Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Следен пат пријавување во среда за четврток на брзи прсти први 12 :pos:
А не ова уште вчера ќе се отварале листи па во четврток 30 души :icon_mrgr:
Него ајде доста заебанции дајте тактика да праиме бе уште само три дена остануваат :D

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Епа како јавна тактика, плавите ќе не читаат, мора тоа тајно на ФБ :D.

Јас најрано станувам, одма сите ќе ве запишам :D..

Тактика стварно мора да почнеме, еве сеа пред утакмица да се договориме кој каде ќе игра и кого ќе чува па пополека да почнеме да си ги уигруваме позициите и пасовите :icon_mrgr:.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Епа како јавна тактика, плавите ќе не читаат, мора тоа тајно на ФБ :D.

Јас најрано станувам, одма сите ќе ве запишам :D..

Тактика стварно мора да почнеме, еве сеа пред утакмица да се договориме кој каде ќе игра и кого ќе чува па пополека да почнеме да си ги уигруваме позициите и пасовите :icon_mrgr:.
Исто ти се фаќа пак мора да ги објавиш списоците пак луѓе ќе се допишат така да....
Мора да се најде некоја солуција зш 10 на 10 не е работа xD :pos:

В

Вори

Гостин
Сега на почеток се пријавуваат многу,во иднина ќе бидеме 12-13 души сила,и ништо повеќе.
Секогаш на почеток се попалени сите,али после ги снемува.Без гајле :)

Ако играме со 9 души,ќе биде за никаде,ама не е фер некој да не игра,така да можеме да изгураме сега вака,па од нареден пат ќе се договараме на друг начин.

п.с Kaiser,ти текнува пред едно 3 недели кога прашував за фудбал преку недела,едвај 10 души се собравме.А сега гледаш? :icon_lol:

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Сега на почеток се пријавуваат многу,во иднина ќе бидеме 12-13 души сила,и ништо повеќе.
Секогаш на почеток се попалени сите,али после ги снемува.Без гајле :)

Ако играме со 9 души,ќе биде за никаде,ама не е фер некој да не игра,така да можеме да изгураме сега вака,па од нареден пат ќе се договараме на друг начин.

п.с Kaiser,ти текнува пред едно 3 недели кога прашував за фудбал преку недела,едвај 10 души се собравме.А сега гледаш? :icon_lol:
Да бе, коа се наљути и рече не играм, играјте без мене а ти беше главниот организатор :D.

А ти текнува јас коа пратив 15 пп за да ги зберам луѓето и ми прегреа тастатурата и тоа без плаќање едвај се собравме :icon_lol:.

Само да сте у право дека ќе се стабилизираме на 12 до 14 луѓе, тоа би било оптимално за еден термин сите да се изнаиграме, инаку ќе мора болдот ;).

Urban_Mover

Madridista
Член од
31 октомври 2005
Мислења
2.160
Поени од реакции
125
Ехеј еве ме и мене да го потврдам моето присуство.Од сега нека биде само Урбан, многу никови ми излегоа вака еј хахахаха

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Ехеј еве ме и мене да го потврдам моето присуство.Од сега нека биде само Урбан, многу никови ми излегоа вака еј хахахаха
Нема многу никови, од сеа си Urban_Dancer (кој прв му текна да го частиш) :D.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Плави:
1._Ghost_
2.Вори
3.Инзаги
4..RussianKid
5.Сајбер
6.Хак
7.Urban_Mover
8.Acid ???

Црвени:
1. Supervisor
2. Cthulhu^
3.Топче
4.NomoregameS
5.The Dude
6. Kaiser
7.alek-stuki
8.KIFLA
9.Levakot 1985
10.Mac

Уште Асид да потврди и плавите се готови :)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.443
Тоа што јас и Урбан сме во иста екипа, не не' прави автоматски прејака екипа? :D

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.226
Поени од реакции
14.561
Тоа што јас и Урбан сме во иста екипа, не не' прави автоматски прејака екипа? :D
Црвената екипа ве растури 7-0 првата (кога играше и ти) и тоа со играч мање :pos:
И Меси да го земете не ве спасува :D

В

Вори

Гостин
А кога не играше Ејсид тогаш изгубиме многу помалку и повеќе отпор ви пруживме :icon_lol:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Ова дополнителен мотив,Ејсид брате мора сега да се докажеш :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom