Бегај бе таму...што треба да правам јас на секој негов даден гол бе??? хахахха Станува веќе нормално да дава голови сега треба нешто друго, да ги буши Барса, како во Суперкупот само нормално и да се победиКамо пиво бе,еден дечко даде гол вечерва А???
Треба да се признае со право поништени два гола.Имавме многу шанси, два поништени гола, секоја чест на момците, сите мање-више одиграа многу добро.
Автогол.Шо бидна со голот на Озил? Му го признаа или пишаа автогол на Лорис?
Хехе мора на видело да искочи, ама пак некој ќе се јави па можно да каже Мур е ретардиран, ххехехе...јас Хиго го немам видено на голем натпревар чуда да прави или да игра јако, он си е супер напаѓач ама од хет трик против мене, работнички и бетис не се живееObjasnio je portugalski strateg i zašto je sinoć Gonzala Higuaina podredio Francuzu Karimu Benzemi iako je argentinski napadač zabio čak tri hat-tricka u zadnje četiri utakmice.
- Protiv Lyona morate biti tehnički potkovaniji i Benzema je igrao jer je bolji u skučenijim uvjetima. Cristiano, Benzema i Özil bili su naš najbolji izbor za takav tip susreta.
Богу хвала,конечно некој да стави крај на Бензема вс Игуаин, т.е. сличностите и разликите во нивните игри.То шо го дрпбев лани,ми се потврди со неговава изјава
НЕмат врска за подобар,послаб.Поентата ми е за типот на играчот....а и на Мур му е тоа.ЕДноставно,различни типови на играчи се.Сите противници играат различен фудбал,различна одбрана посебно,така да во зависност од то,ќе се менвет и двајцата.Сепак,за вкусовите не се расправат,мене Бензема ,баш поради наведените работи од Мурињо,повеќе ми се бендисвит од Хиго,шо незначчит за останатиет така.А да го мрзам,немат шанси,толку пати ни решавал утакмици,и ни вадел гз уште пред да дојт роналдо.....Хехе мора на видело да искочи, ама пак некој ќе се јави па можно да каже Мур е ретардиран, ххехехе...јас Хиго го немам видено на голем натпревар чуда да прави или да игра јако, он си е супер напаѓач ама од хет трик против мене, работнички и бетис не се живее
Два дена штама
Дека имавме одличен натпревар да, ама и Лион беше катастрофа, се бранеа од старт, одеа на факторот дека нам нема да ни е денот па преку контра ќе дадат гол.Го уништивме Лион, далеку од тоа дека Лион беше слаб, работата е тоа што ние одигравме една феноменална партија, една од подобрите оваа сезона.
Приказната во групава е завршена, прилично сигурен сум во тоа, бар што се однесува на првото место. После 3 кола, 9 бода, 8:0, подобро и не можеше, зарем не ?
.
Никаде нема спомнато дека го мразам Хиго, јас ниту еден играч не мразам од Реал само може да ме нервира и да ми смета нешто кај него. Хиго е добар напаѓач ама Бенз има поголеми квалитети од него, иако Бенз не игра страшен фудбал, мене ми докажа доволно со Барса во купот колку знае да вреди за тимот. Ми е гајле што нема да им пукне на Хихон 5 гола, јас тоа што го очекувам и кај сакам да го видам да игра профи за тимот е во јаките мечеви со јаките противници, додека на Хиго не му иде баш нештп добро со јаки тимови. Дали дека со јаките одбраната е поспремна па неможе со долга пуштена топка кон него да си го избутка играчот како на сони да продолжи право да трча ко пушка и да ја шутне. Бензема сеуште не покажа некоја одлична партија да ми го направи меракот со дриблинзи, кичми итн иако својата работа си ја врши добро која не е атрактивна.НЕмат врска за подобар,послаб.Поентата ми е за типот на играчот....а и на Мур му е тоа.ЕДноставно,различни типови на играчи се.Сите противници играат различен фудбал,различна одбрана посебно,така да во зависност од то,ќе се менвет и двајцата.Сепак,за вкусовите не се расправат,мене Бензема ,баш поради наведените работи од Мурињо,повеќе ми се бендисвит од Хиго,шо незначчит за останатиет така.А да го мрзам,немат шанси,толку пати ни решавал утакмици,и ни вадел гз уште пред да дојт роналдо.....
Милан, Лион, Барса..Никој неможе да ме убеди дека Бенз е поквалитетен од Пипа.ТТие муабети дека не е за големи натпревари се за деца,барем ја не знам кој е тој голем натпревар на кој што дал Бенз гол.