D
dystopian
Гостин
Што марка е? Прво на Германскиот Лугер ми заличе, ама не е, вака кога ќе го погледнам ми изгледа како Волтер или Ругер...Таман работа стар ама рока, шо ќе кажеш за вој ?
?
Што марка е? Прво на Германскиот Лугер ми заличе, ама не е, вака кога ќе го погледнам ми изгледа како Волтер или Ругер...Таман работа стар ама рока, шо ќе кажеш за вој ?
WTF is this we said guns not machineguns
Мислам дека е најмоќен пиштол моментално
тоае револвер.Мислам дека е најмоќен пиштол моментално
Вој е волтер, иначе и лугерот ми е убавШто марка е? Прво на Германскиот Лугер ми заличе, ама не е, вака кога ќе го погледнам ми изгледа како Волтер или Ругер...
?
Точно така , моја грешкатоае револвер.
пиштол е друго.
Ова припаѓа на Manbearpig?
Прво мора да извадиш лекарско, околу 1000-1200 денари, зависи каде вадиш.Момци имам едно прашање иако оф темава може некој знае. Кажете како може да се набави пиштол али све онака легално со документи за по дома да го имаш?? Како идат процедурите во полиција има некој критериуми или??
Со таква слика на аватар, пиштол не е за тебе.Момци имам едно прашање иако оф темава може некој знае. Кажете како може да се набави пиштол али све онака легално со документи за по дома да го имаш?? Како идат процедурите во полиција има некој критериуми или??
А бе да видиш какви се чудесии од пиштоли и ручни оружја не измислувале во минатото.... историјатот на оружјето покажува дека на тоа поле исто како и во уметноста луѓето покажувале гооолем интерес и маштовитостОва припаѓа на Manbearpig?