- Член од
- 4 март 2010
- Мислења
- 268
- Поени од реакции
- 26
А дали се исти како кај мотор мене ми треба за на мотор на позицијаGi ima kaj ate - dog security po 250 den se par led sijalicki
А дали се исти како кај мотор мене ми треба за на мотор на позицијаGi ima kaj ate - dog security po 250 den se par led sijalicki
Najcesto se ubodni (taka se vikaat) otidi kupi, ja imam i na motorot i na kolataА дали се исти како кај мотор мене ми треба за на мотор на позиција
Najcesto se ubodni (taka se vikaat) otidi kupi, ja imam i na motorot i na kolata
Тие се убодни да ... горниот дел е различен зависи од изведбата на сијаличката
Дали се овие тие лед сијалицките
Истиот проблем и јас го имав. Пола багажник ми го зафаќаше резервната гума. Купи си мала резервна (онаа што можеш да поминеш определен број на километри со неа) Мислам дека мораш да имаш резервна гума во возилотоЕдно прашање... Дали е задолжително носењето на резервна гума во возилото според моменталните закони?
Распрашав неколкумина, ама сите различно ми кажуваат.
Прашувам бидејќи ставив плински уред во возилото со боца за плинот што се мести во резервната гума. Арно ама, сега резервната гума ја носам во багажник, над боцата. Глупаво и смешно е, знам.
Ми кажуваа дека може да се носи некаква пена ли, лепак ли... наместо резервна гума. Некој со совет/мислење?
Мене пак за малер сите бандажи/гуми на Опелот ми се 13ка, само резервната 14каИстиот проблем и јас го имав. Пола багажник ми го зафаќаше резервната гума. Купи си мала резервна (онаа што можеш да поминеш определен број на километри со неа) Мислам дека мораш да имаш резервна гума во возилото
Е ова ми се допаѓа повеќе. Инаку ако не те мрзи, од што се состои сетот (за да знам што да барам), каде се наоѓа најчесто и колку отприлика чини?Princ, место резервна гума МОЖЕ да се носи тој сетот за репарација, сообраќајната полиција нема да прави проблеми.
Од 15-ти ноември важи правилото... мада за низ градски средини ако имаш M+S гуми немора да ги носиш.Од кој датум почнува да важи правилото за носење ланци во колата (зимска опрема)?