Прељубници

• Креатор на темата Креатор на темата Antigona
  • Време на започнување Време на започнување
Психопативе и во Македонија дојдоа да снимаат демек да ги ловат нашите изневерувачи:pos:

Зар и кај нас ќе снимаат?
-Не се нормални, уште тоа ни треба да ни го отупат уште повеќе народов.

Зар и кај нас ќе снимаат?
-Не се нормални, уште тоа ни треба да ни го отупат уште повеќе народов.
Јебига во Скопје се, прееска интервју даваа на тв, желба ми е некој случаен минувач да им го каже вицот дека такви работи во Македонија не ни требаат, па да мораат да паузираат со снимање зашто ќе им треба време за да се опорават физички па и психички

Јебига во Скопје се, прееска интервју даваа на тв, желба ми е некој случаен минувач да им го каже вицот дека такви работи во Македонија не ни требаат, па да мораат да паузираат со снимање зашто ќе им треба време за да се опорават физички па и психички

Овие емисии ги крадат од Американциве. Музички идол, Прељубници и многу други се украдени од Американциве. И сега да се покажат интересни со оваа емисија, али некако не им иде. Но да се утепа време со емисијава добро е, да им се посмееме на глупостиве што ги прават. Од Месечината се гледа дека све е лажно.

Срање! Имам изгледано 2-3 епизоди заради овие дома што го гледаат, и додека го гледам ми стварат нервоза, катастрофа се, се гледат дека е местено, зошто не знам кој будали би се пријавиле на ова срање, такви проблеми можат да се решат на друг начин, не треба некој да профитира на ничиј приватен живот, а од друга страна кој се будаливе што ги снимаат, јас не би прифатил ни за пари да ме снимаат и да прават будала од мене за после емисијата да има гледаност.

3cd8a33a.png

Што би го тепал оној Карамела,водителот у пм ,одвратно створење..одвратна емисија,класична намештаљка за прост народ, а за жал сеуште многу има такви кои веруваат дека е вистина :tapp:

Беше Карамела гостин во +389 на Канал 5 и рече дека пола е глума тоа а као демек другото било вистина,вика дека сега ќе снимале и нешто со превари со автомобили,куќи.. Глупости уште тоа фалиo_O

Значи како што дознавам, биле во Македонија типците од Прељубници и нуделе пари (не ја знам точната сума) за да глумеле во емисија едни пријатели мои но тие не прифатиле.

Вечерва ќе има Балкански прељубници од Македонија

Абе уште се замарате со овие....како бе не можам да го најдам линкот од бугарските прељубници да видете што се прави прељубници,со секс по коли во планини,курви,тепачки абе свашта има кај блгарите хахахах....

Абе уште се замарате со овие....како бе не можам да го најдам линкот од бугарските прељубници да видете што се прави прељубници,со секс по коли во планини,курви,тепачки абе свашта има кај блгарите хахахах....

Епа сто пати прашав некој дали ќе може да го постира тоа бугарското да видиме сите. Но никој не одговори. Иначе ова е се глума, немој да мислиш дека све е вистина. Но е доста поучна емисијава.

Знае ли некој колку ги плаќаат за глумата (значи не на водителите) на главните актери?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom