Фан клуб: Адријана Ацевска

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ами да знаевме дека Планета Пајнер ќе има вакво влијание, никогаш немаше да воведеме кабелска во Македонија.
Се кладим дека следна песна ќе и биде Обичај Ме (y)
--- надополнето: Oct 19, 2011 11:58 AM ---
Аман кој ѝ ги пишува текстовите?

Многу битно прашање. Знае ли некој?

Добра е за тресење...вадете кешот :icon_mrgr:

Не сум сигурен дали се работи за истата личност или не...

Ај малце помош, да откриеме дали е талентот од мали нозе :)

Таја е или поклопувањето на името и презимето е случајност?

После Каролина Гочева ова е втората македонска ѕвезда со потекло од Битола која што ја има започнато својата кариера на детски фестивал.

Acid, проклет да си.
Шо ми требаше да ги кликнам видеата? Мислам дека крв од уши ми потече.

После Каролина Гочева ова е втората македонска ѕвезда со потекло од Битола која што ја има започнато својата кариера на детски фестивал.
Ќути не спомнувај :)

Супер си е чупето бе само љубоморат неисполнети луѓе, Оваа Леандра сигурен сум дека би сменала место со нејзе :icon_lol:.

Турбофолкот е уметност кој што малку луѓе го разбираат овде, така да не очекувам содржајно искрени мислења за тој музички правец кој што несомнено зема замав во културата на нашата земја во денешно време.

Турбофолкот е уметност кој што малку луѓе го разбираат овде, така да не очекувам содржајно искрени мислења за тој музички правец кој што несомнено зема замав во културата на нашата земја во денешно време.
Дај дефиниција за турбо-фолкот, може полесно ќе го разбереме.

Adding comments has been disabled for this video.

оти вака?
несака да прочита Ацка шо мислат за неа :pos:

Затоа што од околу 20.000 views, 19.900 ќе бидат: "види ја курвава еј" и слично :D
--- надополнето: Oct 19, 2011 12:48 PM ---

Sarcasm doesn't really work over the Internet :D

Некогаш македонците им ги дадоа на бугарите своите врвни достигнувања во музичката уметност преку народните песни кои денес бугарите си ги присвојуваат за свои поради големата историско-уметничка вредност на истите.
Бугарите ни вратија со младина израсната под бајракот на ПланетаПајнер.

Дај ми јаболко - на ти скапана круша.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom