Дезодоранс или стик?

Дезодоранс или стик?

• Дезодоранс

Гласови: 99 47,4%
  • Стик

Гласови: 119 56,9%

• Вкупно гласачи
    209
Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Ниту едното, ниту другото. Имаат алуминиум ако се anti perspirant. Јас користам лиdera, ставам еднаш на 4-5 дена, може и подолго некогаш.
Кај ја купуваш Лидера-та?
-Како изгледа тоа, која цена е, кај можам да најдам?

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ниту едното, ниту другото. Имаат алуминиум ако се anti perspirant. Јас користам лиdera, ставам еднаш на 4-5 дена, може и подолго некогаш.
Од кога немам видено лидера, се повлече од пазарот. Од каде ја купи?

Член од
13 август 2010
Мислења
956
Поени од реакции
1.100
Во последно време се преорентив кон дезедоранси, ги баталив нешто стиковите.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
Јас имам дома од оние апаратите шо прскаат мирис во просториата и го наштелиф на секој 15 минути да прска и ко ќе ми притреба ќе застанам до него ќе кренам рака и ќе ми прсне под мишка, или после бричење на лице како афтершејв ми иди, а невестата си користи и како лак за коса. Само треба гледање на сато оти ако пропуштош прсканјето во 12 и 15 ќе треба да чекаш оној во дванајс ипол.

Член од
18 октомври 2011
Мислења
166
Поени од реакции
78
Кај ја купуваш Лидера-та?
-Како изгледа тоа, која цена е, кај можам да најдам?
Во СП, а и Lyon кажа во тинекс имало. Мислам дека не е повеќе од 170 сега брзо купив втора, претходната ми траеше едно 6-7 месеци. Али да те предупредам. Јас не се потев доволно, и затоа почнав да ја користам. Со лидера ќе се потиш повеќе т.е. природно. Мене ми трае 5 дена најмалку од кога ќе ставам. За тебе не знам колку ќе трае и како, сам ќе треба да дознаеш. Кремата не треба да се става повеќе од 2 пати неделно. Под пазуви јас се мијам само со вода,кога имам ставено, односно со сапун се мијам само пред повторно да ставам.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.878
Сеедно што се користи само да не копаме со оној природниот мирис :vozbud:

Член од
22 јануари 2013
Мислења
481
Поени од реакции
671
Рексонa мaлечкa.

Член од
15 јули 2012
Мислења
131
Поени од реакции
27
Предлог дезодоранс или стик кој не остава бело на црна облека и жолто на бела облека. Имам користено STR8 остава жолто на бела облека а користев и Nivea invisible остава бело и тоа многу. Има ли некој дезодоранс кој 100% не остава траги на облека или што треба да се направи за да не оставаат траги на облека??

Kajgana Shop

На врв Bottom