Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 септември 2011
Мислења
101
Поени од реакции
38
Не се секирај сум бил и низ чаршија,бит пазар,пластичарска улица...инаку овој моабет те виделе се усрале,тој филм на други да им го кажеш...тој филм дека кој стигне се сере од вас више не проаѓа.
Ova boldiranoto mi dojde kako "znam karate, judo, kung fu i nekolku drugi kineski zborovi".
A deka se usrale ja ne rekov, rekov deka me vidoa i nitu edniot ne trgna kon mene a pricinata nz koja bila.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Шал од Шверцери ????
ОМГ :vozbud:,зар такво нешто постои ???
Ова е во рангот на пронаоѓање на жив јети или фаќање на чудувиштето од Лок Нес :vozbud:
Баш би сакал да видам како излгеда некоја нивна маица или шал....... еве веќе 19,5 години немам видено како изгледа такво нешто ниту како некој носи такво нешто низ град,па дури и низ Чаир што е најтрагично немам сретнато такво нешто........
Да не се у град неколку 19$89 лошо испишани графити со плав спреј нема ни да знам дека постојат шверцери............

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.983
Поени од реакции
74.032
Во Струга, навивачите на Караорман, Паткари Струга почуваат со мобилизација на своите редови. Добро ќе биде заживувањето на Македонската ултрас група од Струга.
Ги направиле и првите маици по подолго време, а се најавуваат уште многу нови реквизити :D

Член од
30 септември 2011
Мислења
101
Поени од реакции
38
Шал од Шверцери ????
ОМГ :vozbud:,зар такво нешто постои ???
Ова е во рангот на пронаоѓање на жив јети или фаќање на чудувиштето од Лок Нес :vozbud:
Баш би сакал да видам како излгеда некоја нивна маица или шал....... еве веќе 19,5 години немам видено како изгледа такво нешто ниту како некој носи такво нешто низ град,па дури и низ Чаир што е најтрагично немам сретнато такво нешто........
Да не се у град неколку 19$89 лошо испишани графити со плав спреј нема ни да знам дека постојат шверцери............
Ete nekoi luge ednostavno ne gledat podaleku od nivniot nos.
Stom ne si videl ete ti sal i duks koi gi nosi vodzata na Svercerite.
http://www.youtube.com/watch?v=iNjGQ-lKPhc&feature=related

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
Ova boldiranoto mi dojde kako "znam karate, judo, kung fu i nekolku drugi kineski zborovi".
A deka se usrale ja ne rekov, rekov deka me vidoa i nitu edniot ne trgna kon mene a pricinata nz koja bila.
Леташ малку со паметот а?Мислиш дека си Астерикс и живиш у селото на Галите:pos:

Член од
30 септември 2011
Мислења
101
Поени од реакции
38
И кај ги носи?
Во студио на Алсат :tapp:
Klipot bese samo da mu kazam na nego kako licat 2 od nasite rekviziti pa koa ke gi vide da znae deka se na Svercerite a kaj gi nosi on i drugite dzabe do sabajle ke praime muabet ja vikam edno vie drugo, a ni vie ni jas ne mozam da vi dokazam samo da se slikam koa ke izlezam niz grad i da vi pokazam.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Ete nekoi luge ednostavno ne gledat podaleku od nivniot nos.
Stom ne si videl ete ti sal i duks koi gi nosi vodzata na Svercerite.
http://www.youtube.com/watch?v=iNjGQ-lKPhc&feature=related
И во студио на телевизија облекол дукс и шал............... so what ?
Еве во живо сеуште не сум видел некој да носи низ град вакво нешто.Сум поминувал и низ Чаир,имам и таму играно фудбал и види мајката никогаш не сум видел некој да носи некој ваш реквизит.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
И тие се во дилема, какви дуксери и шалови да носат. Дали од Слога, дали од Шкендија, дали од Лирија, дали од Ринија...кога ќе се одлучат за кого навиваат ваљда ќе почнат да ги носат :):)

Член од
6 август 2010
Мислења
461
Поени од реакции
79
И тие се во дилема, какви дуксери и шалови да носат. Дали од Слога, дали од Шкендија, дали од Лирија, дали од Ринија...кога ќе се одлучат за кого навиваат ваљда ќе почнат да ги носат :):)
Razlikata Shkupi - shkendija e ista kako vardar - teteks, sega i jas mozam da kazam deka i ti navivas za 2 kluba ? :D ali gledate samo gomna da jadete, i da se praite jaki i pametni tuka !

Liria - druga prikazna, navivavme poshto beshe klub od cair a ni beshe veteno deka ke se imenuva Shkupi, i po toa ke se formira Sportsko Drustvo, no vidovme deka nishto od toa, upravata izlegoa epten pederi i toa e toa :), sega ni ja nemozam da gi kritikuvam komiti zosto prestanaa da navivaat vo kosarka za vardar.. Odea nekolku natprevari vidoa deka ne odi i toa e toa !

Da razjasnuvam i zashto navivame za Albanija ? :D

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Razlikata Shkupi - shkendija e ista kako vardar - teteks, sega i jas mozam da kazam deka i ti navivas za 2 kluba ? :D ali gledate samo gomna da jadete, i da se praite jaki i pametni tuka !

Liria - druga prikazna, navivavme poshto beshe klub od cair a ni beshe veteno deka ke se imenuva Shkupi, i po toa ke se formira Sportsko Drustvo, no vidovme deka nishto od toa, upravata izlegoa epten pederi i toa e toa :), sega ni ja nemozam da gi kritikuvam komiti zosto prestanaa da navivaat vo kosarka za vardar.. Odea nekolku natprevari vidoa deka ne odi i toa e toa !

Da razjasnuvam i zashto navivame za Albanija ? :D
Војводи и Комити се збратимени групи, па држи вода што наши членови идат на некои утакмици на Вардар, а Комити доаѓаат на утакмици на Тетекс.
За шверцери и балисти, немам слушнато дека се збратимени и затоа ми е чудно. Башка тоа, кога излезе маица на балисти во рацете на Комити, ве обвинија вас...као наводно ваш член им ја дал на Комити.
Во тоа е разликата, а сега ти како сакаш сфати ме.

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
Војводи и Комити се збратимени групи, па држи вода што наши членови идат на некои утакмици на Вардар, а Комити доаѓаат на утакмици на Тетекс.
За шверцери и балисти, немам слушнато дека се збратимени и затоа ми е чудно. Башка тоа, кога излезе маица на балисти во рацете на Комити, ве обвинија вас...као наводно ваш член им ја дал на Комити.
Во тоа е разликата, а сега ти како сакаш сфати ме.
zbratimeni se ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom