Исто и што не ти дозволија ти да ја отвориш оваа тема.. Педери бе педери, арно викаш.. -.-Темава очекувам да донесе многу радости и среќми моменти !!
П.С. ПЕДЕРИ ИСПАДНАВТЕ ШТО НЕ ДОЗВОЛИВТЕ ЖЕНСКО ДА ЈА ЗАТВОРИ БАРЕМ ЕДНА ТЕМА ДО СЕА !!! -.-'
Ааааа Боби немој со вакви навреди ... мене ако ме нема нигде, незз кој е поприсутен ондак и не ми прај муабет за стаж да не ги расчешлам сеа сите у темава па да видиме кој има а кој неНигде те нема, па сега педери биле Оваа ти ќе ја затвориш, за отварање немаш стаж
Еј мала немој да се вреѓамеАаааа Боби немој со вакви навреди ... мене ако ме нема нигде, незз кој е поприсутен ондак и не ми прај муабет за стаж да не ги расчешлам сеа сите у темава па да видиме кој има а кој не
Викај ме директореАаааа Боби немој со вакви навреди ... мене ако ме нема нигде, незз кој е поприсутен ондак и не ми прај муабет за стаж да не ги расчешлам сеа сите у темава па да видиме кој има а кој не
хахахахахахаха полекаВикај ме директоре
Немаше да те биде без нив, нели?а и како што е редот, не смееме да ги заборавиме... (18+)
Со Малага можно да заигра.Сахин го нема уште. Шо бидна со детево....