Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
Добро, што е финтата со постовите на форумот и на фејсбук дека Ливерпул изгубиле 1:0 ?
Ме боли мене стапот што направиле, дај гледајте си го нашиот тим и оставете ги лузерите.

И да, честито победа :) Glory, Glory !

Член од
5 август 2008
Мислења
6.016
Поени од реакции
5.340
Честито победа! Да ни се множат во ЛШ се до финале :D... Е сеаг за играта.. се гледаше по почетоко дека ови е ќе бидат тврд орев цело време се бранеа.. Оваа утакмица ме зачуди што Карик изигра на ниво.. (не се шалам) чоеков спаси можда 2 гола со неговите стартови.. А според мене Андерсон МОТМ го имаше на секаде на теренот.. Руни освен 2 пенали слабо изигра! Другиве солидни беа..! GGMU!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Керик беше МОТМ, да бидеме реални :) Имаше доста пресеци на акциите и додавања, дури мислам и спречи шанса за гол на истекот на прво полувреме. Еве гледам и статистика сега дека претрчал 11 км, единствен од наш тим со толкава бројка.
Од кога се повреди Клеверли шкрипиме, на оној Дејвис се по список, се надевам дека од недела од кога ќе се врати тој ќе бидеме многу поефикасни и играта во средина ќе биде многу побрза. Керик многу се мисли, ама за на клупа е океј. Сепак Бербатов многу фалеше за против вакви противници што се тегават, лани самиот решаваше вакви екипи и ја размрдуваше играта. Не е фер вака што му се прави, после некогаш кога ќе губиме ќе го стават во последни 5 минути и ќе чекаат гол од него а „фанови“ низ светот ќе го пцујат. Е не иде така. Треба да играш за да бидеш во форма.

П.С. И дај не се објаснувајте со стручњацине за Видиќ, сеа не им чини а лани пред да потпише нов договор кога имаше шпекулаци и го однесоа сегде, во кој фан клуб и да влегов, сите беа со шаторче кај пантолоните.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.960
Поени од реакции
41.234
Добро, што е финтата со постовите на форумот и на фејсбук дека Ливерпул изгубиле 1:0 ?
Ме боли мене стапот што направиле, дај гледајте си го нашиот тим и оставете ги лузерите.

И да, честито победа :) Glory, Glory !
Ааа добро извини, нема да ми се повтори, се надевам дека ќе ми простиш...

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.102

Честито победа! Изиграа доволно колку да ги победат Романците, нареден меч, против Манчестер Сити... Немате појма колку ми е мака што нема да го гледам.. Како и да е, уште од сеа да им посакам среќа на нашите и да се вратат на првата позиција во Недела.. ГЛОРИ!

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
А Керик одамна не е материјал за овој тим, само клупа.
Керик беше МОТМ, да бидеме реални
Ах Фросе, Фросе :icon_lol:
--- надополнето: Oct 19, 2011 12:02 AM ---
Честито победа! Да ни се множат во ЛШ се до финале :D...
Друже, ќе кажеш "Да ни се множат во ЛШ, па и во финале"... Немора да значи ако сме изгубиле две финалиња, дека и ова ќе го изгубиме... Ти со ова како задоволен да си со второ место :D

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ах Фросе, Фросе :icon_lol:
Уште си стојам на истото дека сепак не е за прв тим :) Лошо издание беше сепак ова на тимот а тој се истакна, сега дали така им се погоди, дали се штедеа за против Сити во недела, дали Марс беше во третата куќа... не е битно :) При здрав Клеверли, Керик трева ќе помириса само во двор кај него дома му :)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Уште си стојам на истото дека сепак не е за прв тим :) Лошо издание беше сепак ова на тимот а тој се истакна, сега дали така им се погоди, дали се штедеа за против Сити во недела, дали Марс беше во третата куќа... не е битно :) При здрав Клеверли, Керик трева ќе помириса само во двор кај него дома му :)
Абе во ред си е, само трпение-спасение :D

П.С Него, после подолго време ги играв нашите на спортска и нормално, ме зезнаа... Ги играв 2-2 & 3+, и неможеа да дадат барем едно голче во прво :D

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Абе во ред си е, само трпение-спасение :D

П.С Него, после подолго време ги играв нашите на спортска и нормално, ме зезнаа... Ги играв 2-2 & 3+, и неможеа да дадат барем едно голче во прво :D
Ете гледаш и тука пак е Керик крив, после црвениот на Вида требаше да го остави тој Јсахдсајдхса да даде гол а не да го блокира :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom