Не.Mandrak, беше на рели Македонија?
--- надополнето: Sep 14, 2011 8:39 AM ---
Не. Овој пат не можев да обезбедам слободно време за да возам.Mandrak, беше на рели Македонија?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не.Mandrak, беше на рели Македонија?
Не. Овој пат не можев да обезбедам слободно време за да возам.Mandrak, беше на рели Македонија?
Aj сега кога сме веќе тука...Се продава Yamaha R125,
-2009 година,
-купена од салон,прв газда,
-поминато 11 000км.
Моторот е во одлична состојба,вреди да се види.
ФИКСНА ЦЕНА: 3000 eвра
Контакт ПП или 071 345 075 - Ристе
Aj сега кога сме веќе тука...
Реално гледано, зошто некој би ти дал 3000 евра за половен мотор, со 11.000 КМ, кога HONDA CBR 125 R нова (од авто салон на МакПетрол) е 2990 евра?
Абе не е то малку многу за 125-ка? Пак, прајме муабет за 5000 евра, не за 50 или 500. Како се реши да ги дадеш, со толкав избор на кинески копии кои што се по 700-1000 евра нови, алал да ти е.Оваа е купена од салон 5000евра,не е гребнат моторот
Ако го купил од „Алмекс“ кај Медо, му ја одрал кожата. Со 300% маржа оди!Абе не е то малку многу за 125-ка? Пак, прајме муабет за 5000 евра, не за 50 или 500. Како се реши да ги дадеш, со толкав избор на кинески копии кои што се по 700-1000 евра нови, алал да ти е.
Bev vo avtoskola i mi baraa 3500 so se testovi i polaganje, ama ke cekam use 5 meseci pa ke polagam za A1 kategorijaЕ тоа незнам, види по автошколиве сигурно знаат
Ситно броиш! Ќе дотрпиш ли?Bev vo avtoskola i mi baraa 3500 so se testovi i polaganje, ama ke cekam use 5 meseci pa ke polagam za A1 kategorija
Оваа е купена од салон 5000евра,не е гребнат моторот.
Со 11 000 км мислам дека е реална цената од 3000евра.Секој си има свое мислење за мотор,може тебе Хондата ти е подобра,но кој ги разбира овие 125ките знае дека вреди толку моторот.
Ehe da mi se ceka i4 ne mi se 4eka jas 4ekam vise 6 meseci pa uste 4-5 meseci ke istrpam nekako nema drugo sto da pravamСитно броиш! Ќе дотрпиш ли?![]()
Ај, издржи, па после со нас на возење!...доколку не купиш некој скутер од 125 или 90 ццмEhe da mi se ceka i4 ne mi se 4eka jas 4ekam vise 6 meseci pa uste 4-5 meseci ke istrpam nekako nema drugo sto da pravam![]()
A скутер од 150 ццмАј, издржи, па после со нас на возење!...доколку не купиш некој скутер од 125 или 90 ццм![]()
Ти со такво ќе дојдеш на возење?A скутер од 150 ццм![]()
Не, ама можи ќе се најди некој шо ќе проба да тргни... Јас без 2 цилиндри не излегувам од град.Ти со такво ќе дојдеш на возење?ц..ц...ц....со кого се дружам јас
![]()
2 x 45 ццм?Не, ама можи ќе се најди некој шо ќе проба да тргни... Јас без 2 цилиндри не излегувам од град.