The Prodigy во Скопје по трет пат!?

• Креатор на темата Креатор на темата riste_g
  • Време на започнување Време на започнување
Све клабериш4а и андерграунд момци сте биле а?
Хаце хаце...Кој сака да нема позери и гужва - дома нека си ги слуша на слушалици или нека ги викне(плати) на приватна журка.

фала ти пријателе, тоа се трудам да им го објаснам, ајде да ги викнеме продиџи да им платиме околу 100.000 евра и сите да бидат клаберите, претпоставувам типот што има таква желба е далеку од клабер ама ајде во ред. Што сакав да кажам, ако сакате да дојдат треба некој да купи карти, а картите најчесто ги купуваат тие позерите, кажете ми една журка каде што немало такви што прв пат ја слушаат групата а им одат на концерт. Да бидам искрен и мене ми се има случено ( главно на помали свирки и журки) меѓутоа ми се има случено.

фала ти пријателе, тоа се трудам да им го објаснам, ајде да ги викнеме продиџи да им платиме околу 100.000 евра и сите да бидат клаберите, претпоставувам типот што има таква желба е далеку од клабер ама ајде во ред. Што сакав да кажам, ако сакате да дојдат треба некој да купи карти, а картите најчесто ги купуваат тие позерите, кажете ми една журка каде што немало такви што прв пат ја слушаат групата а им одат на концерт. Да бидам искрен и мене ми се има случено ( главно на помали свирки и журки) меѓутоа ми се има случено.
Глеј, не ме сфаќај погрешно, ни јас не сакам позери на журка, особено не на продиџи, али слободна земја.

Глеј, не ме сфаќај погрешно, ни јас не сакам позери на журка, особено не на продиџи, али слободна земја.

Абе никој не сака ама ако не се тие нема да се наполни нема кој да ги купи картите, едноставно така функционира тоа не сме некоја држава од 100 милиони па да има секакви и за сите вкусови, ако евентуално дојдат ќе има плакати реклами и сето тоа, и настанот ќе стане ШЕМА, е кога ќе стане ШЕМА, ШЕМА е да отидеш на Prodigy и сите ќе одат и тоа ти е тоа, многу едноставно ќе се наполни салата и ќе се купат сите пари а со тие пари ќе им се плати на Prodigy и нешто за организаторите и за останати трошоци, така тоа функцинира тоа ти е тоа.

Абе никој не сака ама ако не се тие нема да се наполни нема кој да ги купи картите, едноставно така функционира тоа не сме некоја држава од 100 милиони па да има секакви и за сите вкусови, ако евентуално дојдат ќе има плакати реклами и сето тоа, и настанот ќе стане ШЕМА, е кога ќе стане ШЕМА, ШЕМА е да отидеш на Prodigy и сите ќе одат и тоа ти е тоа, многу едноставно ќе се наполни салата и ќе се купат сите пари а со тие пари ќе им се плати на Prodigy и нешто за организаторите и за останати трошоци, така тоа функцинира тоа ти е тоа.
E тука си у право. Да не беа позерите, немаше ни да дојдат продиџи.

Позерите го вртат светот, ах шо не се упишав средно позерско :pos:

прилеп 2 години со ред идат, доста е ебаго :)
се зезам се надевам следното лето, дај боже
2012 invaders must die

Шо ве ебам јас сум позер, фак ју ол продиџи д бест фак д рест! И во кошулица ќе си дојдам, смрден од кромид и скара. Цреп кру FTW...има да биде устав!

Прво цд што си купив беше од Продиџи.

Јас замисли првата касета што ја купив беше со Prodigy, 150 денари од стоковната куќа на неа имаше пајак знам ја слушав нон стоп прва касета ми беше :), и заради оправдани причини не отидов на концертот во 2005, сега секој момент чекам да ја потврдат информацијата :)

Јас замисли првата касета што ја купив беше со Prodigy, 150 денари од стоковната куќа на неа имаше пајак знам ја слушав нон стоп прва касета ми беше :), и заради оправдани причини не отидов на концертот во 2005, сега секој момент чекам да ја потврдат информацијата :)
Јас далечната:) 97 ваква слика имаше на цедето
the-prodigy.jpg

Ае коа сме кај фалбите... ја 97-ма оваа касета си ја иам купено:
R-26194-1300100128.jpeg

Јас далечната:) 97 ваква слика имаше на цедето
the-prodigy.jpg

Па не знам, Тhe Fat of the Land and Controversies или пак овај, бев навистина мал и дома немавме ни купено cd player, јас знам дека кога отидов да купувам имаше со мравка ( првиот најверојатно) и со пајак ( вториот или третиот), многу ми е жал што ја имам загубено навистина добар спомен од детството :)

Ае коа ќе почне концертот позерите ќе избегаат по краевите, бидејќи нема шанси да се снајдат на Продиџи шутка. Најбруталната шутка у мој живот ја имам доживеано на Продиџи, буквално немаше кислород во воздухот, дишевме адреналин, или што и да имаше у близина.

Воопшто не е битно кај ќе ги донесат, бидејќи момциве се кланица и ладилник, поточно кланица без ладилник.

Чекајте само не се летајте одма. 2013та нов материјал? Лиам ако кажал дека 2013та ќе извади нешто ново, рачунајте минимум 2015та дека ќе го биде. Така беше и со инвејдерс go најавуваше крај на 2006та излезе 2009та. За концерт има време преку година ипол којзнае што се до тогаш ќе биде, многу планови, моменти и слично може да бидат променети. Не мрчам негативност али видовте со пивофестовиве што се дешаваше, па да нема повторно разочарувања.

Иначе пајаци немаат Продиџи на цд-ињата туку мравка. Прво цд од нив ми е оваа компилација 97ма негде брат ми ја купи

http://www.discogs.com/Prodigy-The-RestUnreleased-The-Last/release/547806

Сега ги имам на оригиналка сите албуми.

Иначе концертот во 2005та по мене е еден од најдобрите концерти во МКД десени било кога.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom