite gostinski tereni,namalete ja bodovnata razlika.Licno ne veruvam da zemite 3ri boda denes kao sto ne veruvam i dek ke ja pobedite BARSA koja za razlika od vas vodi bitka na uste dva fronta za zal vie ko jak tim prerano gi zagubivte.Mnogu vazen bod zedovte sinojka.Mislam deka toj ke odluci ama da pocekame do krajot.Inaku na Bernabeu ke izgubite 100%.