Колку им верувате на луѓето околу вас?

Ada?

мјаууууу
Член од
4 април 2009
Мислења
490
Поени од реакции
54
Земајќи в предвид дека самата на себе слабо си верувам понекогаш знам голем fail јас да си направам на себе па што останало за другите ..и да не им верувам пошто не постои ни една единствена личност што излегла со потполна вистина пред мене.

Член од
21 декември 2009
Мислења
131
Поени од реакции
26
Гледајќи луѓе кои патат поради тоа што биле изневерени, стекнувањето доверба ми звучи страшно. Ме плаши и начнот на кој некои луѓе размислуваат... Читам меѓу редови и се запрепастувам од тоа што го гледам
Ќе погледнам подалеку од носот, исплашено се враќам назад,и го стеснувм кругот на луѓе на кои им верувам.
Не дека не почитувам туѓо мислење или нешто ... знам да сослушам, да дискутирам за тоа, ама има гранца која не дозволува нешто да ме изненади или разочара.

Член од
18 ноември 2007
Мислења
609
Поени од реакции
41
Се трудам да ги прифаќам луѓето онакви какви се , им верувам ,но последен е мојот суд за нештата .

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
Никогаш премногу, затоа ретко се дешава нешо шо не го очекувам од некого. :)

Д

Дамјан_Amstaff

Гостин
Им верувам доволно , за да не ме повредат.

~angela~

mladiot matematicar
Член од
29 август 2008
Мислења
226
Поени од реакции
25
Па нормално, штом ми е девојка сигурно би и верувал на тоа мислев :smir:
ima sekakvi devojki i deckovci, nekoi pomalce,nekoi poveke lazat, nekoi skoro ic, treba mnogu dobro da ja poznavas iako ti e devojka za da i veruvas celosno

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Не верувам на никого, само на себеси. Никогаш незнаеш кој може да ти забие нож во грб. Што ти се вика, најдобар другар може да ти забие нож во грб. Затоа поверење на никого.

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.609
Поени од реакции
31.423
i koga se gledam vo ogledalo ., ne mu veruvam ni na nego ., a kamoli na nekoj drug., ...
retko.,., za razocharuvanjata da gi nema

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Сега се веќе други времиња. Друго се живееше кога бевме Југославија. Еве и стариве ми кажуваат, повеќе поверење имало тогаш, повеќе пријателства. Не било како сега. Сега треба да се пазиш од сите страни. :(

Член од
20 октомври 2011
Мислења
59
Поени од реакции
18
верувам и се доверувам многу ретко незнам можеби само јас така перцепирам али во денешно време тешко е да се најде права особа да и се довериш

С

Сатори

Гостин
Да научам прво да си верувам себе, а потоа можеби ќе почнам да им верувам и на другите.
А за споделување секојдневни информации, настани, идеи немам некој посебен проблем, а емоции ... хех. :)

R

Roten 96

Гостин
Не верувам на никого..после се..но има одредени личности на кои би им кажал се што чуствувам и би споделил свои лични рабти и проблеми..но во суштина не верувум многу на никој...пошто живееме во време во кое се е можно и насекаде има така да ги наречам несигурни луѓе кои едвај чекаат да ти забиат нож во грб...а живееме во време кога и во онаа личност во која имаж најмногу доверба ке те изневери за жал така е..и затоа не практикувам многу делби на разни тајни и мои сопствени работи и проблеми и барање совети од пријатели не верувум на никого...до некој степен бвеке реков на некој би му се отворил и би му кажал "се" до некоја значителна граница не целосно...

Kajgana Shop

На врв Bottom