Брак без секс

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Vo brak sum veke nekolku godini..mozam da ti kazam nekoi raboti od licno iskustvo..i nie go imame istiot problem...od moja strana mozam da ti kazam nekolku raboti..toj ja naoga vinata vo mene(mozebi i e) iako mislam deka vsusnost e nedovolnoto obrnuvanje vnimanie eden na drug(obostrano). Ne e deka ne go sakam seksot daleku od toa ili bilo koja zena(osven ako ne e frigidna);)rabotata e da napravis da se cuvstuva kako da e najdobrata p...a u svetot(grubo da se izrazam)Ne e se vo svekite, sampanjot, vikendite i sl..najdi nacin(ti si ja znaes najdobro kakva e vo krevet, sto saka i sl, na kraj kraeva i bidi malce perverzen)da i go podignes libidoto malce pogore..znaes zena od koga ke se omazi, rodi dete, znaeme niz sto se pominuva..debela, ne e debela, eden ist maz celo vreme(baska i vie ste si prvi eden na drugo_O)tuka imas spustanje na libido, na samodoverba i sl..zatoa treba ti da bides toj koj sto ke i pokazes deka navistina seuste e privlecna..ustvari, se sto si pravel do sega, ne go pravi toa, napravi sosema obratno..ako si bil nezen i romanticen, sega bidi pogrub i poperverzen, jbg takvi sme nie zenite, komplicirani..i pokraj toa sto site ti vikaat da prais muabet, od licno iskustvo ti kazuvam deka ne pomaga toa, samo se vrtite vo krug i se beter i beter e..pocni da go prais toa zatoa sto moze da dojde nekoj drug(ako veke ne dosol)sto ke i go dade toa sto go saka..nemoj, znaci nemoj da ja isklucuvas moznosta deka te izneveruva..ako i pokraj se sto ke se potrudis sepak e isto, prijatele mozam da ti kazam deka togas ne te saka kako sto te sakala i deka definitivno ima drug..znaes, ljubovta kako doaga, taka znae i da si odi..na kraj kraeva bolje dobar razvod , nego los brak...iako jas ti solam pamet, a mene situacijata mi e ista, mozam samo da ti kazam da bides popameten od mojot soprug i da ja slusas zena ti koga ti zboruva, citaj megu redovi...jas duri i direktno mu kazav sto e, kako e, pa nikako da go sprovede toa na delo..:tapp: taka da je ke cekam uste malce, pa posle, sto e toa e:eek:
Се согласувам со тебе дека е подобро добар развод, него лош брак јас би додал што е можно побрзо да не се чека зашто нели сексот е најбитен според вас, а да не се лажеме на нас машките битно ни е како изгледа девојката и секогаш ќе одбереме помлада и позгодна девојка, имате прилика вие жените додека сте млади да се разведете зашто за едно 10-на години голема е веројатноста мажот да ве вара со помлади пичиња, зашто вие ќе имате изгубено на лепота, и да не заборавам пак да спомнам нели сексот е најбитен според вас но не е исто сексот со згодна дваесетгодишна девојка и со триесетипетгодишна нели, а за 20 години, е тогаш ве жалам, тогаш 100% ќе ве вара зашто вие сте остареле и сте изгубиле од лепота а машките како стареат се попривлечни на спротивниот пол, и нели сексот е најважен според вас така да тогаш е можно и од дома да ве истера затоа мислете му ја навреме, нели сексот е најбитен а мажот секогаш ќе одбере девојка за секс која има 20-на години, а не 40-на.

Член од
15 октомври 2011
Мислења
18
Поени од реакции
18
Се согласувам со тебе дека е подобро добар развод, него лош брак јас би додал што е можно побрзо да не се чека зашто нели сексот е најбитен според вас, а да не се лажеме на нас машките битно ни е како изгледа девојката и секогаш ќе одбереме помлада и позгодна девојка, имате прилика вие жените додека сте млади да се разведете зашто за едно 10-на години голема е веројатноста мажот да ве вара со помлади пичиња, зашто вие ќе имате изгубено на лепота, и да не заборавам пак да спомнам нели сексот е најбитен според вас но не е исто сексот со згодна дваесетгодишна девојка и со триесетипетгодишна нели, а за 20 години, е тогаш ве жалам, тогаш 100% ќе ве вара зашто вие сте остареле и сте изгубиле од лепота а машките како стареат се попривлечни на спротивниот пол, и нели сексот е најважен според вас така да тогаш е можно и од дома да ве истера затоа мислете му ја навреме, нели сексот е најбитен а мажот секогаш ќе одбере девојка за секс која има 20-на години, а не 40-на.
:pos:Da, da u pravo si...na nas ni e najbiten seksot i nisto drugo..samo zaboravi da kazes deka koga starce brka mlado pice mora da ima i drugi doblesti:cautious:

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.795
Поени од реакции
8.818
Искрено очекував попаметен пост од тебе.

А демек... жените... не сакаат потентен 30 годишен мажјак, ептен се напалени на паднатиот 60 годишен борец?!
А за мажот да има секс со 20 годишна, па мора:
1. Да има многу пари
2. Да е многу згоден
А бидејќи и кај мажите функционира процесот на стареење, не знам колку е честа вторава опција.
Едино првата. Но таа е потешка, нели?

И на крајот, само глупава жена некој може од некаде да ја ,,избрка,,. Паметната одамна си ги наредила работите како што треба.

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665

А демек... жените... не сакаат потентен 30 годишен мажјак, ептен се напалени на паднатиот 60 годишен борец?!
1. Да има многу пари
2. Да е многу згоден
А бидејќи и кај мажите функционира процесот на стареење, не знам колку е честа вторава опција.

И на крајот, само глупава жена некој може од некаде да ја ,,избрка,,. Паметната одамна си ги наредила работите како што треба.
Јас ти кажав ти си темпераментна, паметна ти ќе си ја наредиш работата тоа ми е јасно, но 90% од девојките нема

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.795
Поени од реакции
8.818
Јас ти кажав ти си темпераментна, паметна ти ќе си ја наредиш работата тоа ми е јасно, но 90% од девојките нема
Мислам дека тој процент е помал.
Еманципација ис мејкинг прогрес.
И жените веќе не глумат невини домачички.
И мажите бегаат од такви.

Сепак, обострана еманципација ис мејкинг прогрес.

Член од
15 октомври 2011
Мислења
18
Поени од реакции
18

1. Да има многу пари
2. Да е многу згоден

Mila, bravo:cuc:..toa sakav da go kazam, samo se nadevav deka ke go razbere sam:tapp:

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Мислам дека тој процент е помал.
Еманципација ис мејкинг прогрес.
И жените веќе не глумат невини домачички.
И мажите бегаат од такви.

Сепак, обострана еманципација ис мејкинг прогрес.
Грешка си, ти стално тргаш од себе, не се сите жени толку силни како тебе

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.795
Поени од реакции
8.818
Mila, bravo:cuc:..toa sakav da go kazam, samo se nadevav deka ke go razbere sam:tapp:
Разбираат, и тоа добро.. ама научени се да бидат ,,јебачи,, такво ни е општеството :)
--- надополнето: Oct 18, 2011 1:37 AM ---
Грешка си, ти стално тргаш од себе, не се сите жени толку силни како тебе
Или само глумат дека не се?
Значи, не знам колку години имаш.
Баба ми не била, знам. Генерација на мајка ми, повеќе глупи фаци гледам, него паметни.
Моја генерација?
Е друг е муабетот.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.795
Поени од реакции
8.818
"Say I'm the one u want, if you don't you'll be alone, like a ghost I'll be gone" e nesto sto denesnite zeni go pravat:noze:
Затоа што денешните жени ја побиваат тезата на Фројд дека се фрустрирани поради недостатокот на пенис. Светот на мажите не се врти околу вагините, туку околу пенисите. Си ги мерат цело време. Штета што не сфаќаат, дека сепак, на жените светот не се врти околу пенисот, еден и единствен. Свесни се денес, дека имаат и опција Б.

Но ептен отидовме офтопик.

Не знаеме што калибар е сопругата што ја зборуваме 16 страни.

Член од
15 октомври 2011
Мислења
18
Поени од реакции
18
Разбираат, и тоа добро.. ама научени се да бидат ,,јебачи,, такво ни е општеството :)
--- надополнето: Oct 18, 2011 1:37 AM ---

Или само глумат дека не се?
Значи, не знам колку години имаш.
Баба ми не била, знам. Генерација на мајка ми, повеќе глупи фаци гледам, него паметни.
Моја генерација?
Е друг е муабетот.
Pa oni zatoa i se praat "jebaci" i deka ne razbiraat nisto, zatoa se vrtat kon kotekot, zatoa i ako spomnes ti razvod si najlosata na svet i 10000%posto imas drug i si kurva..nemozat da podnesat koga zenata e stabilna i cvrsto stoi na noze, a pa ne daj Boze da e pouspesna vo karierata od nego..jaooo..perverzija...

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Добро да кажам тоа што сакав да кажам и што ми смета а тоа е дека ако немало секс некое време одма во глава прва идеја ви паѓа развод, равод не е решение. Многу ме интересира хипотетички гледано недајбоже никој да го доживее, ако некоја девојка е во брак со некој маж и имаат дете и мажот доживее пример сообраќајна несреќа по која нема да биде способен да имаат секс, ме интересира како размислувате според вас што треба да направи таа девојка, да се разведе?

Член од
15 октомври 2011
Мислења
18
Поени од реакции
18
Затоа што денешните жени ја побиваат тезата на Фројд дека се фрустрирани поради недостатокот на пенис. Светот на мажите не се врти околу вагините, туку околу пенисите. Си ги мерат цело време. Штета што не сфаќаат, дека сепак, на жените светот не се врти околу пенисот, еден и единствен. Свесни се денес, дека имаат и опција Б.

Но ептен отидовме офтопик.

Не знаеме што калибар е сопругата што ја зборуваме 16 страни.
:ROFLMAO:ustvari kaj niv celo vreme se vrti samo:drk:

Kajgana Shop

На врв Bottom