Фан клуб: Адријана Ацевска

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Можеби песните и се мн глупи,ама во живо ја имам слушано и убаво пее(секако не нејзини песни :pos:)

Можеби песните и се мн глупи,ама во живо ја имам слушано и убаво пее(секако не нејзини песни :pos:)

Во која кафана одма одиме во Битола да видиме како пее.

ОБИД ЗА КИДНАПИРАЊЕ НА ПЕЈАЧКАТА АДРИЈАНА АЦЕВСКА

postdateicon.png
Четврток, 13 Јануари 2011 23:54 |
postdateicon.png
Последно освежено на Петок, 14 Јануари 2011 01:05
adrijana.jpg

Младата и последно се поактуела фолкерка од Битола Адријана Ацевска
за влакно избегна киднапирање.Вцеравечер околу 1 часот по полноќвраќајки
се од град пред нејзината зграда ја пречекале две маскирани лица,кога ѓи забележала
Адријана почнала да бега за среќа застанал автомобил пред зградата и киднаперите
се рабегале.Адријана преплашена стигнала до дома,но сеуште не знае дали тоа беше
обид за грабеш или обид да ја киднапираат. Ова го разбравме од блиски на фолкерката
Адријана се обидовме да е контактираме беше недостапна за изјава.

виа estradaplus.com

Изгледа некој премногу сериозно ја сфатил песната „Кеш“, или оваа не му вратила кусур... :pos:
--- надополнето: Oct 19, 2011 1:35 PM ---
ФОЛК-ПЕЈАЧКАТА АДРИЈАНА АЦЕВСКА ОСЛАБЕ СО ЛИПОСУКЦИЈА И СЕ НА­ПОЛ­НИ СО БОТОКС
oh%20god.png

Денес нови усни, утре нови гради
Фолк-пејачката Адријана Ацевска ослабе осум килограми и ги наполни усните со бо­токс. Новите усни ги направи во салон за убавина во Битола, додека на­ма­лу­ва­ње­то на тежината се должи на липосукцијата направена во Бугарија.

"Нап­ра­вив електронска липоскулптура, најнов вид липосукција, затоа што сакав на најбрз можен начин да дојдам до посакуваната тежина. Не сум човек што би се из­ма­чу­вал со вежбање и диети, јас го сакам животот и сакам да уживам без да си скра­ту­вам нешто. А сакам и совршена линија", ни рече Адријана.

Лелеле што читам, готово доста е :icon_lol::pos:

Затоа ни е катастрофа естрадата .... ПОШТО НЕ ГИ ЦЕНИТЕ ВАКВИ МЛАДИ ТАЛЕНТИ НА МАКЕДОНСКОТО НЕБО!!!!!! ОВОЈ МЛАД ПУЛЕН НА МАКЕДОНСКАТА МУЗИКА ТРЕБА ДА СЕ ПРОМОВИРА НА СТРАНА , СТРАМ И АРАМ ДАВИ Е ЧЕДАААААААААААААААА

И купил фирми странски? Wow ...
Кој им ги пишува бре текстовиве.

Мислев од оваа песна полоша нема, ама ќе да се лажам.

Ајмо сите...
Менаџер баш како тебе барам
менаџер за светска слава,
со папараци јас редовно се карам
да имам своја насловна страна :pos:

Мене овој дел ми е најкрвав: Вчера тој ми вели: „Злато, одиме во Банско..."
Пази, злато, дијаманти и фирми странски и на крај мафијашов ја носи во Банско бе.:ROFLMAO:

Понекогаш им завидувам на луѓето со проблеми со слухот....

Не во Битола,Адријана е распространета пејачка,не пее само по Битола :pos:

Кеш имам ја бе со картички не работам, ќе дојди за Нова Година исто како Анета само на овие нашиве предвреме треба да им се објасни дали пари во цицкалник се ставаат :icon_lol:, оти ако нема забрана исто како дозволено да е :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.
--- надополнето: Oct 19, 2011 4:55 PM ---
ОБИД ЗА КИДНАПИРАЊЕ НА ПЕЈАЧКАТА АДРИЈАНА АЦЕВСКА

postdateicon.png
Четврток, 13 Јануари 2011 23:54 |
postdateicon.png
Последно освежено на Петок, 14 Јануари 2011 01:05
adrijana.jpg

Младата и последно се поактуела фолкерка од Битола Адријана Ацевска
за влакно избегна киднапирање.Вцеравечер околу 1 часот по полноќвраќајки
се од град пред нејзината зграда ја пречекале две маскирани лица,кога ѓи забележала
Адријана почнала да бега за среќа застанал автомобил пред зградата и киднаперите
се рабегале.Адријана преплашена стигнала до дома,но сеуште не знае дали тоа беше
обид за грабеш или обид да ја киднапираат. Ова го разбравме од блиски на фолкерката
Адријана се обидовме да е контактираме беше недостапна за изјава.

виа estradaplus.com
Изгледа некој премногу сериозно ја сфатил песната „Кеш“, или оваа не му вратила кусур... :pos:
--- надополнето: Oct 19, 2011 1:35 PM ---
ФОЛК-ПЕЈАЧКАТА АДРИЈАНА АЦЕВСКА ОСЛАБЕ СО ЛИПОСУКЦИЈА И СЕ НА­ПОЛ­НИ СО БОТОКС

Сега следната песна ќе се вика манијак и ќе биде правена по вистинска приказна.

Ацка си нашла мафијаш со кеш кога веќе почнала да оди по пластични операции :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom