Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
А ако го играм со 3/8 тогаш минмална ќе биде 123 така?
Фала иначе :)
Не, 3/8 минималната уплата ќе ти биде 112 ден, сега имаш 56 комбинации а не 28, па минималната добивка ќе ти биде 79 ден..
79 ден добивка со уплатени 112 ден.

Не, 3/8 минималната уплата ќе ти биде 112 ден, сега имаш 56 комбинации а не 28, па минималната добивка ќе ти биде 79 ден..
79 ден добивка со уплатени 112 ден.
:lol: батали ова онда ја попаметно ќе си играм некое понормално ливче со посигурни утакмици повеќе ќе фатам него вака :)
(а убеден сум баш сега дека нема да го играм барем 6 ако не и повеќе ќе бидат 1>2

:lol: батали ова онда ја попаметно ќе си играм некое понормално ливче со посигурни утакмици повеќе ќе фатам него вака :)
(а убеден сум баш сега дека нема да го играм барем 6 ако не и повеќе ќе бидат 1>2
Стави некој фикс од Европа Лигата, со фиксови е поголема добивката :)

Море....јас у последно време играм 2-4 гола.....4 утакмици за 300 денари...добивка 1200 минимум....најголеми коефициенти во Моцарт имате....

За подсетување....минато коло Европа Лига...мислам дека само една не испадна 2-4 гола.. :) во лиги во просек 6-7 излагаат по коло...така да, пробајте си ја среќата...

П.С. играм итакмици на среќа (затоа не би можел да ви кажам фикснови, вака можам само игра да ви предложам)...не глеам историјати и слични работи....колово пример ме сјеба удинезе :)

29gelgp.jpg

man city 1-1
porto 1-1
inter 2-2
shakhtar 1-1
cska 1-1
baern 2-2
4/6 со 50 денари вредит да се пробат имат добивка :D

Newcastle tipovi
Tiket
18:00 CSKA Moscow-Trabzonspor 1
20:45 Manchester City-Villarreal 1
20:45 Otelul-Manchester Utd 2

Newcastle tipovi predlozuva na site sto igraat na pogolema suma na pari ovie tri utakmici se 99% sigurni,nivniot koeficient iznesuva 2,9 Srekno .Posetete ja nasata strana na facebook Newcastle tipovi

За ЛШ идеме вака

Реал 1 1.30
Манчестер 2 1.30 ( во супер тип )
Челзи 1 1.20
Милан 1 1.20
Барса 1 1.10

2.6 прават во аристократ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom