Кај ја купуваш Лидера-та?Ниту едното, ниту другото. Имаат алуминиум ако се anti perspirant. Јас користам лиdera, ставам еднаш на 4-5 дена, може и подолго некогаш.
-Како изгледа тоа, која цена е, кај можам да најдам?
Кај ја купуваш Лидера-та?Ниту едното, ниту другото. Имаат алуминиум ако се anti perspirant. Јас користам лиdera, ставам еднаш на 4-5 дена, може и подолго некогаш.
Од кога немам видено лидера, се повлече од пазарот. Од каде ја купи?Ниту едното, ниту другото. Имаат алуминиум ако се anti perspirant. Јас користам лиdera, ставам еднаш на 4-5 дена, може и подолго некогаш.
Во Тинекс имаОд кога немам видено лидера, се повлече од пазарот. Од каде ја купи?
Во СП, а и Lyon кажа во тинекс имало. Мислам дека не е повеќе од 170 сега брзо купив втора, претходната ми траеше едно 6-7 месеци. Али да те предупредам. Јас не се потев доволно, и затоа почнав да ја користам. Со лидера ќе се потиш повеќе т.е. природно. Мене ми трае 5 дена најмалку од кога ќе ставам. За тебе не знам колку ќе трае и како, сам ќе треба да дознаеш. Кремата не треба да се става повеќе од 2 пати неделно. Под пазуви јас се мијам само со вода,кога имам ставено, односно со сапун се мијам само пред повторно да ставам.Кај ја купуваш Лидера-та?
-Како изгледа тоа, која цена е, кај можам да најдам?